Beauty…shopping!

Γεια σας!

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε μερικές αγορές που έκανα για το καλοκαίρι. Αποφάσισα να πάρω και να δοκιμάσω μερικά καλλυντικά, αφού τον τελευταίο καιρό, εκτός απο τα απαραίτητα που τοποθετώ στο μακιγιάζ μου καθημερινά δεν έχω επιλέξει κάτι άλλο.

Αρχικά επέλεξα να δοκιμάσω στο μακιγιάζ ένα καινούργιο foundation και concealer, ώστε να δω την απόχρωση και την υφή τους. Επίσης, πήρα μια πούδρα, δυο μικρές παλέτες με σκιές και ένα ρουζ. Για την περιποίηση σώματος, επέλεξα ένα απολεπιστικό και ένα body butter και τέλος δυο bath bomb.

Αναλυτικότερα, απο την W7 διάλεξα το Legend Foundation, Lasting Wear, Sand Beige. Το δοκίμασα ώστε να διαλέξω την σωστή απόχρωση. Είχα διαβάσει οτι έχει λεπτή υφή και ήπια κάλυψη, χαρακτηριστικά, τα οποία μου αρέσουν και τα επιλέγω στα foundation που παίρνω. Είναι στα 28ml, αλλά έχει καλή ποσότητα, αφού στο κάθε μακιγιάζ χρειάζεται μικρή δόση κάθε φορά. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Το Concealer είναι επίσης απο την W7, το Get Up And Go!, στην απόχρωση Ivory. Είναι το πιο λεπτό σε υφή, δίνει λάμψη στην περιοχή των ματιών και όπως το δοκίμασα παρατήρησα οτι δεν σπάει στις λεπτές γραμμές, αλλά έχει ελαστικότητα. Μου θυμίζει το Concealer της Rimmel, στην ίδια κατηγορία προϊόντων, το οποίο μου αρέσει πολύ.

Τα επόμενα προϊόντα μακιγιάζ είναι επίσης απο την W7. Είναι ένα ρουζ, το Strawberry Street. Σε μια γλυκιά, ροζ απόχρωση. Απο την ίδια σειρά έχω δοκιμάσει και Bronzer και μου αρέσει πολύ. Έχει καλή διάρκεια, εύκολα μπορώ να το συνδυάσω με άλλα προϊόντα και ελπίζω να είναι ίδια ποιότητα και το ρουζ. Τέλος, απο αυτή την εταιρία διάλεξα απο την σειρά Soft Hues, την παλέτα Aqua Marine, με γαλάζιες και ροζ αποχρώσεις, αλλά και την Rose Quartz με ροζ και κίτρινες αποχρώσεις. Και οι δυο παλέτες έχουν αποχρώσεις πολύ καλές για τα καλοκαιρινά μακιγιάζ. Επιπλέον, απο την εταιρία Technic, επέλεξα την Banana Bright, πούδρα που έχω δοκιμάσει ξανά και μου αρέσει πολύ, ειδικά το καλοκαίρι.

Για την περιποίηση του σώματος τα προϊόντα που διάλεξα είναι απο την εταιρία Donna Valente, το απολεπιστικό- Sugar Scrub,  με μπανάνα και βιταμίνη Ε. Το έχω επιλέξει ξανά και είναι απο τα αγαπημένα μου προϊόντα. Μυρίζει υπέροχα, κάνει την επιδερμίδα να είναι λαμπερή και ενυδατωμένη. Επίσης, βοηθά στον καθαρισμό, κάνοντας λεία την επιδερμίδα. Σε συνδυασμό με το Body Butter της ίδιας σειράς είναι το καλύτερο για το σώμα μας. Δίνει βαθιά ενυδάτωση, όλη την ημέρα στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Τέλος, επέλεξα δυο Bath Bomb. Τους τελευταίους μήνες τα χρησιμοποιώ συχνά στο μπάνιο μου και διάλεξα το Apple of my Eye, με μήλο και το Move Over Pavlova και τα δυο με γλυκό άρωμα και γκλίτερ. Θα τα δοκιμάσω σύντομα!

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *