Babies and Kids Skincare!

Γεια σας!

Να και ένα ιδιαίτερο άρθρο, κάπως αστείο αλλά με ωραία προϊόντα και χρήσιμα τιπς.

Συνήθως επιλέγω να αγοράσω συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιώ συχνά. Βέβαια το καλοκαίρι η ρουτίνα περιποίησης σώματος και προσώπου αλλάζει αρκετά, γιατί με την ζέστη και τον ήλιο δεν αντέχω τις γεμάτες υφές και έντονες μυρωδιές. Αυτή την εποχή επιλέγω πολλές φορές παιδικά προϊόντα περιποίησης, τα οποία μου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλω.

Χειμώνα και καλοκαίρι επιλέγω προϊόντα για ενυδάτωση, γιατί αρκετά συχνά περνάω φάσεις αφυδάτωσης, ενώ ο τύπος δέρματος μου είναι μεικτός, με κανονικές και ξηρές περιοχές.

Τα προϊόντα για παιδιά που χρησιμοποιώ το καλοκαίρι είναι ένα έλαιο, μια κρέμα και ένα κρεμοσάπουνο ή σαπούνι για μαλλιά και σώμα.

Το έλαιο είναι απο την εταιρία Septona και τη σειρά Calm n΄Care. Είναι βρεφικό λάδι με βάλσαμο και λεβάντα. Εκτός απο την ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου το χρησιμοποιώ αντί άλλων, για την απομάκρυνση των κουνουπιών. Ναι! Όπως το διαβάσατε! Είναι απίστευτο το αποτέλεσμα που έχει. Μυρίζει ήπια, αλλά πολύ ωραία, λεβάντα, είναι ευχάριστο, ενυδατικό και απαλό. Η επιδερμίδα μου το απορροφά πολύ καλά και το τοποθετώ συνήθως το βράδυ. Πολλές φορές το καλοκαίρι το έχω μέσα στην τσάντα μου, αντί για τα βαριά αντικουνουπικά. Σας το προτείνω, να το δοκιμάσετε.

Η κρέμα είναι απο την εταιρία Septona και τη σειρά Calm n΄Care Baby. Είναι κατάλληλη για τα συγκάματα στα μωρά, αλλά και στους ενήλικες θα τολμήσω να πω. Είναι με βάλσαμο και πανθενόλη, με γεμάτη υφή, χρειάζεται μικρή ποσότητα, μυρίζει ήπια, σαν πούδρα και ανακουφίζει σε μικρής έκτασης κάψιμο απο τον ήλιο και φυσικά τα συγκάματα. Οι γυναίκες που έχουμε λίγο πιο χοντρά μπουτάκια ή ακουμπάνε μεταξύ τους και τρίβονται, σίγουρα μπορούν να με καταλάβουν. Φυσικά στην αγορά υπάρχουν και άλλες κρέμες για αυτό το λόγο, αλλά η συγκεκριμένη είναι όντως αποτελεσματική και στους ενήλικες.

Το τελευταίο παιδικό προϊόν που χρησιμοποιώ και μου αρέσει είναι το σαπούνι. Είτε για τα μαλλιά και το σώμα, είτε το κρεμοσάπουνο για τα χέρια. Αυτή τη φορά επέλεξα απο τη ΜΕΓΑ Hygiene. Επειδή το καλοκαίρι κάνω ακόμα πιο συχνά ντουζ ή καθαρίζω ακόμα πιο συχνά τα χέρια μου, νιώθω οτι τα παιδικά σαπούνια είναι πιο ήπια, αλλά εξίσου αποτελεσματικά στην καθαριότητα με τα κλασικά σαπούνια. Το κρεμοσάπουνο που έχω επιλέξει αυτή τη φορά μυρίζει σαν φρούτο, αφού έχει εκχυλίσματα απο φρούτα και γλυκερίνη. Είναι ενυδατικό και απαλό στην επιδερμίδα και κάποιες φορές το χρησιμοποιώ και στο πρόσωπο, ελάχιστες όμως, αφού έχω τα κατάλληλα προϊόντα για αυτό το λόγο.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *