Το νεσεσέρ του αεροπλάνου!

Γεια σας!

Ένα ταξίδι ακόμα με αεροπλάνο και χειραποσκευή.

Οι κανόνες για τις χειραποσκευές άλλαξαν και έτσι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί τι θα έχουμε μαζί μας, στην καμπίνα του αεροπλάνου. Πριν ταξιδέψετε θα ήταν χρήσιμο να δείτε τους κανόνες αυτούς στις σελίδες του διαδικτύου, κάθε εταιρίας.

Επέλεξα ένα σακίδιο για τα ρούχα, τα αξεσουάρ και το νεσεσέρ μου, αλλά και μια τσάντα για τα απαραίτητα έγγραφα και άλλα μικρά, χρήσιμα αντικείμενα.

Τα προϊόντα μακιγιάζ που επέλεξα δεν είναι διαφορετικά απο αυτά που χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ, εκτός απο κάποιες συσκευασίες που άφησα πίσω και χρησιμοποίησα μικρά βαζάκια. Αντίθετα στην κατηγορία με τα προϊόντα περιποίησης δεν επέλεξα να πάρω πολλά μαζί μου, γιατί αποφάσισα να αγοράσω κάτι στο μέρος που πήγα, όπως ένα καθαριστικό- ντεμακιγιάζ και έναν ορό για το πρόσωπο.

Τα προϊόντα μακιγιάζ που έβαλα στο νεσεσέρ του αεροπλάνου είναι:

  1. Catrice, The Hydrator, Plump & Fresh Primer. Η συσκευασία είχε λίγο προϊόν μέσα και έτσι το άδειασα σε ένα μικρό βαζάκι. Το χρησιμοποίησα και το τελείωσα στο ταξίδι.
  2. Rimmel, Lasting Radiance, Concealer, 010 Ivory. Είναι το αγαπημένο μου καθημερινό concealer. Μέτρια κάλυψη, δεν σπάει στην περιοχή των ματιών, απαλή υφή και λάμψη. Το χρησιμοποίησα και στο υπόλοιπο πρόσωπο, ίσα- ίσα για μια ήπια βάση.
  3. Rimmel, Stay Matte, Powder, 001 Transparent. Επίσης αγαπημένη πούδρα, την οποία χρησιμοποιώ και στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Κάνει το μακιγιάζ σταθερό, χωρίς να σπάει και έχει όντως matte αποτέλεσμα.
  4. Artdeco, Most Wanted Contouring Palette, 4. Όταν ένα προϊόν μου αρέσει επιλέγω να πάρω δυο συσκευασίες. Έτσι έγινε και με αυτή την παλέτα. Μια χρησιμοποίησα τότε που την πήρα και την δεύτερη την άνοιξα τους τελευταίους μήνες, οπότε δεν έχει λήξει και μπορώ και την χρησιμοποιώ κανονικά στο μακιγιάζ μου. Την παλέτα αυτή εκτός απο το πρόσωπο, την χρησιμοποίησα και για το μακιγιάζ στα μάτια.
  5. Pupa, Vamp!, Extreme Mascara, Black. Μικρή συσκευασία μάσκαρα, πολύ καλή επιλογή για ταξίδι. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και το βουρτσάκι της είναι απο σιλικόνη για περισσότερο μήκος, αλλά και όγκο.
  6. MaxFactor, 2000 Calorie, Brow Sculpt, 002 Soft Brown. Το καθημερινό προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιώ στα φρύδια. Είναι μάσκαρα φρυδιών, με χρώμα. Αρκετά σταθερό, ήπιο, κατάλληλο για τα δικά μου έντονα φρύδια.
  7. Nyx, Matte Lip Liner, Whipped Caviar. Ροζ μολύβι χειλιών, εύκολη απόχρωση για απλά μακιγιάζ. Κατάλληλο και για πιο έντονα. Ιδανικό για ταξίδια.
  8. MaxFactor, Colour Elixir Cusion, 020 Splendor Chic. Γκλος με ήπια λάμψη, το χρησιμοποίησα για περισσότερη ενυδάτωση πάνω απο το μολύβι.

Τα προϊόντα περιποίησης που επέλεξα να έχω στο νεσεσέρ μου είναι:

  1. Marvis, Toothpaste. Η κλασική οδοντόκρεμα σε μικρή συσκευασία που επιλέγω στα ταξίδια μου.
  2. Nivea, Balck & White, Original. Αποσμητικό σε μικρή συσκευασία για ταξίδια. Μου θυμίζει άρωμα και έχει καλή αντοχή, αφού σε ένα ταξίδι περπατάμε αρκετά.
  3. Yves Saint Laurent. Black Opium, Eau De Parfum. Δείγμα απο άρωμα, πολύ καλή συσκευασία για ταξίδι. Υπέροχο, έντονο άρωμα που διαρκεί. Θα το επιλέξω και στην κανονική συσκευασία.
  4. Τέλος, σαμπουάν και κρέμα σώματος απο την εταιρία Papoutsanis. Τις συσκευασίες αυτές μου τις χάρισαν, οπότε δεν γνωρίζω αν υπάρχουν στα καταστήματα. Εναλλακτικά, αν δεν μπορείτε να βρείτε τέτοιες συσκευασίες, χρησιμοποιήστε τα μικρά βαζάκια και τοποθετήστε μέσα τα προϊόντα που θέλετε.

Ελπίζω να σας έδωσα μερικές ιδέες για το νεσεσέρ στο αεροπλάνο. Με μικρές διαφορές στα προϊόντα και στις εταιρίες μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας.

Τα λέμε σύντομα με νέο άρθρο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *