Προϊόντα που χρησιμοποιώ και απο που τα αγοράζω,μαζί με ρούχα,παπούτσια και αξεσουάρ!

Γεια σας!Όλα καλά?Στα προηγούμενα θέματα σας ανέφερα διάφορα ρούχα,παπούτσια και αξεσουάρ, μακιγιάζ και πως είναι η καθημερινή μου περιποίηση. Δεν σας είπα όμως ποια προϊόντα χρησιμοποιώ και που τα βρίσκω όλα τα πραγματάκια μου! Έτσι παρακάτω θα σας ενημερώσω για όλα αυτά και άμα σας ενδιαφέρει μπορείτε να ρίξετε και εσείς μια ματιά!
Τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ είναι:– κόκκινο κραγιόν Peggy saze 008
-κόκκινο μολύβι  χειλιών Peggy saze 130114- κραγιόν ροζ Peggy saze 031-nude κραγιόν Oriflame nude pink-μολύβι χειλιών Flormar 201-Σκούρα κραγιόν Mac Reber και Mac Spice is nice-μολύβι χειλιών Mac Nightmoth-lipgloss Clinique 07 kai Oriflame-άσπρο μολύβι ματιών Peggy saze- 130212-μαύρο μολύβι ματιών Erre due- eyeliner Maybelline gel eyeliner 01 και χρωματιστά eyeliner Flormar, όπως και απο τη μεγάλη παλέτα απο τα Sephora- βάση Kryolan-fountetion της Rilken-πούδρα H&M και Kryolan-ρουζ Mac Peachreen και Lovie 208.

Τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ για το πρόσωπο:Λόγο αφυδάτωσης που είχα πάθει μου πρότειναν σε ένα κατάστημα “The body shop” την σειρά προϊόντων που περιέχei αλόη. Την σειρά αυτή την έχω ακόμα και σήμερα και την ανανεώνω συχνά, αφού δεν αφήνω σταγόνα!Τα προϊόντα αυτά είναι:-Τζελ καθαρισμού Nutriganics softening cleansing gel-λοσιόν Refreshing toner-κρέμα ματιών Nutriganics smoothing eye cream-κρέμα ημέρας  Smoothing day cream. Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω και την μάσκα απο αυτή τη σειρά. 
Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για το σώμα,τα μαλλιά και τα νύχια είναι: Απολεπιστικό προϊόν απο την Oriflame-γαλάκτωμα σώματος απο την Bioten με γιαούρτι και μπαμπού-κρέμα για τα χέρια απο τη Nivea-αποσμητικό rexona. Για τα μαλλιά το Elvive color-vive σαπουάν και απο την ίδια σειρά την κρέμα μαλλιών,τη μάσκα και το λαδάκι.Για τα νύχια μανό Beauty line cosmetics και Seventeen.
Μερικά απο τα παραπάνω αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου. Δεν είναι τα μόνα που χρησιμοποιώ, αλλά τα περισσότερα απο αυτά είναι τα αγαπημένα μου και τα χρησιμοποιώ πιο συχνά απο κάποια άλλα.
Αφού ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της παρουσίασης θα σας αναφέρω τα καταστήματα που αγοράζω τα πραγματάκια μου. Μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης: Mac,Sephora, Hondos Center, Oriflame, The Body Shop kai Peggy saze.
Ρούχα,παπούτσια και αξεσουάρ: H&M, Sfera, Tezenis, Oyso, Admiral, Intersport, Famous, ohlala kai Tiger.
Επίσης, αγοράζω πράγματα απο το Jumbo και το super market!
Δεν είναι τα μόνα καταστήματα που επισκέπτομαι. Αγοράζω συνήθως οτι μου ταιριάζει και μου αρέσει. Τα παραπάνω καταστήματα είναι τα αγαπημένα μου και τα επιλέγω πιο συχνά απο τα άλλα. Μπορείτε να μου προτείνετε και εσείς προϊόντα και καταστήματα, ώστε να τα δοκιμάσω και να τα επισκεφτώ. Σας ευχαριστώ!Τα λέμε σύντομα με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *