Τι έχουμε μέσα στο νεσεσέρ μας και μαζί μας αν δεν μπορούμε να γυρίσουμε σπίτι απο το πρωί έως το βράδυ!

Γεια σας!Καλό μήνα! Σήμερα επέλεξα να σας πω για ένα θέμα που θα μας βοηθήσει αρκετά στην καθημερινότητα μας. Δεν θα σας μιλήσω μόνο για τα καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, αλλά και για τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ. Πολλές φορές μας έχει τύχει μετά τη δουλειά ή τη σχολή το πρωί  να έχουμε κανονίσει κάποια έξοδο και να μην μπορούμε να επιστρέψουμε σπίτι για να ετοιμαστούμε. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχούμε αφού, αν έχουμε πάρει μαζί μας τα κατάλληλα προϊόντα και πράγματα θα είμαστε φρέσκες και όμορφες για όλη την υπόλοιπη μέρα. Πάμε να αναλύσουμε το θέμα! 

Στο νεσεσέρ με τα προϊόντα ομορφιάς και το μακιγιάζ θα ήταν απαραίτητο να έχουμε: μια κρέμα χεριών,ειδικά το χειμώνα, που το κρύο κάνει τα χέρια μας να σκάνε, ένα ενυδατικό χειλιών και ένα δείγμα απο το αγαπημένο μας άρωμα για να το ανανεώσουμε όταν χρειαστεί.
Απο καλλυντικά θα χρειαστούμε μια πούδρα για να φρεσκάρουμε τη βάση που έχουμε τοποθετήσει απο νωρίς, ένα ρουζ για να το τονίσουμε περισσότερο για την έξοδό μας, το κραγιόν που φοράμε ή ένα πιο σκούρο για τη βραδινή έξοδο,μια μάσκαρα και ένα eyeliner.
Για τα μαλλιά θα χρειαστούμε μια χτένα ή μια μικρή βούρτσα και ένα κοκκαλάκι μαλλιών αν θέλουμε να φρεσκάρουμε το χτένισμά μας. Τέλος, ένα καθρεφτάκι μπορεί να μας βοηθήσει στη χρήση των παραπάνω.
Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μπορούμε να έχουμε μαζί μας είναι ένα ζευγάρι γόβες ή ένα ζευγάρι παπούτσια κατάλληλα για τη βραδινή έξοδο που να ταιριάζουν στο υπόλοιπο ντύσιμο,

 ένα σακάκι ή ένα πιο επίσημο πανωφόρι

και τέλος ένα πιο καλό και μεγάλο κόσμημα,

μια εσάρπα ή ένα μαντίλι και ένα μικρό,καλό τσαντάκι.

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό θέμα!Θα τα πούμε σύντομα με τις αγορές του μήνα και ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα,που θα σας αρέσει!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *