Αγορές για το μήνα Νοέμβριο!

Γεια σας!Αν και ο μήνας δεν έχει τελειώσει ακόμα,υπολόγισα ένα χρηματικό ποσό και πήγα μια βόλτα για ψώνια. Δεν νομίζω να κάνω άλλες αγορές μέχρι το τέλος του μήνα,οπότε αφού βρήκα χρόνο θα σας γράψω τι αγόρασα.Το άρθρο αυτό δεν το γράφω για να σας δείξω τι αγοράζω,πόσα χαλάω και που. Το άρθρο αυτό το γράφω για να σας δώσω μερικές ιδέες,αν θέλετε και εσείς να αγοράσετε κάτι απο αυτά!
Αγόρασα λοιπόν τρία ζευγάρια παπούτσια απο τα famous, ένα ζευγάρι γόβες με μπαρέτα που τις ήθελα εδώ και καιρό, ένα ζευγάρι μποτάκια με γούνα και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες
. Επισκέφτηκα τα H&M και πήρα μια μαύρη τσάντα, δυο πουλοβεράκια σε βυσσινί και γαλάζιο χρώμα και ένα κολάν σε σκούρο μπλε.
 Και σε μια επίσκεψη μου στο κατάστημα της Mac πήρα και μερικά κραγιόν.Επίσης, αγόρασα πυτζαμούλες και μια ζεστή ρόμπα για το κρύο του χειμώνα (την προτείνω και για δωράκι) και απο τα Tiger αγόρασα χοντρές κάλτσες για να τις φοράω μέσα στο σπίτι. 
Απο τα H&M και τα Tiger πήρα επίσης και μερικά καλλυντικά, μια παλέτα σκιών ( smoky green)  και ένα lip pen το οποίο θέλω να δοκιμάσω, μια μονή σκιά με κωδικό 2000753 και ένα κραγιόν με κωδικό 11.
Επιπλέον, αυτό το μήνα έτυχε να επισκεφτώ και την επαγγελματική έκθεση ομορφιάς και να αγοράσω διάφορα πραγματάκια. Πήρα απο την Peggy saze  ένα μολύβι ματιών μαύρο, ένα άλλο με κωδικό 130203 και ένα ακόμα με κωδικό 130208, μια μάσκαρα με κωδικό 130649 (σε ένα υπέροχο μπλε χρώμα) και δυο μολύβια χειλιών με κωδικούς 130110 και 130101 και τέλος ένα κραγιόν με κωδικό 110023, όλα σε πολύ ζεστά και φθινοπωρινά χρώματα. Επίσης, αγόρασα απο την Essence μια ΒΒ cream, την μάσκαρα που χρησιμοποιώ καθημερινά,την maximun definition και δυο κραγιόν σε αποχρώσεις 02 και 06.. Πήρα ακόμα,δυο μανό το ένα Zoya σε απόχρωση  Blair  για να το δοκιμάσω και το αγαπημένο μου απο τα Orly στην απόχρωση pink pixel. Τέλος αγόρασα δυο προϊόντα αισθητικής για το πρόσωπο, ένα ντεμακιγιάζ και μια κρέμα ματιών.
Έτσι λοιπόν, τελείωσαν οι αγορές του μήνα. Ελπίζω να σας έδωσα μερικές ιδέες για να αγοράσετε μερικά πραγματάκια και να τα χαρείτε και εσείς!Τα λέμε στο επόμενο θέμα!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *