Ιδέες για δώρα!

Γεια σας!Χρόνια πολλά!Άργησα να σας γράψω,οπότε σήμερα θα σας δώσω μερικές ιδέες για δώρα.Δεν χαρίζουμε δώρα μόνο τα Χριστούγεννα,αλλά και την Πρωτοχρονιά,οπότε δείτε μερικά και χαρίστε τα στα αγαπημένα σας πρόσωπα!.Μην ψάχνετε το καλύτερο και το πιο έξυπνο δώρο,αρκεί κάτι απλό και χρήσιμο για να δώσετε χαμόγελο σε αυτόν που θα το πάρει!Ας δούμε μερικά!
Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μέσα στο Χειμώνα,άρα οι ζεστές και χνουδάτες καλτσούλες ταιριάζουν σε πολλούς.Μια χνουδάτη ρόμπα επίσης,θα τους κρατάει ζεστούς και αν έχει θερμό χρώμα ακόμα καλύτερα!
Άλλο ένα καλό δώρο που ταιριάζει σε μια καλή νοικοκυρά είναι συνήθως κάτι που έχει σχέση με το σπίτι και την κουζίνα.Αρκεί να είναι χρήσιμο,χρωματιστό και χαρούμενο.
Σε έναν άντρα θα ταίριαζε ένα δώρο που θα αποτελείται απο την αγαπημένη του μουσική ή έναν όμορφο πίνακα ή ένα καλό βιβλίο ή ένα μπρελόκ για τα κλειδιά του ή ένα σετ με προϊόντα περιποίησης και κάποια αξεσουάρ,όπως μια καλή γραβάτα.
Αν είστε σε σχέση ή ανταλλαγή δώρων μέσα στην οικογένεια μπορείτε να πάρετε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ,γιατί τότε θα γνωρίζεται τα σωστά νούμερα.
Αν σας αρέσει να έχετε γύρο σας πολλούς φίλους και να περνάτε ώρες στο σπίτι τους ή στο σπίτι σας μπορείτε να πάρετε για δώρο, επιτραπέζια παιχνίδια,CD με χαλαρή μουσική ή την μουσική που σας ταιριάζει σαν παρέα και ταινίες DVD.
Και για παιδικά δώρα επιλέξτε πράγματα με μορφωτικό ενδιαφέρον,ώστε να μπορεί να μάθει το παιδί απο αυτά πολλά που θα το βοηθήσουν στο σχολείο και στην καθημερινότητα του.Επιλέξτε επίσης χρήσιμα πράγματα,όπως γραφική ύλη για το σχολείο και τη μελέτη και αν είναι πιο μικρό το παιδάκι,ρωτήστε τους γονείς του τι έχει περισσότερο ανάγκη (αν δεν απαντήσουν επιλέξτε αναλώσιμα ώστε να βοηθήσετε  και ρουχαλάκια για να αλλάζει συχνά.). Μην αγοράζετε παιχνίδια χωρίς ενδιαφέρον και που είναι της μόδας και όταν τα αγοράζεται να μελετάτε πάντα τα στοιχεία τους, όπως ηλικία,υλικό 
κατασκευής κ.α..
 
Τέλος, για να πάρετε ένα δώρο αναγνωρίστε τι προσωπικότητα,τι δραστηριότητες,τι ηλικία και τι χαρακτηριστικά έχει ο άνθρωπος πού θα τo δώσετε,όπως και τι εποχή είναι.Όταν τα δώσετε δείξτε στον άνθρωπο αυτό,το πιο ζεστό και φιλικό χαμόγελο σας,θα κάνει και αυτός το ίδιο και θα είστε και οι δυο χαρούμενοι,έστω και για αυτή τη στιγμή!Μπείτε στον πνεύμα των γιορτών,αλλά μην ξεχνάτε και ανθρώπους που είναι μόνοι τους και ανθρώπους που έχουν ανάγκη!Χρόνια πολλά!Καλά να περάσετε και να έχετε οτι επιθυμείτε τη νέα χρόνια!Τα λέμε στο επόμενο άρθρο σύντομα!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *