Glowbox Δεκεμβρίου!

Γεια σας!Ελπίζω να είστε καλά!Σήμερα θα σας γράψω τη γνώμη μου για το συνδρομητικό κουτί Glowbox που παίρνω!Δεν μπορείτε να φανταστείτε με πόση αγωνία το περιμένω κάθε μήνα!Θέλω τόσο πολύ να βλέπω τι έχει μέσα κάθε φορά και να δοκιμάζω τα προϊόντα.Είναι μια ανάσα στα ψώνια που έχω κόλλημα,άμα δεν μπορώ να αγοράσω κάτι μέσα στο μήνα.

Το κουτί του Δεκεμβρίου είχε μέσα: ένα lipgloss απο την εταιρεία Flormar στο νούμερο 129.Έχει ένα υπέροχο χρώμα και κρατάει όντος τα χείλη ενυδατωμένα.Δεν κολλάει και έχει καλή διάρκεια. Απο την εταιρεία αυτή είχα πάρει το καλοκαίρι lipgloss και είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Τα τελείωσα και τα δυο το καλοκαίρι,έτσι και αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ!Επίσης,μου αρέσουν και άλλα προϊόντα απο την Flormar!

Ένα καθαριστικό προϊόν προσώπου απο Mario Badescu,το οποίο χρησιμοποίησα αρκετά.Παρατήρησα οτι είναι ένα πάρα πολύ καλό προϊόν,αλλά δεν ταιριάζει στον τύπο δέρματος μου,γιατί ένοιωθα να με τραβάει μετά απο κάθε χρήση.Και διάβασα άλλο ένα καλό στη συσκευασία του,οτι δεν κάνει πειράματα σε ζώα.Οπότε αν σας ταιριάζει μπορείτε να το επιλέξετε!
Μια οδοντόκρεμα, Marvis,classic strong mint,cinnamon mint, σε δείγμα των 10 ml. Θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω περισσότερο για να δω τι αποτέλεσμα δίνει,αλλά δύσκολα αλλάζω την οδοντόκρεμα που χρησιμοποιώ.Όσες φορές την χρησιμοποίησα,λάτρεψα την γεύση της μέντας και είδα μια καλή καθαριστική ιδιότητα.
Τι να πω για το μολύβι αυτό και για αυτή την εταιρεία?Απλά οτι λατρεύω τα μολύβια της και μερικά άλλα προϊόντα της.Σας μιλάω για την Peggy Saze.Το μολύβι το είχα ήδη στη συλλογή μου και το χάρισα.Σε γκρι απόχρωση,σταθερό και αρκετά μαλακό,για να μπορούμε να το τοποθετήσουμε όπως θέλουμε!
Μια λίμα νυχιών απο την Peggy Saze. Έχω ακούσει καλά λόγια για τα προϊόντα περιποίησης νυχιών της,αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όλα,γιατί έχω την κακιά συνήθεια να τρώω τα νύχια μου (αν έχετε καμιά ιδέα πως να σταματήσω,δεχτή),επίσης προτιμώ τα προϊόντα μακιγιάζ που έχει.Άρα για την λίμα δεν έχω και πολλά να σας πω,απλά μου αρέσει που έχει 4 όψεις,γιατί μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε πολλά προβλήματακια και εγώ την χρησιμοποιώ μόνο για να γυαλίζω λίγο τα νύχια μου!
Ένα σετ με nail patch art απο τα Sephora. Για αυτά δεν έχω να σας πω τίποτα,γιατί επιλέγω συνήθως τα κλασσικά μανό.Αν εσείς γνωρίζεται κάτι για αυτά πείτε μου τη γνώμη σας και όταν τα δοκιμάσω κάποια στιγμή θα σας πω σίγουρα και τη δική μου!
Τέλος, μοιράστηκα με ένα αγαπημένο μου πρόσωπο τα λαχταριστά marshmallows που βρήκα στο κουτί μου απο τα καταστήματα Fresh.Ακόμα τα λιγουρεύομαι,αλλά λόγο δίαιτας δεν μπορώ να πάω να πάρω κι άλλα!
Και για να μην το ξεχάσω σας χρωστάω απο το προηγούμενο κουτί τη γνώμη μου για το Rose Facial Wash (http://tzotzo164.blogspot.gr/2013/11/glowbox.html).Το χρησιμοποίησα και αυτό πολλές φορές,αλλά το άρωμα του ήταν αρκετά έντονο για μένα και δεν το άντεχα.Με ενοχλούσε στα μάτια και στην οσμή.Για καθαριστικό προσώπου είναι αρκετά καλό, και αφρό έκανε και αφαιρούσε τα υπολείμματα,αλλά η μυρωδιά του με ενοχλούσε απίστευτα.Δεν θα το επιλέξω για αγορά μου στο μέλλον.Αν σε εσάς ταιριάζει μπορείτε να το επιλέξετε! 
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Glowbox μπορείτε να δείτε πληροφορίες στη σελίδα του http://www.glowbox.gr/ !Ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω τα σχόλια σας!Σας ετοιμάζω και τα πρώτα δωράκια για να γνωριστούμε καλύτερα!Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *