Αγορές Ιανουαρίου!

Γεια σας!Στο blog σήμερα θα σας δείξω της αγορές του μήνα Ιανουαρίου.Προς τα τέλη του μήνα αυτού ήταν και οι εκπτώσεις,αν και δεν πήρα πολλά πράγματα τότε.Τα πράγματα που πήρα σας τα αναφέρω για να πάρετε και εσείς μερικές ιδέες για αγορές και όχι για να σας δείξω πόσα χρήματα χάλασα ή να διαφημίσω κάτι.Μερικά απο αυτά ήθελα να τα αγοράσω εδώ και καιρό.Έτσι λοιπόν επισκέφτηκα ένα κατάστημα ” Euro shop” και αγόρασα διάφορα πράγματα που μου φάνηκαν χρήσιμα,φακέλους για φυλλάδια,ένα κουμπάρα για αποταμίευση,μια θήκη για σαπούνι,μια κορδέλα μαλλιών και μπατονέτες,που τα χρησιμοποιώ στη σχολή μου,γόμες και ένα μολύβι ματιών.
Αυτό που θα σας δείξω για αγορά του μήνα,έψαχνα να το βρω αρκετό καιρό και τα Χριστούγεννα δεν έβρισκα ούτε νούμερα ούτε σχέδια.Το βρήκα σε ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι στην περίοδο των εκπτώσεων και τo πήρα 10 ευρώ περίπου,απο 20!Αγαπημένο μου ζευγάρι μποτάκια!Σκέφτομαι να τα χαρώ με ένα πουκάμισο και μια κοντή φούστα με πιέτες ή με το τζιν μου.
Αφού άρχισα να χάνω κιλά τα παντελόνια μου άρχισαν να είναι φαρδιά και να φαίνονται άσχημα. Έτσι λοιπόν,πήγα να δοκιμάσω και να πάρω ένα παντελόνι.Το πήρα με έκπτωση 23,50 ευρώ,απο 47.Δοκίμασα το 18,απλά τεράστιο,αν και το φορούσα κάποτε,δοκίμασα το 16 και αυτό φαινόταν άσχημα και τέλος απογοητεύτηκα!Δοκίμασα απο πείσμα το 14 και απλά άρχισα να ουρλιάζω απο χαρά!
Φυσικά και θα πήγαινα στα H&M για αγορές. Απο κει πήρα μια τουνικ με ύφασμα που μοιάζει με πουκάμισο και σκέφτομαι να τη φορέσω με τζιν και μποτάκια ή με σορτσάκι και μπότες μέχρι το γόνατο,ένα απλό μαύρο μπλουζάκι και ένα μικρό μαύρο τσαντάκι.
Αγαπημένα Oysho πόσο μου είχατε λείψει?Επισκέφτηκα το κατάστημα του Χαλανδρίου στην περίοδο των εκπτώσεων και πήρα ένα μπλουζάκι-πιτζάμα που το βάζω με φόρμα,χαλαρά στο σπίτι και εσώρουχα σε μπεζ χρώμα με σχέδια.
Αυτή τη φορά τα είδα όλα πράσινα!Επισκέφτηκα το κατάστημα Tezenis στο River West και πήρα εσώρουχα και απο κει.Αν και μου άρεσαν όλα (όπως πάντα), επέλεξα δυο σετάκια με βασικό χρώμα το πράσινο,μια ζακέτα και ένα απλό μπλουζάκι-φανελάκι.
Απο τις αγορές του μήνα δεν θα άφηνα τα καλλυντικά!Πήρα απο τα H&M,μερικά που μου αρέσουν και μερικά για να τα δοκιμάσω.Αγόρασα για τρίτη φορά την αγαπημένη μου πούδρα,αν και άλλαξε συσκευασία,στην απόχρωση Ivory mist.Μια παλέτα σκιών με μπλε αποχρώσεις, τη smoky blue, τρια χοντρά μολύβια για τα μάτια,σε αποχρώσεις black,brown και grey.Για τα χείλη πήρα ένα lip pen στην απόχρωση million dollar lips,δυο κραγιόν στις αποχρώσεις bardot και down town και ένα lipgloss στην απόχρωση soft pink.
Αφού άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο με τα καλλυντικά,την μόδα και την ομορφιά,αγόρασα και μερικά πιο ακριβά καλλυντικά (για μένα),όχι Mac, αλλά radiant!Τη βάση Matt finish,ένα make up στην απόχρωση 02 caramel και ένα lip cream,σε απαλή απόχρωση.Επίσης πήρα και δυο μολύβια χειλιών απο την Erre due στις αποχρώσεις 152 και 153.Τα καλλυντικά αυτά τα αγόρασα απο το κατάστημα Galerie de beaute στο River West!
Πήρα το περιοδικό “Madame figaro” , του μήνα Φεβρουαρίου για να δοκιμάσω το make up της Oriflame.
Και για το τέλος άφησα κάτι που ταιριάζει πραγματικά στην ηλικία μου,αλλά οτι και να πείτε εμένα μου αρέσουν ακόμα!Ελπίζω να μην σας σοκάρω πολύ!
Οι αγορές του μήνα μου βγήκαν πολλές τελικά!Επιλέξτε αν σας αρέσει κάτι και αποκτήστε το!Τα λέμε στο επόμενο άρθρο με το Glowbox Ιανουαρίου για να κλείσουμε με τον μήνα και με φωτογραφικό υλικό απο το ταξίδι μου στα Τρίκαλα Κορινθίας!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

6 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *