Glowbox Ιανουαρίου!

Γεια σας!Διάβασα σε μερικά blog τη γνώμη μερικών για τα συνδρομητικά κουτιά και το Glowbox ειδικότερα.Μπορεί να έχει βάλει προϊόντα που δεν μας κάνουν γενικά ή που είναι γνωστά ή που δεν τα ξέρουμε καθόλου,αλλά εμένα συνεχίζει να μου δημιουργεί χαρά κάθε φορά που έρχεται!Μερικές φορές δεν έχω πάντα χρήματα για αγορές και μου αρέσει να το περιμένω μέσα στο μήνα,είτε είναι καλό είτε όχι.
Ας δούμε τα προϊόντα! 
Exelia, Anti-Wrinkle and Firming Eye Cream:Απορροφάται γρήγορα,είναι ελαφριά,μυρίζει όμορφα,αλλά δεν μπόρεσα να δω το αποτέλεσμα που αναφέρει.Το δείγμα μου έφτασε για δυο χρήσεις.Κάποια στιγμή θα ήθελα να την αγοράσω κανονικά.
Exelia, 24h Hydrating Day Cream spf15:Θέλει μασάζ για να απορροφηθεί καλά,είναι ελαφριά,δεν ήταν λιπαρή σε μένα,μυρίζει όμορφα.Η ποσότητα του δείγματος ήταν πολύ λίγη για να δω αποτέλεσμα.Μου αρέσει που έχει δείκτη προστασίας για τον ήλιο, spf15.

Cowshed κρέμα για τα χέρια:Απορροφάται γρήγορα και αφήνει απαλά τα χέρια για αρκετό χρόνο.Μου αρέσει το άρωμα της και τη φοράω κάθε μέρα.

Deborah μανό:Με δυο στρώσεις για να βγει πιο έντονο το χρώμα.Το χρώμα που μου έτυχε,μπορεί να είναι χειμωνιάτικο,αλλά δεν είναι απο αυτά που μου αρέσουν.Στεγνώνει σχετικά γρήγορα και έχει μια καλή διάρκεια 5 με 6 ημέρες.

Liposan: Αρκετά γνωστό  εδώ και πολλά χρόνια.Πάρα πολύ ωραίο.Βλέπω στη συσκευασία του οτι έχει αρκετές βιταμίνες και μυρίζει υπέροχα!Παρατηρώ επίσης οτι έχει δείκτη προστασίας,spf10 και το έχω πάντα μαζί μου στην τσάντα μου.
Και για το τέλος άφησα τις αμπούλες που βρήκα μέσα στο κουτί.Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και πιστεύω οτι για μια θεραπεία 28 ημερών δεν αρκούν μόνο 3 αμπούλες.
Αυτό ήταν το Glowbox Ιανουαρίου με τα καλά του και τα άσχημα του!Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *