Αγορές του μήνα!

Γεια σας!Σήμερα θα σας γράψω για της αγορές του μήνα.Αυτή τη φορά δεν πήρα πολλά ρούχα,γιατί κάνω διατροφή και δεν θέλω να πάνε χαμένα.Αγόρασα όμως πολλά καλλυντικά και μερικά πραγματάκια!Επισκέφτηκα τα Beauty Town που τόσο καιρό ήθελα να πάω και βρήκα τον καλύτερο μέρος για μένα εκεί μέσα και αγόρασα μερικά καλλυντικά,δυο αρώματα και δυο μανό.
Πήρα δυο παλέτες απο την Wet n Wild την Ε382Β και την Ε248 και θα της δοκιμάσω σύντομα για να σας πω τη γνώμη μου. Όμως,θα ήθελα σε λίγο καιρό να πάρω και τις υπόλοιπες παλέτες.
Πήρα μια παλέτα απο την Essence με τέσσερα χρώματα και είναι η 09 demin.Θα την δοκιμάσω σύντομα και αυτή και θα ήθελα να πάρω και άλλα πράγματα απο την Essence κάποια στιγμή.Έχω δοκιμάσει επίσης και την ΒΒ cream της και θα σας πω για αυτή σύντομα.Ένα κραγιόν απο την Golden Rose στην απόχρωση 111 και είναι ένα όμορφο μοβ σκούρο και ένα ρουζ στην απόχρωση 06 candy pink.
Tα δυο μανό που πήρα είναι cosmetics sixteen στις αποχρώσεις 418 και 494.Μου αρέσει πολύ το ανοιχτόχρωμο!Και τα αρώματα που πήρα είναι ένα Burberry και το N5 της Chanel.
Αγόρασα απο τα Tiger μερικά πραγματάκια.Κάτι μικρά βαζάκια,ένα κολιέ και ένα βραχιόλι και ένα τετράδιο για τη σχολή.Το μόνο ρούχο που αγόρασα είναι ένα ζακετάκι απο το Χαλάνδρι.Σε μπεζ χρώμα με φερμουάρ και μόνο 5 ευρώ.
Μετά απο καιρό πήρα και την παραγγελία μου απο την Avon.Εκτός απο καλλυντικά πήρα απο κει και προϊόντα περιποίησης.Ένα αφρόλουτρο και ένα σπρέι σώματος με άρωμα κερασιάς.Μια σειρά με προϊόντα περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο.Planet spa,Egyptian Secrets.Είχε ένα λάδι σώματος και μπάνιου,μια μάσκα προσώπου και μια κρέμα χεριών και ποδιών.
Βρήκα μέσα στο πακέτο μου μια κρέμα χεριών που ήταν το δώρο απο τις αγορές μου.Την χρησιμοποίησα ήδη και ενώ άφησε τα χέρια μου ενυδατωμένα,άργησε να στεγνώσει.
Πήρα επίσης δυο παλέτες,δυο κραγιόν και δυο lipgloss.Οι παλέτες είναι η Stone taupes και η Mocha latte.Tα κραγιόν είναι το Hibiscus και το frozen rose και τα lipgloss το strawberry και το clear που το πήρα για τη σχολή.

Και τέλος απο τα Jumbo πήρα μερικές βλεφαρίδες,μια παλέτα για καθημερινή χρήση,ένα σετ με εργαλεία που με αυτό κάνεις σχέδια στα νύχια και ένα σετ για την κουζίνα μου!

 Ελπίζω να σας αρέσουν οι αγορές του μήνα και να σας έδωσα μερικές ιδέες.Τα λέμε σύντομα.Σας Ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *