Τα σετ της εβδομάδας με ρούχα,αξεσουάρ και καλλυντικά!

Γεια σας!Θα ξεκινήσω με ένα παράπονο,διαβάζω πολλά ξένα Blog,αρκετά απο χώρες της Ευρώπης και βλέπω πόσο καλοντυμένοι είναι οι άνθρωποι σε αυτές και τους ζηλεύω,δεν ντύνονται όμορφα μόνο για να πάνε σε μια έξοδο ή σε μια επίσημη εκδήλωση,αλλά και στην καθημερινότητα τους.Δεν λέω πως και εμείς δεν προσπαθούμε,αλλά έχουμε επιλέξει casual ύφος στα ρούχα μας.Λυπάμαι επίσης που οι τάσεις της μόδας αργούν να φτάσουν εδώ και να τις προσθέσουμε στο ντύσιμο μας.Και όλα αυτά τα γράφω γιατί άμα δούμε κάτι διαφορετικό έξω το κοροϊδεύουμε και όταν έρθει η μόδα του το κάνουμε δικό μας.Πόσο θέλω να φορέσω τις μπλε,με χαμηλό τακούνι και στην καθημερινότητα μου,αλλά δεν τολμώ!Επειδή έγραψα πολλά ας δούμε τώρα τα σετ της εβδομάδας!
 Δευτέρα
Καμπαρντίνες!Στο εξωτερικό βλέπω οτι τις συνδυάζουν με όλα τα ρούχα και αξεσουάρ τους.Έχω δει σετ που μια καπαρντίνα την φορούν και με αθλητικά παπούτσια.Δεν θα το επέλεγα,αλλά με All star θα ήταν μια χαρά.
Τρίτη
Έχω δυο τέτοια πουκάμισα-φορέματα.Ένα μαύρο και ένα γκρι.Τα φοράω χειμώνα και καλοκαίρι,με τα αξεσουάρ που ταιριάζουν σε κάθε εποχή.
Τετάρτη
Ένα αντρικό σετ.
Πέμπτη
Ασπρόμαυρο και κόκκινο.Ένας υπέροχος συνδυασμός!Με μπαλαρίνες για να είναι πιο άνετο στη δουλεία,ακόμα και για ποτό το βράδυ.
Παρασκευή
Δεν φοράμε μόνο εμείς όμορφα ρούχα και κομψά.Αυτό το σετ είναι για την μικρή μας πριγκίπισσα!
Σάββατο
Τζιν πουκάμισο!Θα ταίριαζε και με άσπρο παντελόνι ή και με κάποιο άλλο χρώμα.Επίσης, ταιριάζει πολύ ωραία με φούστα,με σορτσάκι και με φόρεμα.Σε μερικά σύνολα,ανάλογα με τα αξεσουάρ δίνει πιο casual ύφος.Και μπορεί το σετ αυτό να είναι πιο ανοιξιάτικο,αλλά ο καιρός δεν μας αφήνει να βάλουμε μπαλαρίνες ακόμα.
Κυριακή
Τζιν μπουφάν.Όπως και με το πουκάμισο έτσι και αυτό.Βέβαια το έχουμε δει και σε αθλητικό ντύσιμο,με φόρμα και ένα απλό μακό ή φούτερ με γούνινα μποτάκια.
Βάλτε τις νέες τάσεις στην καθημερινότητά σας.Ψάξτε τι σας ταιριάζει και απολαύστε το παιχνίδι με τη μόδα.Ελπίζω να σας άρεσαν και αυτά τα σετ.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *