Glowbox Φεβρουαρίου!

Γεια σας!Άργησα να σας γράψω τη γνώμη μου για το συνδρομητικό κουτί του Φεβρουαρίου.Τουλάχιστον,αυτή τη φορά τα δοκίμασα όλα και έχω να σας πω για αυτά διάφορα.Μέσα στο κουτάκι μου αυτό το μήνα βρήκα ένα άρωμα, Annick Goutal,το οποίο μου φάνηκε βαρύ,ωραίο άρωμα αλλά το προτείνω για τον χειμώνα.Το δειγματάκι το έχω μέσα στην τσάντα μου μέχρι να το τελειώσω.

Βρήκα μια μάσκα προσώπου,η οποία μου άρεσε πάρα πολύ και τελείωσα όλο το δείγμα.Μου άρεσε το άρωμα της και η υφή της.Την άπλωσα άνετα στο πρόσωπο μου και το ένοιωθα δροσερό.Όσο για λάμψη,δεν πρόσεξα κάτι έντονο,αλλά θα ήθελα να την αποκτήσω κάποια στιγμή και να δω το πραγματικό της αποτέλεσμα.
Και πάλι Flormar!Αγαπημένη εταιρία με καλλυντικά.Έχω και άλλες σκιές απο αυτή την εταιρία και αυτή τη φορά μέσα απο το συνδρομητικό κουτί απέκτησα μια γκρι σκιά,πολύ καλή για smoky eyes.
Jane Iredale!Μια εταιρία που γνώρισα μέσα απο τη σχολή μου και μου φάνηκε απίστευτη.Τότε είδα πολύ καλή κάλυψη,ωραίες υφές και όμορφα χρώματα.Ας μιλήσουμε όμως για το προϊόν που βρήκα μέσα στο κουτί,μου έκανε εντύπωση η αίσθηση μέντας και μου θύμισε ένα κραγιόν που είχε κάποτε η γιαγιά μου με παρόμοια υφή και αποτέλεσμα.Απλά το λατρεύω και  έχει πάρει τη θέση του στην τσάντα μου.(Όποιος ανοίξει την τσάντα μου θα πάθει σοκ απο τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς!).
Επίσης,βρήκα και ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά,το οποίο μου άρεσε και αυτό πολύ.Έχει πάνω του μουστάκια και είναι ασπρόμαυρο.Το φοράω και στο χέρι σαν βραχιόλι.
Τέλος,βρήκα ένα καθαριστικό τζελ προσώπου,το οποίο χρησιμοποίησα πάρα πολύ.Μου άρεσε το άρωμα του και η υφή του και η αίσθηση που μου άφηνε μετά τον καθαρισμό.
Μόλις σήμερα πήρα και το Glowbox Μαρτίου,το οποίο μου άρεσε πολύ και θέλω να ξεκινήσω να δοκιμάζω τα προϊόντα!Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το άρθρο.Τώρα ξεκινάω μελέτη,με το Mirror Απριλίου.
Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *