Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014! (α’ μέρος)

Γεια σας!Δεν σας ξέχασα,αλλά έψαχνα να βρω πληροφορίες για το θέμα που θα σας γράψω σήμερα.Δεν σας έγραψα ούτε για τα σετ με ρούχα,αξεσουάρ και καλλυντικά της εβδομάδας,ούτε και για τα προϊόντα της εβδομάδας,για να σας δείξω σήμερα στο α΄μέρος,ρούχα που θα φορέσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι.Στο β΄μέρος θα σας δείξω παπούτσια,τσάντες και αξεσουάρ και στο γ΄μέρος,μαλλιά,μακιγιάζ και νύχια.Σήμερα θα δούμε τις τάσεις της μόδας στα ρούχα.Γενικά,βλέπουμε πολλά λουλούδια,μεγάλα ή μικρά,με πολλά χρώματα ή μόνο με δυο χρώματα. Απο παντελόνια μέχρι μπλούζες,για βραδινές βόλτες ή για το πρωί που θέλουμε κάτι πιο χαλαρό.
Φυσικά,σε αυτές τις εποχές δεν λείπουν τα παστέλ χρώματα,αέρινα και δροσερά.Σε συνδυασμό με δαντέλα μας δίνουν ένα ρομαντικό ύφος.
Δεν αφήνουμε όμως απ’έξω και τα έντονα χρώματα,τα οποία μας δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση.Έντονο φούξια,πορτοκαλί και κίτρινο.
Για κάτι πιο απλό και ταυτόχρονα κομψό μπορούμε να βάλουμε γήινα χρώματα,της άμμου,κλασσικά καφέ και μπεζ.
Για να κάνουμε ένα ρομαντικό στιλ βάζουμε δαντέλα και τούλια σε άσπρο,μπες και απαλό ροζ.Αντίθετα,για ένα πιο άγριο στιλ βάζουμε σκούρα χρώματα,σε αέρινα υφάσματα ή animal print.
Και δεν ξεχνάμε τα κλασσικά χρώματα,άσπρο και μαύρο,γκρι και καφέ.
Τέλος,θέλουμε κάτι πιο χαλαρό και αθλητικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι,για να νοιώθουμε πιο άνετα.
Ελπίζω να σας άρεσε το α’μέρος απο αυτή τη θεματική ενότητα και τα λέμε σύντομα στο επόμενο μέρος.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *