Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014! (β’ μέρος)

Γεια σας!Σήμερα θα σας δείξω παπούτσια,τσάντες και αξεσουάρ για την άνοιξη και το καλοκαίρι.Είναι το β΄μέρος απο την ενότητα αυτή και σκέφτηκα οτι θα έπρεπε να φτιάξω και μια ενότητα με μαγιό,αλλά δεν ταιριάζει ακόμα,όποτε θα σας το δείξω προς τον Μάιο.
Παπούτσια

Βλέπουμε πέδιλα με χοντρά τακούνια και πλατφόρμες.Δεν αφήνουμε στην άκρη και τα κλασσικά ψηλά πέδιλά μας.Βάζουμε σανδάλια για πιο άνετα και τα οποία είναι σε αρχαιοελληνικό ύφος.Δεν ξεχνάμε τα αθλητικά παπούτσια μας για πιο αθλητικό και απλό ύφος και τέλος,χαμηλά παπούτσια (Espadrilles),τα οποία έχω δει να τα φορούν απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Θέλω να αποκτήσω ένα ζευγάρι κάποια στιγμή,γιατί δείχνουν πολύ άνετα για όλες τις ώρες.

Τσάντες

Βλέπουμε παστέλ και ήρεμα χρώματα,αλλά και έντονα φούξια,πορτοκαλί και κίτρινο.Σε μεγάλες τσάντες και μικρά τσαντάκια.Φέτος,θα έχουμε μέσα στην τσάντα μας αρκετά πράγματα,αφού θα είναι ένας σάκος πλάτης.Το είδαμε και στον οίκο Chanel.Μου κάνει εντύπωση,αλλά μου αρέσει αυτή η τάση.Δεν θα μείνουμε μόνο στα βασικά χρώματα,αλλά θα επιλέξουμε και με σχέδια και πολύχρωμα και σε διάφορα υφάσματα.
Γυαλιά και αξεσουάρ

Αυτούς τους μήνες δεν ξεχνάμε ποτέ τα γυαλιά μας.Αυτή τη χρονιά επιλέγουμε γυαλιά με χρωματιστό σκελετό και γυαλιά με καθρέφτες.Δεν αφήνουμε όμως τις κλασσικές γραμμές και επιλέγουμε γυαλιά που να μας ταιριάζουν.Δεν πάνε όλα,σε όλους!
Στα αξεσουάρ βλέπουμε μεγάλα κολιέ,με πολύχρωμες πέτρες και ύφασμα,όπως και στα βραχιόλια και στα σκουλαρίκια.Τα φοράμε με ένα απλό μακό απο το πρωί μέχρι το βράδυ!Και δεν ξεχνάμε να επιλέξουμε και ένα ρολόι με χρώμα και όχι ένα απλό κλασσικό!
Απο οτι βλέπω φέτος θα χαρούμε τα έντονα χρώματα!Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με το γ’ μέρος.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *