Αγορές Μαρτίου!

Γεια σας!Αγορές του Μαρτίου σήμερα και έχω να σας προτείνω και δυο πολύ καλά και αγαπημένα μου μαγαζιά,ένα για να αγοράσετε υπέροχες τσάντες και ρούχα και ένα για να πιείτε τον καφέ σας.Θα σας πω για αυτά στο τέλος!Δεν περίμενα αυτόν το μήνα να κάνω αγορές,αλλά τα κατάφερα πάλι.
H&M!Απλά τα λατρεύω.Σε κάθε βόλτα μου για ψώνια,σίγουρα θα αγοράσω κάτι απο κει.Πήρα μια μαύρη τσάντα,γιατί τη προηγούμενη την έλιωσα.Σκιές ματιών,γιατί μου άρεσε η συσκευασία τους,μια μαύρη μπλούζα και φυσικά την αγαπημένη μου πούδρα.
Είχα πολύ καιρό να πάρω κάτι απο τα Accesories.Πήρα μια ροζ τσάντα για την άνοιξη και το καλοκαίρι,δυο ζευγάρια σκουλαρίκια και ένα μπρελόκ.
Μπορεί να πέρασε ο χειμώνας,αλλά ένα τέτοιο φούτερ το έψαχνα αρκετό καιρό.Είναι μακρύ φούτερ,έχει κουκούλα και τσέπες.Θα το χαρώ την επόμενη σεζόν με κολάν και γούνινα μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια.
Το δεύτερο αγαπημένο μου όταν πάω για ψώνια είναι τα εσώρουχα.Μια επίσκεψη σε κατάστημα Tezenis και επιστροφή στο σπίτι με μια μεγάλη σακούλα.
Τέλος,πάμε στα μαγαζιά που σας είπα οτι αξίζουν τον κόπο να τα επισκεφτείτε.Αρχικά,FS Boutique,με Fullah Sugah και Celestino,στο Ίλιον. Απο κει πήρα μια τσάντα,γκέτες και ένα μαντίλι.
Και για να πιείτε καλό καφέ θα πάτε λίγο πιο πέρα στο Star Snaks στην Πετρουπόλεως (Αθήνα).Αν διαβάζετε το Blog και πάτε,μαζί με τον καφέ σας θα πάρετε και το νεράκι σας!
Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *