Αγορές Απριλίου και Μαΐου!

Γεια σας!Σας έχω αφήσει χωρίς άρθρο για αρκετές μέρες,λόγο εξεταστικής.Κάποια στιγμή θα τελειώσει και θα τα λέμε πάλι πιο συχνά.Σήμερα θα σας γράψω για τις αγορές του Απριλίου και του Μαΐου μέχρι τώρα.Ας δούμε τα πράγματα που πήρα.Κάθε φορά που περνάω απο τα H&M δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω κάτι και αυτό γίνεται σχεδόν κάθε Τρίτη.Τα σκουλαρίκια τα έψαχνα καιρό και το lip pen είναι το αγαπημένο μου,αν και έχω και άλλες αποχρώσεις.Είναι κατάλληλα για καθημερινό μακιγιάζ.

Ευχαριστώ το περιοδικό που το έδινε δώρο.Τώρα το καλοκαίρι θα το τελειώσω.
Παράδοση!Αγορές απο το παζάρι χωρίς ντροπές!Για πράγματα που είναι για κάθε μέρα και θα μου χαλάσουν σύντομα δεν θα δώσω παραπάνω χρήματα.
Ήδη κοντεύει να χαλάσει,κάθε μέρα την έχω μαζί μου!Και χωράει και πολλά πράγματα.Για τις διακοπές,νομίζω πως είναι πολύ καλή επιλογή.Χωράει τα πάντα και είναι γλυκούλα!Δεύτερη τσάντα.
Παπούτσια για λίγο!Αγοράζω μπαλαρίνες και κυριολεκτικά τις λιώνω κάθε φορά.Οπότε όσο πιο οικονομικές τόσο το καλύτερο.Μέσα στη μόδα το πορτοκαλί για αυτό το καλοκαίρι.Γλυκούλες μου!
Άκουγα συχνά για αυτά τα μανό και είπα να τα δοκιμάσω και εγώ.
Και για μια ακόμη φορά πήγα στην έκθεση για επαγγελματίες .Απο κει αγόρασα κάτι που ήθελα πάρα πολύ καιρό και ήταν όνειρό μου. Βαλίτσα με φώτα και καθρέφτη.Ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε!
Αγαπημένα μανό.Για το καλοκαίρι,αν και το μπλε θα το φόραγα και το χειμώνα.
Άλλο ένα αγαπημένο μανό.
και μια παλέτα σκιών.
Τέλος,πήρα μερικά κουτάκια,βαζάκια και φακέλους για να οργανώσω το χώρο μου και τα χαρτιά μου και μερικά πραγματάκια για να φτιάξω το χώρο που θα κάνω τα μακιγιάζ απο δω και πέρα!
Ελπίζω να σας αρέσουν οι αγορές μου.Τα λέμε!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *