Οδηγός…μαγιό!

Γεια σας!Σήμερα θα σας δείξω μερικά μαγιό κατάλληλα για τον κάθε σωματότυπο.Σε όλες μας αρέσει η θάλασσα και όλες θέλουμε να περνάμε καλά,αλλά και να δείχνουμε όμορφες,λαμπερές και ηλιοκαμένες.Σας μιλάω εγώ που απλά απολάμβανα τη θάλασσα και δεν ασχολούμουν ποτέ πως φαίνομαι,αλλά σιγά σιγά άλλαξα γνώμη.Επιλέγω ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό,για να καλύψω τα περιττά κιλά μου,αν και φέτος ελπίζω επιτέλους να πάρω ένα μαγιό με πιο πολύ χρώμα,αφού κάνω διατροφή και χάνω κιλά.Ας δούμε μερικά σώματα και πως μοιάζουν.
(Η εικόνα αυτή είναι μέσα απο το διαδίκτυο και όχι δική μου)
 Στο πρώτο σώμα,βλέπουμε ένα ρόμβο.Άρα το μαγιό που θα δώσει ισορροπία στο σώμα μας είναι ένα μπικίνι ή ένα ολόσωμο μαγιό με κοψίματα που είτε με το χρώμα είτε με το σχέδιο του θα δίνει όγκο όπου χρειάζεται.
Το δεύτερο σχήμα που βλέπουμε είναι ένα τρίγωνο.Σε αυτόν το τύπο σώματος προσπαθούμε να τονίσουμε το πάνω μέρος.Επιλέγουμε ένα μαγιό με έντονα σχέδια ή έντονα χρώματα στο πάνω μέρος και μονόχρωμο κάτω.Δεν επιλέγουμε μαγιό με σορτσάκι για να μην τονίζουμε το κάτω μέρος.
Το επόμενο σώμα είναι τετράγωνο (αθλητικό σώμα).Σε αυτό βλέπουμε μια ισορροπία,άρα το άτομο που έχει τέτοιο σώμα,έχει και πιο πολλές επιλογές σε μαγιό.Βέβαια ένα ολόσωμο με κοψίματα θα έδινε την ψευδαίσθηση καμπύλων.
Σώμα ”μήλο”.Πλούσιο στήθος,κοιλίτσα και μεγάλοι γοφοί,αλλά λεπτά πόδια.Θέλουμε ένα μαγιό για να καλύψουμε αρκετά,αλλά ταυτόχρονα να μας κολακεύει και να μας αρέσει.Επιλέξτε ένα μονόχρωμο με σούρες ή ένα με βολάν ή και με κάποια διαφορά στη μέση για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση μέσης.
Το επόμενο σώμα που βλέπουμε έχει το σχήμα κλεψύδρα.Έχει τονισμένη μέση και θέλουμε να τονίσουμε το στήθος και τους γοφούς.Μπορούμε να επιλέξουμε όποιο χρώμα και σχέδιο θέλουμε,αλλά προσέχουμε το κάτω μέρος,ώστε να αγκαλιάζει το σώμα και να το κόβει σωστά.
Το επόμενο σώμα είναι ένα ανάποδο τρίγωνο.Αυτό σημαίνει οτι έχουμε μεγάλη πλάτη ή έχουμε μεγάλο στήθος.Σε αυτό το σώμα θα τονίσουμε το κάτω μέρος και θα προσέξουμε ώστε το πάνω μέρος του μαγιό να κρατάει σωστά το στήθος.Ένα έντονο χρώμα στο κάτω μέρος  θα βοηθούσε αρκετά και δεν επιλέγουμε μαγιό με τριγωνάκι στο πάνω μέρος.
Τέλος στο σώμα που μοιάζει με αχλάδι.Βλέπουμε ένα σχετικά μεγάλο στήθος και έντονους γοφούς.Το κατάλληλο μαγιό καλύπτει την κοιλίτσα και τους γοφούς και τονίζει την μέση και το στήθος.
Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο και να σας άρεσε.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!
(Αυτό το άρθρο το γράφω μετά απο έρευνα και προσωπική μου γνώμη.Αν υπάρχει κάποιο λάθος θα ήθελα να μου το πείτε!)

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *