Τσάντα…και φύγαμε για θάλασσα!

Γεια σας!Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε λιγάκι,αλλά έχουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι,να βάλουμε αντηλιακό,να βάλουμε μαγιό και να πάρουμε την τσάντα μας για να πάμε θάλασσα (ή πισίνα).Όπως έγινε κατανοητό,το θέμα μας είναι “Τι έχω μέσα στην τσάντα της θάλασσας;”.Παλιότερα δεν με ενδιέφερε καν,αλλά αφού ασχολήθηκα και έμαθα,είναι σημαντικό να έχουμε μαζί μας διάφορα χρήσιμα πράγματα και προϊόντα.Ας τα δούμε…Αρχικά παίρνουμε μια τσάντα που να χωράει όλα μας τα πράγματα και μερικά μικρότερα τσαντάκια,στα οποία θα βάλουμε μέσα το κινητό,τα λεφτά και οτι άλλο χρειαστούμε ή σε ένα δεύτερο θα βάλουμε τα βρεμένα ρούχα και σε ένα τρίτο τα απαραίτητα καλλυντικά προϊόντα (αντηλιακά).
Τα αγαπημένα μου αντηλιακά εδώ και δυο χρόνια είναι τα Hawaiian Tropic για το σώμα,τα αντηλιακά του Κορρέ για το πρόσωπο και δεν αφήνω ούτε τα μαλλιά μου χωρίς προστασία,παίρνω και ειδικό lip balm για τα χείλια.
Συνήθως παίρνω μαζί μου τρεις πετσέτες θαλάσσης,γιατί θέλω να βάζω την μια πάνω απο την ψάθα μου,την δεύτερη για να σκουπιστώ και μια τρίτη όπου μου φανεί χρήσιμη!
Έχω μαζί μου επίσης,τα γυαλιά ηλίου και ένα μεγάλο καπέλο (δεν το φοράω πάντα,πιο πολύ για φιγούρα το έχω,αν και θα έπρεπε να το βάζω για προστασία).
Επίσης, έχω πάντα μαζί μου,ένα δεύτερο μαγιό για να αλλάξω αν χρειαστεί και καθαρά ρούχα.Συνήθως,είναι ένα φόρεμα ή μια μακρυά πουκαμίσα ή ένα ωραίο παρεό,Και μην το ξεχάσω…έχω μαζί μου ακόμα και ένα ζευγάρι σανδάλια,που με βοηθάνε όταν οδηγώ,γιατί με τις απλές σαγιονάρες δεν μπορώ.
Και για το τέλος άφησα την ψάθα,τις ρακέτες και οτι άλλο θέλω να πάρω μαζί μου,όπως για παράδειγμα ένα περιοδικό ή βιβλίο,mp3 και διάφορα άλλα.
Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *