Οι επιλογές μου για το καλοκαίρι!

Γεια σας!Σήμερα θα σας δείξω μερικά ρούχα που θα φορέσω αυτό το καλοκαίρι.Κάποια απο αυτά θα τα πάρω μαζί μου και στις διακοπές μου.Δεν θέλω να θυμάμαι τι ρούχα φορούσα παλιά,όταν είχα περιττά κιλά,οπότε με αυτό το άρθρο αισθάνομαι υπέροχα για τις επιλογές μου.Δείτε τα και πάρτε καμιά ιδέα!
Κλασσική επιλογή χειμώνα-καλοκαίρι.Αν μπορούσα να βάλω στο κολάζ και άλλα αξεσουάρ και παπούτσια θα το έκανα.Πάει με όλα. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι σίγουρο πως θα το φοράω συνέχεια και θα το έχω μαζί μου στις διακοπές.
Φέτος είπα να τολμήσω να πάρω και κάποιο άλλο χρώμα στα ρούχα πέρα απο το μαύρο.Το δοκίμασα και μου φάνηκε μια χαρά!
Πήρα απο τα H&M ένα παρόμοιο μπλουζάκι και το έχω φορέσει ήδη με σορτσάκι και με φούστα.Μπορούμε να το φορέσουμε και μέσα απο ο σορτσάκι και τη φούστα.Φυσικά,αν το επιλέξετε σε μαύρο,μπορείτε να κάνετε άπειρες επιλογές.Μπορείτε να το φορέσετε και με μακρύ τζιν παντελόνι.
Το τζιν μας δεν σταματάμε να το φοράμε,ως μια εύκολη λύση.Θα πάρω σίγουρα ένα και στις διακοπές μου.Ταιριάζει με όλα τα μπλουζάκια που μπορείτε να σκεφτείτε και με όλα τα χρώματα.Απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ναι!Αγάπησα τα κιμονό!Ήμουν απο τα πρώτα άτομα που το “έβαλα στο μάτι” και την επόμενη μέρα το είχα στην ντουλάπα μου.Το έχω φορέσει με σορτσάκι και μπλουζάκι,μονόχρωμο μαύρο.
Τέλος,φέτος τόλμησα και πήρα το φόρεμα της εικόνας.Δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ακόμα,αλλά ελπίζω να μου ταιριάζει.Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάτι τέτοιο,λόγο κιλών.
Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα σετ και να σας έδωσα μερικές ιδέες.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!
Όσα άτομα έχουν Facebook μπορείτε να με βρείτε στο  https://www.facebook.com/tzotzo164?ref_type=bookmark

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *