Αγορές του μήνα!

Γεια σας!Όπως έχετε καταλάβει έχω μανία με τα ψώνια.Όλο για αγορές σας λέω,αλλά έρχεται και ο καιρός που θα σας πω για άδεια προϊόντα και άλλα θέματα αρκετά σημαντικά για μακιγιάζ και ρούχα,όπως και το νέο μου θέμα “Αγαπημένο μου ημερολόγιο”.Μέσα σε αυτές τις αγορές θα δείτε και δυο πραγματάκια που πήρα για το φθινόπωρο και το χειμώνα.Αν και είναι νωρίς ακόμα,δεν άντεξα!
Αυτή τη φορά αγόρασα μερικά πράγματα που θα πάρω μαζί στις διακοπές μου.
Το νεσεσέρ που πήρα,θα έρθει μαζί μου και στις διακοπές.Είναι ένα μεγάλο και μέσα έχει άλλα τρία μικρά.Στο καθένα απο αυτά θα βάλω τα απαραίτητα αξεσουάρ,καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης.Επιπλέον,πήρα και δυο πορτοφολάκια.Επειδή είναι πολύ μικρά σκέφτηκα μέσα σε αυτά να βάλω τα μικρά σκουλαρίκια που θα πάρω μαζί μου στις διακοπές.
Απο καλλυντικά πήρα δυο μολύβια,απο την MC professional.Ένα καφέ,το 04,γιατί δεν είχα και ένα πράσινο,το 23.Τώρα το καλοκαίρι συνήθισα τα χρωματιστά μολύβια και το καφέ το θεωρώ βασικό χρώμα.
Απο ένα μαγαζί που μου αρέσει απίστευτα πήρα τρεις τσάντες.Και οι τρεις για το χειμώνα πάνε!Δείτε πόσο όμορφα χρώματα έχουν,αν εξαιρέσουμε την μαύρη.Μια τέτοια τσάντα (μαύρη),έψαχνα να βρω αρκετό καιρό΄και επιτέλους την βρήκα.Αν θέλετε να μάθετε πληροφορίες για το κατάστημα στείλτε μου μήνυμα ή αφήστε μου σχόλιο.
Αγόρασα τρεις μπλούζες,γιατί είχα λίγες για το καλοκαίρι και πάντα μας λείπουν αυτή την εποχή,αφού αλλάζουμε συχνά.Πήρα και τις τρεις σε μαύρο όπως και μια ολόσωμη φόρμα που αγόρασα,για πιο καθημερινό ντύσιμο.
Τέλος,πέρασα πάλι απο τα Famous και πήρα ένα ζευγάρι μαύρες πλατφόρμες γιατί οι παλιές που είχα μου χάλασαν και μου αρέσουν γιατί είναι άνετες και τις φοράω συνέχεια.Μέσα στο κατάστημα είδα και μερικά κοσμήματα,ειδικά το κόκκινο βραχιόλι.Μόλις το είδα κόλλησα και έτσι πήρα και άλλα δυο,ένα βραχιόλι και ένα κολιέ.
Ελπίζω να σας άρεσαν και αυτές οι αγορές και να σας έδωσα μερικές ιδέες ακόμα.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!




Υ Γ.Και άτι ξέχασα να βάλω σε αυτό το άρθρο!Τα περιοδικά που πήρα είχαν υπέροχα δώρα.Βρήκα μέσα σε αυτά,ένα μανό της Erre due,το 24,ένα ρουζ απο τη Rilken,το 03 και ένα lipgloss απο Beauty line cosmetics.

3 Σχόλια

  1. Πολύ ωραίες οι αγορές που έκανες!!!
    Καλό είναι σιγά σιγά να ξεκινάμε να εφοδιαζόμαστε για το χειμώνα κι ας κρατάει καλά το Καλοκαίρι ακόμα!
    φιλιά
    Μαρίνα!!!

  2. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!Έχω παρατηρήσει πως στα H&M βάζει αυτή την εποχή πολύ καλές τιμές σε παλιά χειμερινά κομμάτια,τα οποία είναι πολύ καλά.Άσχετα και απο τις άλλες αγορές που έχω κάνει!Φιλάκια!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *