Καλοκαιρινές διακοπές 2014!

Γεια σας!Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω φωτογραφίες απο τις διακοπές που πήγα φέτος.Έκανα κάποιες διαδρομές στην Πελοπόννησο και είχα ως βάση την Πάτρα.Ο στόχος μου στις διακοπές είναι να γυρίσω την Ελλάδα σιγά-σιγά και να φτάσω να επισκέπτομαι και χώρες στο εξωτερικό.Αν και δεν σας κρύβω πως…ετοιμάζω ένα ταξίδι στο εξωτερικό γύρω στα Χριστούγεννα!Ας δούμε όμως τις φωτογραφίες απο τις καλοκαιρινές μου διακοπές για φέτος.
Απο οτι βλέπετε το αγόρι μου ήρθε μαζί μου.Είναι οι πρώτες μας διακοπές μαζί,δεν θα τον άφηνα πουθενά για κανένα λόγο!(Δείτε μια ακόμα εικόνα στο τέλος για το ταξίδι του Λουής!)
Διαδρομή για να φτάσουμε στην θάλασσα.Κοντά στην Κάτω Αχαία.
Κοντά στην παραλία.Πόσο μου αρέσουν αυτά τα τοπία!
Ένα μονοπάτι που φτάνει στην παραλία.Κοντά στην Κυλλήνη.
Λίγο πριν,στην θέση αυτού του πλοίου ήταν το πλοίο για Κεφαλλονιά!Αχ!Και να πήγαινα στο όμορφο νησάκι μου!
Η θέα απο την παραλία.
Πόσο λατρεύω τη θάλασσα!
Κοντά στην παραλία.Δροσερό και καθαρό νερό.
Τις επόμενες μέρες πήγα Πύργο,σε διάφορα χωριά,Κυπαρισσία και στην επιστροφή έφτασα μέχρι Αρχαία Ολύμπια.Ειδικά στην επιστροφή τρόμαξα αρκετά με τον δρόμο,γιατί δεν βγήκα Εθνική Οδό και πήγα μέσα απο τα χωριά και ήταν βράδυ.Ανέβαινα βουνά,κατέβαινα βουνά,έμπαινα σε χωριά,έβγαινα απο τα χωριά και μια διαδρομή 2 ωρών μέχρι το σπίτι που έμενα την έκανα σε 4 ώρες.Τουλάχιστον είδα πολλά μέρη μαζί.
Έργο τέχνης!Όχι δεν ήταν δικό μου!Εγώ προσέχω τη διατροφή μου.Άντε να έφαγα μερικές κουταλίες.Στην πλατεία στην Κυπαρισσία.
Δείτε τα χρώματα στον ορίζοντα!Κυπαρισσία!
Ποτάμι!
Φάτσες όμορφες!Έφτασαν ακόμα πιο κοντά μου,που με τρόμαξαν.Αλλά τα αγαπώ!
Νυχτερινή βόλτα στο Ρίο!Μέχρι να πιω ένα ποτό έκανα μια μεγάλη βόλτα και εκεί.Δεν επέλεξα τα μαγαζιά με πολύ κόσμο,αλλά ένα μαγαζί με υπέροχη ατμόσφαιρα!
Ελπίζω να σας έδωσα ακόμα μια ιδέα για ταξίδι.Τα λέμε σύντομα με τη wish list μου για το φθινόπωρο και το χειμώνα και με σετ με ρούχα για το φθινόπωρο.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!
Νομίζω πως η Νάλα λατρεύει τον Λουής!Αγάπες μου και οι δυο!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *