Καλό μήνα!Σετ με ρούχα για φθινόπωρο και χειμώνα!

Γεια σας!Υποτίθεται πως ήρθε το φθινόπωρο,αλλά στην Ελλάδα είμαστε και για δυο περίπου μήνες ακόμα θα έχουμε καλοκαίρι.Αυτό δεν με σταματά απο το να μετράω μέρες μέχρι τα πρωτοβρόχια και το χειμώνα.Ετοιμάζω το ταξίδι μου στο Λονδίνο και φτιάχνω το πρόγραμμά μου με πολύ χαρά.Βρήκα δουλειά και έκανα εγγραφή στη νέα μου σχολή.Δεν έχω να ζητήσω κάτι άλλο τώρα,είμαι στα καλύτερα μου!Ας δούμε τα ρούχα,γιατί με όλα αυτά που έχω να σας πω,το άρθρο θα πρέπει να γίνει “αγαπημένο μου ημερολόγιο”.
Το μακρύ μας φόρεμα με ένα τζιν σακάκι ή μια ζακέτα μπαίνει στη λίστα με τα σετ του φθινοπώρου.Ειδικά το βράδυ είναι υπέροχο.






.
Για πιο καλό σετ για το φθινόπωρο και το κλασσικό μαύρο φόρεμα με μια μακρυά ζακέτα και μπαλαρίνες είναι άλλο ένα σετ για το φθινόπωρο.Ειδικά τους μήνες αυτούς οι μπαλαρίνες ταιριάζουν απόλυτα.Είναι άνετες και τις συνδυάζουμε εύκολα απο το πρωί μέχρι το βράδυ χειμώνα είναι ένα σετ που συνδυάζεται με κολάν.Είτε με μπότες για πιο πολύ κρύο είτε με γόβες για μια βραδινή έξοδο,είτε με μπαλαρίνες για πιο χαλαρό ντύσιμο.
Η πρώτη επιλογή που σκέφτηκα για το χειμώνα είναι κολάν με μακρυά ζακέτα και μπότες.
]
Κλασσικά απο την ντουλάπα μας και τα σετ μας δεν αποχωριζόμαστε το τζιν μας.Πουλοβεράκι και πουκάμισο για να είμαστε πιο ζεστές το χειμώνα.
Και για έναν πιο βαρύ χειμώνα σας έχω βελούδινη φόρμα και γούνινα μποτάκια.
Γενικά οι συνδυασμοί των χρωμάτων και των υφασμάτων μπορούν να αλλάξουν,ανάλογα με τι μας ταιριάζει και τι θέλουμε να βάλουμε.
Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα σετ.Τα λέμε σύντομα με μάθημα μακιγιάζ.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *