Γεια σας!Πόσο γρήγορα θα διαβάσετε άρθρο αυτή τη φορά;Σήμερα θα σας δείξω σετ με ρούχα που αποτελούνται απο τζιν κομμάτια.Παντελόνια,πανωφόριa,πουκάμισο,φόρεμα και σορτσάκι.Κάποια απο αυτά τα φόρεσα και εγώ μέσα στην εβδομάδα.Ας τα δούμε…
Εκτός απο το κλασσικό τζιν παντελόνι.είναι χρήσιμο και ένα τζιν σε μαύρο χρώμα ή πιο σκούρο τζιν ύφασμα.Ένα παρόμοιο σετ φόρεσα μέσα στην εβδομάδα.
Ετοιμάζω αυτό το σετ,ώστε να το φορέσω όταν έρθει περισσότερο ο χειμώνας.Είναι απο τα αγαπημένα μου σετ.Τζιν πουκάμισο και τζιν σορτσάκι.
Το αγαπημένο μου μαύρο φόρεμα!Ταιριάζει πολύ καλά με ένα τζιν πανωφόρι,ειδικά αυτή την εποχή.
Τζιν φόρεμα!Εγώ δεν θα τολμούσα να  το φορέσω,αλλά σε πολλά άτομα αρέσει.Αν το φορούσα,θα το έβαζα με καουμπόικες μπότες και τσάντα με κρόσσια.Άρα δεν είναι η εποχή του ακόμα,για μένα.Άλλωστε έχω να χάσω και μερικά κιλά ακόμα για να μου ταιριάζει.
Μέσα απο το άρθρο φαίνεται πόσο πολύ μου αρέσει ο χειμώνας!Πήρα και εγώ ένα παρόμοιο σκουφάκι και μετράω μέρες μέχρι να το φορέσω.Και για να μην φεύγουμε απο το θέμα μας…κλασσικό τζιν παντελόνι που ταιριάζει με όλα τα ρούχα μας,αρκεί να βρούμε το κατάλληλο για εμάς,ανάλογα με το σώμα μας.Παρόμοιο σετ φόρεσα αυτή την εβδομάδα,με διαφορετική μπλούζα.
Σάββατο βράδυ!Σκέφτηκα οτι ένα μαύρο φόρεμα που όλες έχουμε,μαύρες γόβες που οι περισσότερες έχουμε και ένα τζιν πανωφόρι ταιριάζει σε μια βραδινή έξοδο,όσο ψύχρα και να έχει αυτή την εποχή.
 Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *