Νέες αγορές!

Γεια σας!Σήμερα θα μιλήσουμε για αγορές καλλυντικών.Την Κυριακή που πέρασε επισκέφτηκα την επαγγελματική έκθεση.Αν εξαιρέσουμε οτι κόντεψα να πάθω σοκ,με τον τόσο κόσμο που είχε και οτι ξέχασα αρκετά πράγματα να πάρω για μένα και τις πελάτισσές μου,όλα ήταν μια χαρά.Βρήκα λογικές τιμές και πήρα τα περισσότερα απο όσα είχα γράψει στη λίστα μου.
Ας δούμε τα προϊόντα που πήρα τελικά!
Πήρα τα πινέλα Real Techniques,τα οποία είχα δει σε πολλά site και blogs και ήθελα να τα δοκιμάσω και εγώ.Δεν τα έχω ανοίξει ακόμα,αλλά δεν μου άρεσε το ύψος τους.Μου φάνηκαν κοντά.Βέβαια στο κουτί τους είναι τοποθετημένα και στη δική τους θήκη.Θα τα χρησιμοποιήσω στο επόμενο μακιγιάζ μου.
Η επαφή μου με το blog,μάλλον μου κάνει κακό και με βάζει σε πειρασμό.Όπως βλέπετε πήρα το Blush me! απο Me Me Me,το Honolulu απο W7 και το highligher απο τη The balm.Δεν θα έφευγα απο την έκθεση χωρίς καλλυντικά απο τη Peggy Saze.Έτσι αγόρασα απο κει δυο μολύβια ματιών,ένα λαδί,το vert και ένα μαύρο μηχανικό και ένα κραγιόν,το ritzy brown 312.Απο κει επίσης πήρα ένα καθαριστικό για τα πινέλα και δυο σφουγγαράκια.
Τις παλέτες αυτές τις έβλεπα εδώ και αρκετό καιρό.Δεν ήμουν σίγουρη να τις πάρω,αλλά πολλές φορές τις έγραφα σε λίστες μου.Τελικά τις πήρα και περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να τις δοκιμάσω.
Στην έκθεση πάω πάντα για να πάρω τα αγαπημένα μου μανό.Όπως βλέπετε πήρα απο την Orly, το smoked out και το close your eyes και ένα απο την O.P.I (που ακόμα ψάχνω να βρω ποιο είναι!).
Για το τέλος άφησα κάτι που δεν περίμενα να το βρω σε καλή τιμή,αλλά το βρήκα και το ευχαριστήθηκα.Συλλογή με matt μανό απο την Zoya και ένα κλασσικό κόκκινο (το οποίo δεν είχα κιόλας.) απο την O.P.I σε συνεργασία με την Gwen Stefani.
Ελπίζω να σας αρέσουν οι αγορές μου και να σας έδωσα πολλές ιδέες.Θα ήθελα να μου πείτε αν δοκιμάσατε κάτι απο αυτά και τι αγορές κάνατε εσείς.Τα λέμε σύντομα με τα υπόλοιπα άρθρα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *