Ώρα για δουλειά!

Γεια σας!Σας είχα πει πριν πολύ καιρό οτι θα σας δείξω σετ με ρούχα για να πάτε για κάποιο ραντεβού για δουλειά ή ακόμα και για μια μέρα μέσα στο χώρο εργασίας σας.Ανάλογα την εργασία ντυνόμαστε,όπως πρέπει.Εγώ επέλεξα κάτι πιο επίσημο,αν και επικρατεί το πιο απλό ντύσιμο ακόμα και εκεί.Εγώ σίγουρα θα φόραγα κάτι απο αυτά τα σετ ή έστω ένα ρούχο σε συνδυασμό με κάποιο άλλο.Ας τα δούμε…

Μια απλή μπλούζα σε όποιο χρώμα θέλετε και

ένα απλό μαύρο παντελόνι είναι (πιστεύω) ένα σωστό ντύσιμο για μια θέση εργασίας.Το συνδυάζω με μαύρες μπότες.

Ένα φόρεμα!.Μπορούμε να το φορέσουμε και με κολάν.Το έχω συνδυάσει με μπότες.

Aπο τότε που βγήκαν ξανά στη μόδα οι ψηλόμεσες φούστες τις επιλέγουμε και τις συνδυάζουμε με πολύ κομψές μπλούζες.Πιστεύω πως ταιριάζουν αρκετά με γόβες.

Για αυτό το σετ έψαχνα μια μπλούζα με πουα.Πιστεύω όμως,οτι ταιριάζει και αυτή πολύ καλά.

Το μαύρο είναι ένα κλασσικό και σοβαρό χρώμα,το οποίο μπορούμε να το συνδυάσουμε με πολλά άλλα χρώμα,υφές και σχέδια.Στο σετ αυτό μπορούμε να παρατηρήσουμε τα μποτάκια και την τσάντα.

Για όποια σκεφτεί να βάλει τζιν,θα ήταν καλύτερο να επιλέξει ένα μαύρο.Για πιο σοβαρό ύφος το έχω συνδυάσει με σακάκι και ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Τέλος,δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βάλω και σε αυτό το άρθρο.Ξέρω οτι γίνομαι κουραστική και οτι επαναλαμβάνομαι,αλλά αυτό το ρούχο ταιριάζει σε όλες τις φάσεις της ζωής μας και το φοράμε με όποιο ύφος θέλουμε.Σας μιλάω για το “μικρό μαύρο φόρεμα”.Το έχω συνδυάσει με μπαλαρίνες αυτή τη φορά.

Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα σετ με ρούχα.Τα λέμε σύντομα με τα υπόλοιπα άρθρα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *