Αγορές για να μην ξεμείνουμε!

Γεια σας!Απο τον τίτλο θα καταλάβατε οτι θα μιλήσουμε για πράγματα που αγόρασα αυτόν τον καιρό.Βέβαια απο οτι φαίνεται δεν θα κάνω άλλες αγορές για κάποιο χρονικό διάστημα.Δεν έγινε κάτι σοβαρό,απλά ξεκινάω ένα επιχειρηματικό πλάνο,αφού δεν βρήκα θέση εργασίας και θα χρειαστώ αρκετά χρήματα.Αυτό λοιπόν,με κάνει να “μαζευτώ” απο τα ψώνια και να τα μαζέψω όλα τώρα,για να έχω οτι χρειάζομαι για όσο καιρό πρέπει.Επίσης,είναι καιρός να σας μιλήσω και για άδεια προϊόντα,εκτός απο αυτά που προσθέτω συνέχεια.Όλα τα πράγματα αυτά δεν τα αγόρασα την ίδια μέρα και προσπάθησα να επιλέξω οτι θα μου είναι χρήσιμο.Με τις εκπτώσεις αυτή τη φορά δεν έμεινα ευχαριστημένη και δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει.
 
Για το κινητό μου δύσκολα βρίσκω θήκες.Οπότε μόλις βρήκα αυτή την πήρα,αν και μοιάζει με πορτοφολάκι.Μια παρόμοια θήκη,αρκουδάκι,πήρα και για το tablet μου.

Λίγο καιρό πριν με έπιασε μανία να πάρω και να δοκιμάσω αρκετά προϊόντα απο την Avon.Στην εικόνα βλέπετε μια παλέτα σκιών,δυο μανό με αποτέλεσμα τζελ,τρία κραγιόν,δυο χοντρά μολύβια-σκιές,μια μάσκαρα και ένα προϊόν που το βάζουμε στα χείλη,στα μάγουλα ή σαν σκιά.Επίσης,μέσα στο κουτάκι Hello Kitty,έχει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.Εκτός απο καλλυντικά πήρα και μερικά προϊόντα περιποίησης.Δυο αφρόλουτρα,είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτά.Ένα σαπουάν,μια μάσκα μαλλιών και ένα σπρέι,ένα καθαριστικό προσώπου και απο την σειρά Planet spa,τα προϊόντα απο την Αφρική.Όλα αυτά τα δοκιμάζω τώρα και σύντομα θα σας πω τη γνώμη μου.



Επιτέλους βρήκα τις μπότες που ήθελα!Σας μιλάω πιο συγκεκριμένα για αυτές,τις μαύρες,πάνω απο το γόνατο μπότες,απο τα Migato.Αφού όμως ήμουν κοντά και σε ένα άλλο κατάστημα πήρα και αυτές με το τακούνι,για να μπορώ να τις φορέσω σε μια πιο επίσημη εκδήλωση.


Με μια βόλτα στo super market γύρισα σπίτι με αυτά τα προϊόντα.Τα περισσότερα τα πήρα γιατί εδώ και καιρό που τα βλέπω,ήθελα να τα δοκιμάσω.Οι εταιρίες που επέλεξα είναι,Garnier,L’oreal,Nivea,Liposan,Schwarzkopf και Maybelline.
Στα Hondos Center δεν πάω συχνά,έτσι αφού βρέθηκα στο κατάστημα της Ερμού πήρα μερικά πραγματάκια.Πήρα την παλέτα απο την Catrice, την παλέτα απο την χειμερινή σειρά της Essence,όπως και την πούδρα απο την ίδια σειρά.Ένα lipgloss απο τη σειρά xxxl longlasting της Essence και την μάσκαρα απο την σειρά Princess,γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η συσκευασία της.Επίσης,πήρα απο την Radiant ένα matte κραγιόν.
Η βόλτα στην Ερμού με οδήγησε και στη Mac.Δεν μπορούσα να μην πάρω κάτι και απο κει.Επέλεξα ένα κραγιόν και ένα μολύβι χειλιών.Το Craving και το  Chicory,αντίστοιχα.

Δεν θα μπορούσα να μην πάω στα Η&Μ.Πρώτον,γιατί ήθελα να ρίξω μια ματιά στις εκπτώσεις που είχαν και δεύτερον να πάρω και κάτι.Το μόνο που πήρα με έκπτωση ήταν τα εσώρουχα. Πήρα ένα καρό,μπλε πουκάμισο,ένα πλεχτό πουλόβερ,μια απλή μαύρη ζακέτα,ένα μπλε μπλουζάκι,τις χοντρές και χνουδωτές κάλτσες για τον ύπνο,δυο μανό και τα εσώρουχα.Για τα παπούτσια μου αυτή τη φορά επέλεξα τα καταστήματα Bozikis και απο κει πήρα τις μπεζ γόβες που έψαχνα πριν τα Χριστούγεννα.
 Τέλος άφησα το κατάστημα Tiger.Μόλις είδα αυτό το σχέδιο το λάτρεψα!Πήρα δυο πράγματα για την κουζίνα,δυο φακέλους,δυο σημειωματάρια και ένα παγούρι για το νερό. 
Εκτός απο αυτά επισκέφτηκα και το κατάστημα του Κοrre στο  Mall και τα Oggi στο Κέντρο της Αθήνας.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!
Θα θέλατε σε μερικά πράγματα που αγοράζω απο δω και πέρα να σας γράφω και τις τιμές σε όσα μπορώ να θυμάμαι?Περιμένω την απάντησή σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *