Σετ με ρούχα για εκδρομή το χειμώνα!

Γεια σας!Καλύτερα να μην δείτε την ώρα που έχω γράψει αυτό το άρθρο,αλλά μόλις τελείωσε το “Φως στο τούνελ” και δεν μπορούσα να περιμένω να ξημερώσει,γιατί το Σαββατοκύριακο θα σας έχω άλλα άρθρα για να δείτε.Επειδή πήρα την φωτογραφική μηχανή που είδατε στα προηγούμενα άρθρα,αποφάσισα κάθε Σαββατοκύριακο να κάνω και μια μικρή φωτοεξόρμηση,είτε μέσα στην πόλη είτε σε μέρη κάπου κοντά στην Αθήνα.Έτσι,λοιπόν,μου ήρθε η ιδέα να σας δείξω ρούχα για μια χειμωνιάτικη εκδρομή.Αν σας προκύψει ταξίδι,απλά μπορείτε να τα επιλέξετε όλα,ώστε να τα πάρετε μαζί σας!
Λατρεύω αυτές τις ζακέτες!Μπορείτε να βάλετε σε αυτό το σετ μια πιο χοντρή ζακέτα,ίσως μια πλεχτή και αντί για γούνινα μποτάκια,να βάλετε απλά μποτάκια ή μπότες.Σε μια εκδρομή η μεγάλη τσάντα είναι χρήσιμη,γιατί χωράει τα πάντα.
Ένα τέτοιο κολάν θα το πρότεινα,αν είναι χοντρό,για να μας κρατάει ζεστές.Μπορείτε να το συνδυάσετε και με ένα μάλλινο ή πλεχτό πουλόβερ. Φυσικά και σε αυτό το σετ μπορείτε να βάλετε απλά μποτάκια,αντί για γούνινα.
 Επιλέγω ξανά ένα μονόχρωμο κολάν,όπως βλέπετε μαύρο.Το συνδυάζω με ένα φούτερ και αθλητικά παπούτσια.Θα το φορούσα επίσης και με μια αθλητική τουνίκ μπλούζα.
Στο ίδιο ύφος με το παραπάνω,αλλά αυτή τη φορά με τζιν.Αντί για αθλητικά παπούτσια μπορείτε να βάλετε γούνινα μποτάκια ή απλά μποτάκια.
Απο τα χειμερινά σετ δεν θα αφαιρούσα την βελούδινη φόρμα.Είναι απο τα αγαπημένα μου ρούχα.Στο σετ δεν έχω βάλει βελούδινο φούτερ,αλλά μόνο παντελόνι.Λατρεύω τον συνδυασμό βελούδινη φόρμα με γούνινα μποτάκια!
Και για το τέλος άφησα κάτι που το έχω δει αρκετές φορές σε ξένα blogs (άρθρα).Αν είχα λιγότερα κιλά θα το φόραγα και εγώ.Ολόσωμη τζιν φόρμα,με ένα απλό μπλουζάκι και γούνινα μποτάκια.Θα το συνδύαζα και με καρό πουκάμισο και απλά μποτάκια.
Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα σετ.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!
Τις φωτογραφίες απο τις εκδρομές μου θα σας τις δείχνω σε επόμενα άρθρα!


Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *