Μακιγιάζ για αρχάριες!Μάθημα μακιγιάζ!

Γεια σας!Επιτέλους το άρθρο που σας είχα αναφέρει τόσες φορές!Χωρίς προβλήματα και με αρκετό χρόνο και καλή διάθεση,σας ετοίμασα το μάθημα μακιγιάζ.


1) Βάση και πούδρα.Χρησιμοποίησα μια ΒΒ cream,απο την Essence.Προσοχή στο τόνο που θα πάρετε.ώστε να ταιριάζει σωστά στο δέρμα σας.Προσοχή μην σας πέσει πολύ πούδρα και φαίνονται κενά.Χρησιμοποίησα σγουγγαράκι για τη βάση και πινέλο μεγάλο για την πούδρα.

2)Ρουζ.Χρησιμοποίησα το Νο104 της Lovie.Το συγκεκριμένο προϊόν θέλει προσοχή γιατί έχει έντονη απόδοση.Θα σας πρότεινα ένα πιο ήπιο.Προσοχή σε ποιο σημείο του προσώπου το τοποθετούμε,ώστε να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου που έχουμε.Χρησιμοποίησα ένα πινέλο πιο μικρό απο της πούδρας.
 

3)Μάτια.Για σκιές χρησιμοποίησα την παλέτα απο τα Jumbo της Victoria silk touch.Έχει χρώματα βασικά και είναι οικονομική,κατάλληλη για τα πρώτα σας μακιγιάζ.Χρησιμοποίησα μια μπεζ στο κινητό βλέφαρο και μια μπρονζε-καφέ για να κάνω την τεχνική “μπανάνα”,επίσης αυτά τα χρώματα είναι τα πιο “ασφαλή” για το μακιγιάζ στην αρχή.Για τα μάτια χρησιμοποίησα τρία πινέλα,ένα για την σκούρα σκιά,ένα για την ανοιχτή και ένα για να τα δέσω μεταξύ τους.Για μολύβι ματιών χρησιμοποίησα της Lovie το 38,σε καφέ.Αν δεν μπορείτε να το βάλετε εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο,βάλτε το πολύ κοντά στις βλεφαρίδες.Για μάσκαρα χρησιμοποίησα της Sixteen,scandalous 3D mascara,σε καφέ.Προσοχή στην τοποθέτηση να μην δακρύσουμε και να μην λερωθούμε.

4)Για τα χείλη χρησιμοποίησα ένα lip pen απο τα  H&M,το οποίο είναι το Nude whisper.Να το τοποθετείτε μέσα στο φυσικό περίγραμμα των χειλιών.Τα φρύδια απλά τα “χτένισα” με το πινέλο-βουρτσάκι για να φαίνονται περιποιημένα.

 

Τα πινέλα που χρησιμοποίησα μπορείτε να τα δείτε στην εικόνα και σε ένα παλιό μου άρθρο.       ( http://tzotzo164.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html ).Θα σας πρότεινα να μην χρησιμοποιείται τα δάχτυλα σας,αν και πάντα πρέπει να είναι καθαρά τα χέρια μας πριν απο κάθε μακιγιάζ.

Και το τελικό αποτέλεσμα είναι…

  
 Για το τέλος σας άφησα ένα μανό που νομίζω οτι ταιριάζει με το μακιγιάζ και είναι και εύκολο σαν χρώμα στην τοποθέτησή του!


Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *