Ρούχα.. μέσα στο σπίτι!

Γεια σας!Σετ με ρούχα που φοράμε μέσα στο σπίτι ή όταν κοιμόμαστε.Οι μέρες που περνάμε στο σπίτι μπορεί τελικά να μην είναι βαρετές.Μένοντας σπίτι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και να περάσουμε όμορφα.Διαβάζουμε βιβλία,βλέπουμε ταινίες,πειραματιζόμαστε στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική,διαβάζουμε μερικά άρθρα στο διαδίκτυο και ακούμε τι μουσική που μας αρέσει.Επίσης,εγώ περνάω περισσότερο χρόνο με τα κατοικίδια μου.
 Οι πυτζάμες πλέον έχουν αλλάξει και μπορούμε να τις φορέσουμε και σαν απλά ρούχα,πιο χαλαρά.Έχω επιλέξει μια πυτζάμα στο κάτω μέρος και ένα απλό μαύρο μπλουζάκι.
Σε αυτό το σετ έχω βάλει μια φόρμα και την έχω συνδυάσει με ένα απλό μπλουζάκι.Οι παντόφλες αυτές είναι υπέροχες και πολύ ζεστές.

        Κολάν και φούτερ,αν κάνει αρκετό κρύο.

Καλοκαιρινές πυτζάμες με ρομπάκι.Τον τελευταίο καιρό φοράω συχνά ρομπάκια σαν αυτό της εικόνας ή αυτά που είναι πιο χοντρά και ζεστά.

Εκτός απο άσπρο,μαύρο και γκρι,σκέφτηκα να βάλω και λίγο χρώμα παραπάνω.(Το παρατήρησα αυτό αφού διάβαζα το άρθρο για δεύτερη φορά!).


Το δικό μου αγαπημένο σετ για όταν βρίσκομαι σπίτι!Μακρυά μπλούζα  με κάλτσες πάνω απο το γόνατο.

Όλα αυτά τα σετ έχουν και εναλλαγές.Μπορεί να έχουν διαφορετικά χρώματα και σχέδια ή να επιλέξουμε τις κλασσικές πυτζάμες.Υπάρχουν αρκετές επιλογές για ρούχα μέσα στο σπίτι και για τον ύπνο,οτι μας ταιριάζει και μας βολεύει για να χαλαρώνουμε και να είμαστε άνετα.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *