10 Αγαπημένα κραγιόν για φθινόπωρο και χειμώνα!

Γεια σας!Αφού δεν έχω κοιμηθεί καθόλου και επιτέλους είναι πρωί,σας έγραψα ένα άρθρο. Τα 10 αγαπημένα μου κραγιόν για το φθινόπωρο και το χειμώνα που πέρασε.Βέβαια σήμερα βρέχει,αλλά υποτίθεται πως έχουμε άνοιξη!
Πάμε να δούμε τα κραγιόν.
1) Radiant Matt lasting lip color στη απόχρωση 18  και  2) Radiant Matt lasting lip color σε πιο nude απόχρωση.Με μολύβι,χωρίς μολύβι,με πινέλο ή με το βουρτσάκι τους,το αποτέλεσμα που αφήνουν είναι άψογο.Υπέροχα χρώματα και σταθερά για πολλές ώρες.Το κόκκινο άργησα να το πάρω,αλλά το ευχαριστήθηκα και το πιο απαλό το φορούσα συχνά στη σχολή και τα πρωινά.
 3) Μac cremesheen Spice is nice.Πολύ καλό κραγιόν,αν και για να του δώσω ένταση το φορούσα με ένα καφέ μολύβι ή με ένα κόκκινο,ανάλογα το αποτέλεσμα που ήθελα.Με τα μολύβια είχε πολύ καλή διάρκεια.

 4) Mac Russian red.Μια καλή επιλογή για σταθερό,κόκκινο κραγιόν.Μένει στα χείλη για πολλές ώρες,είναι λίγο ξηρό,οπότε θέλει προσοχή,αλλά είναι το πιο βασικό κόκκινο κραγιόν που πρέπει να έχουμε.Πιστεύω πως αποτελεί τη συνήθεια που έγινε λατρεία.

 5) Golden rose 19.Ένα ακόμα σταθερό κόκκινο κραγιόν.Απο τότε που βγήκε αυτή η σειρά,έχω πάρει τουλάχιστον 9 κραγιόν και τα φοράω πιο συχνά απο όλα τα άλλα.Υπάρχουν βασικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες και έχουν πολύ καλή διάρκεια.

 6) Golden rose 02.Δεν έφτανε η μια φορά,το αγόρασα και δεύτερη!Φυσικά το δεύτερο δεν έχει φύγει απο την τσάντα μου.Πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό nude,το οποίο ταιριάζει πολύ καλά σε πρωινό μακιγιάζ ή σε συνδυασμό με smoky eyes.Φυσικά στα κραγιόν αυτά,βάλτε και ως θετικό την τιμή.

7) Peggy saze 302 (15811).Όσα κραγιόν και να πάρω απο αυτή την εταιρία δεν μου φτάνουν.Τα γνώρισα όταν ήμουν ακόμα στη σχολή και μέχρι σήμερα έχω αποκτήσει αρκετά.Δεν έχουν πολύ καλή διάρκεια,αλλά με ένα μολύβι τα πάνε μια χαρά.Το συγκεκριμένο το φορούσα συχνά το πρωί.

8) Avon power plum.Μπορεί να απέκτησα πρόσφατα κραγιόν απο αυτή την εταιρία,αλλά τα ευχαριστήθηκα,όσα βέβαια,ταίριαζαν στην εποχή.Το συγκεκριμένο το φορούσα με καφέ ή κόκκινο σκούρο μολύβι,γιατί δεν ήθελα να φαίνεται τόσο έντονο το μοβ,επειδή πιστεύω οτι δεν μου ταιριάζει.Για περισσότερη διάρκεια σίγουρα χρησιμοποιείστε μολύβι.Μου θυμίζει λίγο το Rebel της Mac.

9) Flormar DC30 Austere Brown.Αυτή την εποχή είδαμε πολλές φορές καφέ κραγιόν.Γυρίσαμε μια,άντε δυο δεκαετίες πίσω και το επιλέξαμε.Αν και είμαι φανατική οπαδός του κόκκινου,μερικές φορές έβαλα και αυτό το χρώμα.Είναι η δεύτερη φόρα που αγοράζω κραγιόν απο την εταιρία αυτή και μου άρεσε η αίσθηση που είχε στα χείλη μου και η απόχρωση του,αλλά σίγουρα έπρεπε να το ανανεώσω αν το φορούσα πολλές ώρες.


10) Golden rose  111.Πάλι μοβ κραγιόν.Σε συνδυασμό με καφέ ή σκούρο κόκκινο μολύβι,μου έδινε το αποτέλεσμα που ήθελα.Δεν είναι σταθερό (matt) κραγιόν,οπότε και η διάρκειά του πάνω στα χείλη ήταν μικρή.Σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μολύβι για να γίνει πιο σταθερό.

Και απο αυτό το άρθρο συνειδητοποίησα οτι δεν συμπαθώ και πολύ το μοβ,αν και έβαλα δυο στα αγαπημένα.Είναι μια χρονιά,κατά την οποία δοκιμάζω πράγματα,οπότε σίγουρα θα βρω και αποχρώσεις ή υλικά που δεν μου ταιριάζουν.Τουλάχιστον με τα πειράματα πετυχαίνω τις αποχρώσεις που θέλω.
Όπως σας έχω πει η αγαπημένη μου εποχή είναι ο χειμώνας,οπότε θα περιμένω τον επόμενο για να δω ποιες τάσεις υπάρχουν και να επιλέξω αυτές που μου αρέσουν και μου ταιριάζουν.Όσο για την άνοιξη και το καλοκαίρι,σήμερα έβγαλα τα κατάλληλα καλλυντικά για αυτές τις εποχές και θα περιμένω να τα δοκιμάσω!
Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

11 Σχόλια

  1. Δεν υπόσχομαι οτι θα το κάνω,γιατί είμαι λίγο πιο ευαίσθητη απο όσο πρέπει και μόλις σκεφτώ κάτι ή κάποιον σίγουρα θα στεναχωρηθώ!Σε ευχαριστώ πολύ και έριξα μια ματιά σε άλλα άρθρα σου!

  2. Αφού άλλαξα εποχή και έβγαλα τα καλλυντικά για άνοιξη καλοκαίρι,θα ήθελα να πάρω και κάποιο σε πιο φούξια,φραουλί.Είναι υπέροχα κραγιόν και γενικά μου αρέσει αυτή η εταιρία!

  3. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω,λόγο μετακόμισης,έχω αρκετό τρέξιμο.Ναι,πορτοκαλίζει λίγο,αλλά πιστεύω πως μπορεί να μπει στην λίστα με το ¨κλασσικό κόκκινο".Δεν είναι πορτοκαλί που φαίνεται άσχημα,ειδικά όταν γίνεται ματ,φαίνεται πιο "παγωμένο" κόκκινο.Τον τελευταίο καιρό πάντως επιλέγω πιο συχνά το Russian red!

  4. Αν σας πω ότι τα έχω όλλα θα το πιστέψετε? Και όμως γιατί ειμαι μανιακή με τ σκούρα και κόκκινα κραγιόν. Αλλά έχετ ξεχάσει άλλο ένα αγαπημένο και κλασικό κραγιόν από την Estee https://www.notos.gr/omorfia/kalludika-epilektikis/makigiaz/heili/kragion/pc-love-lipstick-300-979207703202/. Είναι καταπληκτικό και πολύ σέξι, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε 😉

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *