Μισθός σημαίνει και αγορές!

Γεια σας!Αφού ξεκίνησα να δουλεύω κανονικά,πήρα και μισθό.Αφού πλήρωσα λογαριασμούς και άλλες δουλειές για το σπίτι,όσα χρήματα μου έμειναν τα χάλασα για διάφορα πράγματα.Πήρα μερικά ρούχα που χρειαζόμουν για τη δουλειά,μερικά καλλυντικά που ήθελα να δοκιμάσω,δυο βιβλία,ένα περιοδικό,δυο τσάντες,ένα ζευγάρι παπούτσια και πρόσθεσα στη wishlist μου κάποια άλλα,που ελπίζω να τα πάρω σύντομα.Σε αυτές τις δυο βόλτες που πήγα για ψώνια,παρατήρησα οτι η σειρές για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ όμορφες σε σχέση με άλλες φορές,όπως επίσης είναι καλύτερες απο τις σειρές του φθινοπώρου και του χειμώνα!Ας δούμε τι αγόρασα.
Ας ξεκινήσουμε με χειροποίητα πραγματάκια.Πλέον και αφού άρχισα να μαθαίνω και εγώ να φτιάχνω κοσμήματα,διακοσμητικά,είδη εποχής,τα χειροποίητα έχουν γίνει τα αγαπημένα μου.Μπορεί να είναι πιο ακριβά,αλλά αν έχουν φτιαχτεί σωστά,αξίζουν τα χρήματά τους. Μόλις είδα αυτή την τσάντα,την σκεφτόμουν μαζί με τα καλοκαιρινά μου ρούχα και έτσι την πήρα.Διακοσμητικά για τα κλειδιά φτιάχνω και εγώ,αλλά με υφάσματα,αυτό στην φωτογραφία είναι ο Πίτερ Παν και είναι υπέροχο!
Μια βόλτα στα Famous και πήρα ένα ζευγάρι παπούτσια και μια τσάντα.Τα παπούτσια τα πήρα,για την άνοιξη μέχρι να φορέσω σανδάλια,αν και με τέτοιο καιρό θα περιμένω.
Δεν ήθελα να πάρω κάτι άλλο,αλλά μόλις είδα την τσάντα αυτή την λάτρεψα.Είναι πολύ όμορφη και χωράει πολλά πράγματα μέσα.
Όλα τα ρούχα που πήρα είναι απο τα H&M.Πήρα δύο μπλούζες για να τις συνδυάσω με την μαύρη φούστα,που είναι ψηλόμεση και φτάνει μέχρι το γόνατο.Τα ρούχα αυτά θα τα φοράω στη δουλειά.Ένα τζιν παντελόνι,γιατί έκανα ένα ξεκαθάρισμα και μου έλειπε και μια γκρι ζακέτα απο μαλακό ύφασμα,ιδανική για την άνοιξη.Επίσης,πήρα και μια κορδέλα για τα μαλλιά.
Για τα καλλυντικά μου αυτή τη φορά επέλεξα τα καταστήματα Lovie.Πήρα ένα πινέλο-σφουγγαράκι για να σβήνω τα μολύβια στα μάτια,ένα πινέλο για τα νύχια,το 4,μια βάση νυχιών,σκόνες για διακόσμηση νυχιών,δυο μολύβια χειλιών το 28 και το 31 και δύο μολύβια ματιών το 04 και το 12,ένα κραγιόν απο τη σειρά ματ,το 204,το οποίο ήθελα να δοκιμάσω και σύντομα θα σας πω τη γνώμη μου,μια πράσινη μάσκαρα και μια σκιά ματιών την 56.Επιπλέον,στα καλλυντικά βλέπετε και ένα ρουζ σε στικ,το coral blush, απο τα H&M.
Τα βιβλία που αγόρασα είναι “Η επιλογή”,το πρώτο μέρος απο μια τριλογία,απο τις εκδόσεις Ψυχογιός και το βιβλίο “Ο φρουρός του χαρεμιού” απο τις εκδόσεις Μίνωας.
Δεν θα άφηνα το Cosmopolitan Απριλίου και μόλις το ξεφύλλισα μου άρεσε ακόμα περισσότερο.Το καλύτερο είναι οτι το πέτυχα και με το δώρο που ήθελα,μια τσάντα.

 Οι αγάπες δεν κρύβονται!Για το τέλος σας άφησα κάτι που αγαπώ πάρα πολύ.Παναθηναϊκός!Με το αρκουδάκι έχουμε το ίδιο κασκόλ και ήθελα μια μπλούζα για να την φοράω πιο συχνά στην καθημερινότητα μου και όχι μόνο όταν πάω γήπεδο.
 Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο και να σας έδωσα μερικές ιδέες.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!
 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *