Μονοήμερη εκδρομή!

Γεια σας!Αφού μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και πάμε προς το Πάσχα,σήμερα θα σας προτείνω μέρος για εκδρομή και ταξίδι.Είχα ετοιμάσει και μακιγιάζ,αλλά δεν ήθελα να το βάλω αμέσως μετά απο άλλο.Οπότε μια εκδρομή είναι καλή για αυτή τη χρονική στιγμή! 
Έτοιμοι και φύγαμε για Λιβαδειά.Είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα και έχει απίστευτη ομορφιά.Απο τότε που έχω αυτοκίνητο πάω κάθε χρόνο.Πλέον όταν σκέφτομαι βόλτα,απλά πάω προς τα κει!
Υπέροχη βόλτα στις γέφυρες και γύρω-γύρω απο τα νερά.
 Σας έχω πει πόσο λατρεύω το πράσινο χρώμα!
Αν δεν έχει πολύ κόσμο μπορείς να χαλαρώσεις,βλέποντας το τοπίο!
 Στη σχολή που πάω μου λέγανε για την αντανάκλαση του ουρανού ή ενός τοπίου μέσα στο νερό και προσπαθούσα να το κάνω και εγώ.Επιτέλους,το κατάφερα!Υπέροχο αποτέλεσμα!
 Καταρράκτες!
Στους καταρράκτες αυτούς έπεσε και το καπάκι απο την φωτογραφική μηχανή και μπήκα μέσα στο νερό για να το πιάσω.Έτρεχα να το προλάβω μην πάει πιο βαθιά και το χάσω.Δεν υπάρχει εκδρομή χωρίς περιπέτεια!
Το πιο όμορφο και παιχνιδιάρικο κουτάβι που έχω συναντήσει.Συνήθως στα ταξίδια μου φωτογραφίζω γάτες,αλλά αυτός ο σκύλος μου άρεσε πολύ.
Και όπως κάνω σε κάθε άρθρο μου απο ταξίδια σας βάζω και μια φωτογραφία μου.
 Ελπίζω να σας έδωσα μια καλή ιδέα για εκδρομή…ελπίζω επίσης,ο καιρός να είναι καλός,για να την χαρείτε,γιατί μέχρι τώρα άνοιξη δεν έχω δει.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *