Άδειες συσκευασίες!Empties!

Γεια σας!Επιστρέφω με άδειες συσκευασίες.Τις μάζευα αρκετό καιρό για να σας τις δείξω και να σας πω την γνώμη μου πιο ολοκληρωμένα.
Το μακιγιάζ που σας έχω υποσχεθεί απο την Ανάσταση θα είναι το επόμενο άρθρο.Ας δούμε τα προϊόντα που δοκίμασα μέχρι το τέλος και αν μου άρεσαν ή όχι.
1)Δίσκοι/βαμβάκια ντεμακιγιάζ,Professional personal care απο τα Jumbo.Είναι μικρά,ορθογώνια με μικρές κυψέλες.Η συσκευασία έχει μέσα 100 και τα έχω λατρέψει.Είναι μαλακά και απορροφητικά και ας έχουν μικρό μέγεθος.Επίσης,είναι αρκετά οικονομικά και έχω ακόμα άλλες 3 συσκευασίες.
2)Βaby care fresh.Μωρομάντηλα.Το πακέτο έχει μέσα 63 τεμάχια και τα είχα πάρει σε συσκευασία με 3 πακέτα.Δεν ήταν πολύ υγρά και ήθελα να τελειώσουν γρήγορα,για αυτό το λόγο τα πήγα και στην δουλειά μου.Ήταν μαλακά και μύριζαν όμορφα.
3)Clean Face.Mαντηλάκια ντεμακιγιάζ για κανονική/μικτή επιδερμίδα απο τα Jumbo.Σε αυτά μου άρεσε πολύ το άρωμα τους.Η συσκευασία έχει μέσα 20 τεμάχια,αλλά δεν πρόλαβα να τα τελειώσω όλα,γιατί μερικά μου στέγνωσαν,επειδή δεν έκλειναν καλά.Αφαιρούσαν σχετικά καλά το μακιγιάζ,αλλά όχι τέλεια.Θα τα επιλέξω για το άρωμά τους ξανά και αν τα έχετε δοκιμάσει πείτε μου τι σας θυμίζει το άρωμα αυτό.
4)Bioten,Cellulight!,λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας.Το χρησιμοποιούσα,για πολύ καιρό μετά το ντουζ ή το μπάνιο μου.Μυρίζει πολύ όμορφα και το δέρμα μου το απορροφούσε εύκολα.Το μόνο που θα σας πω είναι οτι χωρίς την κατάλληλη διατροφή,αυτά τα προϊόντα δεν κάνουν τίποτα μόνα τους.
5)Βioten,gel καθαρισμού με κυδώνι για κανονικό/μικτό δέρμα.Μου άρεσε η υφή και το άρωμά του.Αφαιρούσε πολύ καλά το μακιγιάζ και θα το επιλέξω ξανά στο μέλλον.Προσοχή στα μάτια γιατί τσούζει.
6)Olay essentials.Τζελ καθαρισμού για κανονικές/ξηρές/μικτές επιδερμίδες.Το άρωμά του ήταν αρκετά καλό,όπως και η υφή του.Όμως δεν αφαιρούσε καλά το μακιγιάζ.Το χρησιμοποιούσα συχνά στην πρωινή περιποίηση.
7)Rose facial wash.Καθαριστικό προσώπου.Επιτέλους,το τελείωσα.Έκανε πολύ καλό καθαρισμό,αλλά με ενοχλούσε πάρα πολύ το άρωμά του,μέχρι που μου δημιουργούσε πονοκέφαλο.Δεν θα το αναζητήσω ξανά,αν και το είχα πετύχει σε ένα συνδρομητικό κουτί Glowbox.
8)Erato σαμπουάν απο τα fresh line.Ήταν σε μορφή πλάκας.Το άπλωνες στα μαλλιά και τους έκανες μασάζ.Σαν μορφή και ύφη μου άρεσε,αλλά σας υλικό δεν ταίριαξε στα δικά μου μαλλιά.Τα άφηνε ξηρά και λάδωναν πολύ γρήγορα.
9)Molton Brown,αφρόλουτρο.Το πήρα σε δυο ταξίδια μου και το χρησιμοποίησα.Μου άρεσε αρκετά,αλλά δοκιμάζω συνέχεια αφρόλουτρα,οπότε μπορεί να μην το πετύχω ξανά.
10)Radiant matt finish transparent base.Ίσως το πιο αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ!Το αποτέλεσμα που είχε μαζί με το μαικ απ μου ήταν βελούδινο και κρατούσε το μακιγιάζ μου πολλές ώρες στη θέση του.Είναι σιλικονούχα βάση και έκλεινε κάθε πόρο,αλλά ήταν απίστευτο προϊόν με πολύ καλό αποτέλεσμα.Σίγουρα θα το επιλέξω ξανά και θα το έχω στη συλλογή μου.
11)Bioten CC cream,με κυδώνι.στην απόχρωση light.Μου άρεσε πάρα πολύ και ταίριαξε πολύ καλά με την επιδερμίδα μου.Βέβαια έβαζα πάντα πούδρα απο πάνω.Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι οτι,όταν μου μπήκε στο μάτι με πείραξε πάρα πολύ και με έτζουσε για αρκετή ώρα. Προσοχή στα μάτια λοιπόν!
12)ΗR Lash Queen felice blacks.Την μάσκαρα αυτή τη χρησιμοποιούσα πολύ συχνά.Μου άρεσε αρκετά το εφέ που έδινε στις βλεφαρίδες μου.Την είχα πάρει απο ένα περιοδικό και είναι σε δείγμα.Την σταμάτησα γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποια άλλη,οπότε όση είχε μείνει έληξε.

Και για το τέλος άφησα μια οδοντόκρεμα.Είναι η Colgate max white one.Απίστευτο αποτέλεσμα με συχνή χρήση.Την χρησιμοποιούσα και δυο φορές μέσα στη μέρα και την είχα και στη δουλειά σε δείγμα.Η γεύση όμως που άφηνε στο στόμα μετά απο κάθε χρήση δεν μου άρεσε καθόλου,νομίζω οτι πίκριζε.
Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ και αγορές.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

4 Σχόλια

  1. Μόνο την οδοντόκρεμα έχω χρησιμοποιήσει από όλα αυτά και την αγαπώ και εγώ!! 🙂 Α να η βάση της Radiant που έλεγες ότι θα τη βάλεις σύντομα σε empties, τη θέλω!! Φιλάκια 🙂 x

  2. Τώρα το πρόσεξα για την πικρίλα, περίεργο! Δεν έχω τέτοιο θέμα! Δοκίμασε άλλη "γεύση" της ίδιας σειράς μήπως και δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα! 🙂 x

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *