Βόλτα στα μαγαζιά!Haul!

Γεια σας!Στο άρθρο αυτό θα σας δείξω τι έχω αγοράσει μέχρι τώρα απο μερικά καταστήματα και την επαγγελματική έκθεση.Με τη δουλειά έχω πιεστεί πάρα πολύ και αυτά τα ψώνια τα είχα υπολογίσει στα έξοδα και τα ήθελα πάρα πολύ.Έχω μανία με τις αγορές πια!Οτι αγορές έχω κάνει δεν τις βάζω σε άρθρα για να σας δείξω τι χαλάω και που,αλλά για να πάρετε ιδέες,γιατί μερικά απο αυτά τα βρίσκετε εύκολα και είναι οικονομικά.Και δουλεύω και δυσκολεύομαι,αλλά πάντα φυλάω μερικά χρήματα για αγορές!
Θα ξεκινήσουμε πρώτα απο την επαγγελματική έκθεση.Αποφάσισα να σταματήσω να πηγαίνω για μερικές απο τις επόμενες φορές.Ο λόγος είναι οτι αυτή τη φορά πολλά πράγματα τα βρήκα σε μεγάλες τιμές σχετικά με τις προηγούμενες φορές και μια εταιρία μάλιστα έβαλε και όριο ένα ποσό που μπορούμε να δώσουμε,την οποία την βρήκα σε κατάστημα πιο φτηνά και απο κει.Πλέον έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα απο που μπορώ να αγοράζω οτι περίπου έχει η έκθεση μέσα απο σελίδες ή σε ποια καταστήματα υπάρχουν.
1)Αγαπημένα μανό Orly Melt your popsicle
Orly Risky Behavior
Orly Be Caring
Orly Thrill Seeker 
Όλα για το καλοκαίρι!
2)Θεραπεία μαλλιών Chi,η μικρή συσκευασία
3)W7 Μπρόνζερ Africa
Παλέτα σκιών In the night
Χοντρό μολύβι ματιών Big Bold Eyes
Primer  Porfection
4)China glaze 1034 (Πρώτη αγορά απο αυτή την εταιρία)
5)Peggy saze (Δεν μπορούσα να πω όχι σε μια απο τις αγαπημένες μου εταιρίες!)
κραγιόν no012
κραγιόν no315
μολύβι χειλιών petale 130108 
μολύβι ματιών emeraude 130210
σταθερό κραγιόν bois de rose 131600
σκιά ματιών σε μολύβι orchid 130180
Απο το Super market πήρα το καθαριστικό τζελ προσώπου απο την L’oreal,για να το δοκιμάσω.
Απο το κατάστημα Sephora πήρα δυο μανό O.P.I που δεν κατάφερα να πάρω στην έκθεση και τα βρήκα σε προσφορά 6 ευρό το ένα (λόγο οτι ήταν απο παλιά σειρά μάλλον!),ενώ τα ίδια χρώματα στην έκθεση ήταν και πιο ακριβά και ήταν και με όριο στα χρήματα,με απαίτηση να πάρω κι άλλα.Είναι το Juice bar hopping και το Just can’t copeacabana.Πήρα επίσης,την Miss manga μάσκαρα της L’oreal,που είχε και δωράκι ένα μολύβι ματιών.
Απο τα Dust and Cream πήρα μια παλέτα και έβαλα μέσα χρώματα δικής μου επιλογής για το καλοκαίρι(02,15,16,1730,31),μια πούδρα της Bell no043 beige,μια ΒΒ σε μορφή mousse no 01 beige,για να τα δοκιμάσω και τρία προϊόντα για τα χείλη το Matt lipgloss απο την UMA,ένα lipstick butter απο την Bell και ένα long lasting lipliner απο την UMA.
Για τα χρώματα και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα σας ενημερώσω όταν τα δοκιμάσω!
Για τα ρούχα επέλεξα τα H&M και πήρα μια μπλούζα,ένα κοντομάνικο,διαφανές πουκάμισο και μια ολόσωμη φόρμα,με σορτσάκι (θα δοκιμάσω ένα τέτοιο ρούχο για πρώτη φορά!).
Απο το κατάστημα Bershka επέλεξα ένα κιμονό σε καφέ χρώμα με διάφορα σχέδια.
Απο ένα κατάστημα της περιοχής μου πήρα μια μικρή,φούξια τσάντα,την οποία ήθελα δυο εβδομάδες να πάρω και τώρα επιτέλους την έχω!
Απο την περιοχή μου επίσης πήρα δυο μαντήλια και τέλος απο τα Public πήρα ένα βιβλίο και ένα cd με μουσική Flamenco (έχω περίεργο γούστο στη μουσική!)
Ελπίζω να σας άρεσαν οι επιλογές μου και να επιλέξετε και εσείς να αγοράσετε κάτι απο αυτά.Αν θέλετε κάποια πληροφορία για τα πράγματα στείλτε μου μήνυμα ή αφήστε μου κάποιο σχόλιο.Με τα καλλυντικά σίγουρα θα σας ετοιμάσω μερικά μακιγιάζ.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!
 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *