Ουράνιο τόξο!

Γεια σας!Σε αυτό το άρθρο θα σας γράψω για καλλυντικά και μανό που μοιάζουν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.Δεν έχω επιλέξει συσκευασίες που να έχουν αυτά τα χρώματα,αλλά υφές και υλικά.Θυμάμαι ένα παλιότερο tag που είχε γίνει,αλλά σαν ιδέα μου άρεσε να την βάλω τώρα στο blog μου,γιατί τότε δεν είχα πολλά προϊόντα,απο όλα τα χρώματα.Μετά απο αυτό το άρθρο θα ακολουθήσει και άλλο ένα με τα ουδέτερα χρώματα (μαύρο,γκρι,καφέ,μπεζ και άσπρο).(Δες εδώ!)

Κόκκινο
Mac Russian Red.Το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο κόκκινο.(Δες εδώ)
Radiant Matt lasting lip color 18.(Δες εδώ)
Πορτοκαλί
Orly Your popsicle.Το καινούργιο πορτοκαλί μανό μου.Η εταιρία αυτή γενικά ανήκει στις αγαπημένες μου!Διάρκεια,απόχρωση,υφή!
 Beauty line cosmetics ρουζ νο.010.Έντονη απόδοση,καλή διάρκεια,αλλά θέλει προσοχή για να μην βγει πολύ έντονο.
 Κίτρινο
China glaze Sunshine pop.Θα το δοκιμάσω πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι.Το χρώμα πάντως μου φαίνεται πολύ καλό και όχι έντονο κίτρινο.
Flormar po41 παλέτα σκιών.Τις έχω χρησιμοποιήσει όλες,αλλά σε αυτό το άρθρο ξεχωρίζω την κίτρινη σκιά.Γυαλίζει λίγο και την έχω φορέσει αρκετά το καλοκαίρι του 2014.
Πράσινο
Διάλεξα σκούρο πράσινο και στα δύο προϊόντα.Lovie 307 μολύβι-σκιά.Μέχρι τώρα σε οτι μακιγιάζ το έχω χρησιμοποιήσει το βάζω στο κάτω βλέφαρο και το σβήνω προς τα έξω και πάνω.
Avon gel finish Envy.Υπέροχο χρώμα,το οποίο γυαλίζει αρκετά.Διαρκεί έως και 7 μέρες σε μένα.
Μπλε
Beauty line cosmetics 613.Έντονο γκλίτερ μανό,διαρκεί πολλές μέρες,αλλά βγαίνει δύσκολα με απλό ασετόν.
 Flormar no.112.Μπλε μολύβι ματιών.Το έχω χρησιμοποιήσει στο κάτω βλέφαρο,χωρίς να το σβήσω αρκετά,για να έχω έντονο αποτέλεσμα.
Γαλάζιο
Sixteen matte no.658.Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές απο τότε που τι πήρα.Απο δω και πέρα όμως,θα το βάζω μόνο σε  σχέδια.
TommyG 28.Διπλό μολύβι.Απο την μια πλευρά έχει το χρώμα που μας ενδιαφέρει και απο την άλλη έχει ένα μαύρο.Είναι το πιο απίστευτο γαλάζιο μολύβι ματιών που έχω βρει μέχρι τώρα.
Μοβ
Sephora glossy lip pencil 04 Glossy purple.Δεν είναι έντονο μοβ και το φόρεσα λίγες φορές απο τότε που το πήρα.Το φυλάω για το φθινόπωρο και το χειμώνα.
  Golden Rose 207 μολύβι χειλιών.Είναι μαλακό μολύβι,μπορούμε να το βάλουμε και μόνο του.Έχει καλή διάρκεια και σίγουρα θα το φορέσω περισσότερο το φθινόπωρο και το χειμώνα.
Ροζ-φούξια
Orly Risky Behavior.Νέο στη συλλογή μου.
Golden Rose Velvet matte 13.Αγαπημένα κραγιόν,για τις αποχρώσεις τους και τη διάρκεια τους.
Peggy Saze Petale.Μολύβι χειλιών,καινούριο στη συλλογή μου.Τα μολύβια της εταιρίας αυτή τα λατρεύω.
Dido no 01.Ρουζ,πολύ έντονο,αν όμως τοποθετηθεί με προσοχή δίνει ένα πολύ γλυκό ροζ χρώμα,της “υγείας”,που λέμε.
Αυτά λοιπόν τα καλλυντικά επέλεξα για τα χρώματα του ουράνιου τόξου.Φυσικά έχω και άλλα καλλυντικά που θα μπορούσαν να μπουν σε αυτές τις χρωματικές κατηγορίες,αλλά επέλεξα μόνο αυτά,απο τα οποία τα περισσότερα μου αρέσουν πάρα πολύ (Χμ!Μάλλον μου αρέσουν όλα!),ανάλογα βέβαια και την εποχή που τα χρησιμοποιώ.
Ελπίζω να σας άρεσαν αυτές οι επιλογές.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

7 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *