Μαύρο-γκρι-καφέ-μπεζ-άσπρο!

Γεια σας!Απο το προηγούμενο άρθρο για το ουράνιο τόξο σας είχα πει οτι θα σας δείξω προϊόντα για το μαύρο,το γκρι,το καφέ,το μπεζ και το άσπρο.Είναι η συνέχεια απο πριν,αφού και τα δυο έχουν σαν θέμα τα χρώματα.
 Μαύρο
Maybelline The rocket volum express μάσκαρα.Την δοκίμασα μια φορά και κόλλησα.Δεν την έχω ανοίξει ακόμα και ανυπομονώ!
Essence maximum definition μάσκαρα.Την χρησιμοποιούσα στο παρελθόν για το καθημερινό μου μακιγιάζ.Φυσικά την πήρα ξανά.
Avon Anew μολύβι ματιών.Είναι το μολύβι που χρησιμοποιώ αυτή τη χρονική περίοδο.Διαρκεί απο 3 μέχρι 4 ώρες και το βάζω και εσωτερικά.Είναι μαλακό και μπορώ να το σβήσω εύκολα.
Καφέ
Avon super shock διπλό μολύβι-σκιά ματιών.Απο την μια πλευρά είναι καφέ και απο την άλλη μπεζ.Το τοποθετώ στο κάτω βλέφαρο για πιο έντονο αποτέλεσμα ή για χοντρή γραμμή eyeliner και το σβήνω προς τα έξω και πάνω για πιο φυσικό αποτέλεσα.
Sixteen scandalous 3d μάσκαρα.Πολύ καλή για καθημερινό,φυσικό και ήπιο μακιγιάζ.
Bella oggi μολυβί ματιών.Το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές.Είναι πολύ μαλακό και μπορώ να το σβήσω εύκολα.
Γκρι-άσπρο
Στο γκρι θα μπορούσα να βάλω κάποιο μολύβι ματιών,αλλά σκέφτηκα να βάλω κάποιο άλλο προϊόν.Επίσης στο άσπρο δεν έβρισκα κάτι και μετά σκέφτηκα σκιές ματιών ή το άσπρο μολύβι ματιών.
W7 10 out of 10 παλέτα σκιών.Γυαλίζουν πολύ όμορφα και τις χρησιμοποιώ σε βραδινά μακιγιάζ ή επίσημα.Το άσπρο συνήθως το βάζω στην εσωτερική γωνία του ματιού.
Victoria silk touch (Jumbo) παλέτα σκιών.Έχει ματ χρώματα.Είναι μια παλέτα που χρησιμοποιώ σε καθημερινά μακιγιάζ ή την έχω μαζί μου σε ταξίδια λίγων ημερών.Φυσικά την έβαλα εδώ για την άσπρη,ίσως και τη μπεζ σκιά.
Μπεζ
BB cream Essence.Για καθημερινό μακιγιάζ.Πάντα την βάζω μαζί με primer για να αντέχει περισσότερο και με πούδρα.Είναι η δεύτερη συσκευασία που τελειώνω.
Golden Rose 05.Είναι το πιο απλό και κομψό χρώμα για τα νύχια.Έχει μεγάλο πινελάκι,για εύκολη εφαρμογή και αντέχει μέχρι 5 μέρες.
Erre Due 80 μολύβι ματιών.Είναι πολύ μαλακό και συνήθως το βάζω εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο,για να δείχνει το βλέμμα πιο ξεκούραστο.Σε μένα όμως δεν διαρκεί πολλές ώρες.
Lovie 24 μολύβι χειλιών.Το κλασσικό μπεζ,πιο κοντά στο χρώμα των χειλιών ή του δέρματος για να το συνδυάζουμε εύκολα με τα nude κραγιόν μας.
Bell bb multi mousse no.01 beige.Βρίσκεται σε δοκιμή μέχρι να μάθω να την χρησιμοποιώ σωστά.

Έτσι τελειώνει το παιχνίδι- άρθρο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα ουδέτερα.Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας.Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *