3 μήνες για το τέλος!Προϊόντα περιποίησης!

Γεια σας!Σε συνέχεια απο το προηγούμενο άρθρο σας έχω και τα προϊόντα περιποίησης που θα πρέπει να τελειώσω σε 3 μήνες,δηλαδή μέσα στο καλοκαίρι.Επέλεξα 11 προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα.Στο άρθρο αυτό θα δείτε και τα αντηλιακά μου για φέτος,αφού ήδη τα έχω (περίπου) ένα χρόνο και δεν μπορώ να τα κρατήσω παραπάνω,αφού θα λήξουν.
1)Αφρόλουτρο Johnson’s body care,στα 750ml.Νομίζω πως έχω 8 τουλάχιστον αφρόλουτρα.Αδειάζω κάποιο και τα άλλα τα αφήνω στην άκρη,οπότε ας μπει και αυτό στη σειρά του για άδεια προϊόντα.
2)Sugar scrub (πίλινγκ σώματος) απο την σειρά Planet spa της Avon.Έχει υπέροχο άρωμα,πολύ καλή υφή και μου αρέσει πάρα πολύ.Αν δεν το βάλω στα προϊόντα που πρέπει να τελειώσω,θα μου χαλάσει.
3)Body scrub (πίλινγκ σώματος) απο την Oriflame.Το έχω μερικά χρόνια,δεν φαίνεται να έχει χαλάσει και δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.Δεν έχει πολύ προϊόν μέσα,οπότε ελπίζω να τελειώσει γρήγορα.
4)Το αγαπημένο μου αντηλιακό απο την Hawaiian tropic.Φέτος φτάνει τον ένα χρόνο,σχεδόν,οπότε θα το τελειώσω,για να μην λήξει.
5)Το αγαπημένο μου αντηλιακό για το πρόσωπο απο την Hawaiian tropic.Υπέροχο άρωμα και υφή,αλλά και αυτό λήγει φέτος,οπότε θα το τελειώσω και αυτό.
6)Λάδι για το μπάνιο και το σώμα απο την σειρά Planet spa απο την Avon.Αφού μου τελείωσε η ενυδατική κρέμα,θα το χαρώ επιτέλους αυτό το λαδάκι.
7)Tender care,για τα χείλη,ίσως και τους αγκώνες,τα γόνατα και τις φτέρνες.Δεν είναι απο τα αγαπημένα μου,για αυτό το λόγο θέλω να το τελειώσω.
8)Μάσκα προσώπου απο την σειρά Planet spa της Avon.Ελπίζω να τελειώσει και αυτή,γιατί έχω πάρει ήδη μια καινούργια μάσκα που έχω αγωνία να την δοκιμάσω.
9)Κρέμα χεριών Avon care.Υπέροχο άρωμα,υπέροχη υφή και απορροφάται πολύ γρήγορα.
10)Lipgloss με δείκτη προστασίας απο την Hawaiian tropic.Μου αρέσει το άρωμά του,αλλά όχι και τόσο η υφή του,έχει αρκετή ποσότητα και θέλω πολύ να τελειώσει φέτος.
και απο οτι είδα έβαλα και άλλο ένα και βγήκαν 11 τα προϊόντα.Lipbalm bubble gum απο Victoria silk touch.Lip balm έχω κλειστά που δεν λήγουν,τουλάχιστον 6,οπότε θέλω να το τελειώσω για να δοκιμάσω σύντομα κάποιο άλλο.Φυσικά αν κάποιο προϊόν τελειώσει πιο γρήγορα,στη θέση του θα μπει κάποιο άλλο.
Το project pan θα ξεκινήσει κανονικά 1/6/2015 και θα τελειώσει 1/9/2015.
Ελπίζω να έχουμε μια καλή πρόοδο κάθε μήνα.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ.Γεια σας!

 Αποτελέσματα διαγωνισμού.Σε κάθε σχόλιο που βρήκα στο άρθρο του διαγωνισμού έβαλα και έναν αριθμό απο το 1 μέχρι το 4.ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΉΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ…………….1!!!!!

Και όπως βλέπω στα σχόλια είναι η  Κατερίνα Κουκή!Θα την ενημερώσω σύντοματα για να παραλλάβει το δώρο της!Στο επόμενο διαγωνισμό σας ετοιμάζω κραγιόν απο Μac!
 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

11 Σχόλια

  1. Τα hawaiian tropic μυρίζουν τόσο ωραία!! Αυτό με τα 800 αφρόλουτρα ανοιχτά ταυτόχρονα εννοείται ότι το κάνω και εγώ! Το αντιηλιακό του προσώπου θα σου έλεγα να το πετάξεις κατευθείαν, γιατί κινδυνεύεις ή να καείς ή να βγάλεις σπυράκια! Εγώ το περσινό μου το πέταξα, κράτησα μόνο του σώματος και αυτό θα το τσεκάρω φέτος αν με προστατεύει αρκετά, αλλιώς θα φάει κι αυτό σουτ! Φιλάκια Γεωργία μου 🙂 x

  2. Απο τότε που είχα δοκιμάσει ένα δειγματάκι και μετά που τα αγόρασα,έφαγα κόλλημα!Μερικές φορές που το μυρίζω θέλω να το φαω!Α!Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή,αν είναι θα το αφαιρέσω στο επόμενο project pan,αν και σίγουρα δεν έχει κλείσει χρόνο!Θα το τσεκάρω!Φιλακιά! 🙂

  3. Παλιότερα έπαιρνα κάθε καλοκαίρι hawaiian tropic! Δεν έχει σημασία αν έχει κλείσει χρόνο ή όχι, όσο περνάει ο καιρός το αντιηλιακό δεν προστατεύει όσο καλά προστάτευε στην αρχή και ειδικά όταν πρόκειται για το πρόσωπο δεν το θέλουμε αυτό, άσε που κινδυνεύεις να βγάλεις σπυράκια! Μου τα είπε αυτά μια φίλη που ο πατέρας της είναι δερματολόγος και ειδικά για τα σπυράκια είχε δίκιο, έβαλα γύρω στον Απρίλιο αντιηλιακό στο πρόσωπό μου που το είχα από τον περασμένο Ιούλιο και όντως έβγαλα 1-2 σπυριά την επόμενη μέρα! Άρα προσοχή 🙂 x

  4. Ένα Nivea για τα χέρια (το κλασσικό) που το είχα αγοράσει πέρυσι το καλοκαίρι (πολύ ξηροδερμία στα χέρια σε σημείο που ανοίγουν πληγές), το έβαλα φέτος και μου προκάλεσε τέτοιο κάψιμο στα χέρια που δεν ξέρω αν θα ρισκάρω να το ξαναβάλω!

  5. Έχει δίκιο η Σταυρούλα! Πριν από μερικά χρόνια η μαμά μου είχε βάλει ένα αντηλιακό (Carroten κιόλας) και ήταν αγορασμένο από το προηγούμενο καλοκαίρι και γέμισε σπυριά σε όλο το σώμα και έβαζε όλο το καλοκαίρι αλοιφή με κορτιζόνη! Πέτα το όπως είναι, μην το ρισκάρεις!

  6. Κατερίνα μου μάλλον είχε κάποια ευαισθησία η μαμά σου στο σώμα, αλλά για το πρόσωπο σίγουρα θέλει πολλή προσοχή! Στο σώμα δοκίμασέ το τοπικά αρχικά και αν δε σου δημιουργήσει πρόβλημα και αν δεν κοκκινίσεις από τον ήλιο τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!

  7. Δυο μέρες δεν είχα net και δεν σας προλαβαίνω!Φυσικά και σέβομαι τις συμβουλές σας και φυσικά έχω δει και εγώ πολλά,λόγο της αισθητικής,αλλά ξέρω οτι είμαι γαιδούρα,οπότε μέχρι να πάρω άλλο θα χρησιμοποιήσω αυτό…βέβαια σας έχω και χειρότερο,μερικές φορές δεν βάζω καν αντηλιακό στο πρόσωπο και εκεί καίγομαι!Κατερίνα στείλε μου μήνυμα τι τύπο έχει η μαμά σου! 🙂

  8. Με την κλασσική nivea προσέχω και εγώ!Αλλά βρήκα μια άλλη κρέμα χεριών απο την Avon και είμαι αρκετά ευχαριστημένη.Στη περιποίηση πρέπει να προσέχουμε διπλά τι βάζουμε πάνω μας.Κάψιμο σε όλο το σώμα σχεδόν έπαθα απο την βαζελίνη…αφού την έβαλα,έκανα μπάνιο και υπέφερα για μερικές μέρες!

  9. Ο καθένας φυσικά κάνει ό,τι θέλει, εμείς απλά τη γνώμη μας και τις εμπειρίες μας λέμε! 🙂 Ιιιιιιιιι γιατί βρε δε φοράς αντιηλιακό;;; Θα σε μαλώσω!!

  10. Πριν λίγα χρόνια δεν ήξερα καν τι είναι το αντηλιακό,το τζελ,πως χωρίζονται οι κρέμες,εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος δεν είχα ασχοληθεί ποτέ….Οπότε φαντάσου οτι αυτό ήταν το λιγότερο!Φυσικά πάντα υπολόγιζα την καθαριότητα!Άσε…αφού ασχολήθηκα με τον τομέα,αφού έκοψα τα μαλλιά μου σχετικά κοντά έπεσα και σε κατάθληψη…χαχαχαχα!Πλέον δεν ξεχνάω τίποτα στην περιποίηση μου….

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *