Wishlist για το καλοκαίρι..προς φθινόπωρο!

Γεια σας!Σήμερα θα σας γράψω για προϊόντα και πράγματα που θέλω κάποια στιγμή να αγοράσω.Εδώ και αρκετό καιρό η δουλειά δεν πάει καλά και τα χρήματα είναι πιο λίγα,οπότε δεν  μένουν για αγορές και ξαφνικά μέσα σε όλα αυτά προέκυψε και μια μετακόμιση.Τα όνειρα όμως και η ελπίδα δεν σταματάνε και ελπίζω έστω στο τέλος του καλοκαιριού να αποκτήσω μερικά απο αυτά που θέλω.Βέβαια λόγο του στόχου μου να τελειώσω μερικά προϊόντα,είχα αποφασίσει να μην αγοράσω άλλα μέχρι τότε,αλλά σαν μανιακή με τα ψώνια δεν μπορώ να μην αποκτήσω έστω και κάτι μικρό.
Οι επιθυμίες μου για το καλοκαίρι…που μάλλον θα πάνε για φθινόπωρο,είναι:
Απο ρούχα και αξεσουάρ.1)Μακό μακρυά μπλουζάκια με σχέδια ή με λογότυπα.Ίσως φτιάξω αυτά που θέλω σε κάποιο κατάστημα με στάμπες ή θα αγοράσω απο το αντρικό τμήμα.Τα θέλω αρκετά μεγάλα.
2)Ζώνες.Δεν φοράω συχνά,αλλά πρόσφατα είδα μια που μοιάζει σαν κορσές και έχει λάστιχο και μου άρεσε πολύ.Νομίζω πως θα τις φορέσω περισσότερο το χειμώνα.
3)Ασημένιο ρολόι.
4)Αθλητικά τοπάκια.Θέλω να φοράω τέτοια μέσα στο σπίτι,για να είμαι πιο άνετα.
5,6 και 7)Τζιν.Αγοράζω πάντα ένα κάθε χρόνο.Κολάν.Σε διάφορα σχέδια και χρώματα,σίγουρα θα τα φορέσω πιο πολύ το φθινόπωρο και το χειμώνα.Φόρμες.Αφού έκανα ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα μου είδα οτι δεν έχω πολλές φόρμες (δυο έχω μόνο!) και θα ήθελα να πάρω,αλλά να είναι στο σωστό μέγεθος,για να μην είναι κοντές,όπως αυτές που βρίσκω συνήθως.Μάλλον θα ψάξω στο αντρικό τμήμα.
8)Πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα πέδιλα.Έχω κολλήσει με τις άσπρες πλατφόρμες,γενικά δεν έχω άσπρα παπούτσια και θα ήθελα ένα ζευγάρι,ειδικά το καλοκαίρι.Τα μαύρα πέδιλα θα τα ήθελα πολύ,γιατί τα έχω δει σε πολλά blogs του εξωτερικού και μου αρέσουν.Κάνουν κάθε ντύσιμο πολύ κομψό.
Απο καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης.1)Θα ήθελα πολύ να πάρω έστω ένα κραγιόν Mac ή έστω ένα Pigment.Μου έχουν λείψει τα καλλυντικά απο αυτή την εταιρία.
2)Essence/Catrice.Μέχρι σήμερα έχω ακούσει διάφορα για πολλά καλλυντικά απο αυτές τις εταιρίες και θα ήθελα να πάρω κάποια.Ειδικά οι εποχιακές σειρές της Essence μου αρέσουν πάρα πολύ.
3)Πινέλα Real Techniques ή σειρά με πινέλα.Μπορεί να έχω πινέλα,αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά.Έχω μια σειρά απο πινέλα για μακιγιάζ σε άλλα άτομα,αλλά έχω και τα πινέλα για προσωπική μου χρήση.Θα ήθελα όμως και άλλα.
4)Ακριβό άρωμα.Γενικά δεν θα είχα πρόβλημα όποιο άρωμα και αν είναι αυτό.Θα ήθελα κάποιο με λουλουδάτο άρωμα.Βέβαια όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με την ομορφιά και τη μόδα το αγαπημένο μου άρωμα είναι της Chanel το No5.
5)Γενικά με έχει πιάσει μανία να αλλάξω τη διακόσμηση στο χώρο που βάφομαι ή με τη μετακόμιση στο καινούργιο σπίτι,θα ήθελα να πάρω διάφανες θήκες για κραγιόν και την συρταρίερα απο το ίδιο υλικό.Επίσης,θα ήθελα να βρω και να πάρω τον καθρέφτη με τα φώτα.
6)Απο προιόντα περιποίησης θα ήθελα να δοκιμάσω τα Eos lipbalm,αλλά και την κρέμα χεριών,τα οποία είδα οτι ήρθαν στην Ελλάδα και μπορούμε να τα πάρουμε απο κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα.Επίσης,τώρα τελευταία έχω κολλήσει με μερικά προϊόντα της Victoria’s Secret.Συζητούσα με μια φίλη μου που έχει αγοράσει μερικά απο το αεροδρόμιο και μου είπε οτι της αρέσουν πολύ,άρα θα ήθελα να τα δοκιμάσω.Τέλος,θα ήθελα Babylips απο την Maybelline,μπορεί σαν προϊόντα να μην έχουν καλή ενυδάτωση,αλλά μοιάζουν σαν ζαχαρωτά με αυτή τη συσκευασία που έχουν και θα ήθελα να τα προσθέσω στη διακόσμηση που έχω επιλέξει για το δωμάτιο μου.
Το πιο σημαντικό απο όλα αυτά που θέλω είναι ένα ισιωτικό μαλλιών.Το θέλω πολλά χρόνια,αλλά είχα βολευτεί με ένα μικρό απο περιοδικό μέχρι που μου έπεσε κάτω και έσπασε.
Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το άρθρο.Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε.Εσείς τι αγορές θα θέλατε να κάνετε;Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

5 Σχόλια

  1. Όσον αφορά το ισιωτικό, η belissima έχει από τα καλύτερα.

    Το eos, αν και δεν το έχω δοκιμάσει, μετά από έρευνα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζουν και θα σου πρότεινα να μην το πάρεις. Οι περισσότερες το αγοράζουν επειδή έρχεται σε γλυκιά συσκευασία. Αν ψάχνεις για ενυδάτωση, δεν είναι αυτό το κατάλληλο. Καλύτερα να πάρεις εκείνο της Apivita που είναι και Ελληνική εταιρία.

    Κάποια από τα καλλυντικά της Essence αλλά και της Catrice (που προτιμούσα) είναι όντως καλά. Όμως σου θυμίζω πως είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ εταιρίες. Εταιρίες εκείνων που μας πίνουν το αίμα. Τα καλλυντικά της Seventeen, της Εrre Due, και της Radiant είναι πολύ καλύτερης ποιότητας και Ελληνικές. Έτσι στηρίζεις τον Έλληνα συμπολίτη σου, ο οποίος στην τελική δεν έκλεψε από το σύστημα, όπως και εσύ. Εγώ πλέον μόνο Ελληνικά θα αγοράζω. Ξέρεις πόσο μεγάλη δύναμη ή μεγάλο όπλο μπορεί να γίνει ο καταναλωτισμός, αξιοποίησέ το σωστά.

  2. Ισιωτικό ίσως πάρω επαγγελματικό,όπως είναι και το σεσουάρ μου!
    Βασικά οτι διαφημίζεται πολύ δεν είναι πάντα και καλό.Απλά τα βλέπω παντού και θα ήθελα να το δοκιμάσω,σίγουρα αν δεν αξίζει δεν θα το επιλέξω ξανά.Για την ιδανική ενυδάτωση (για μένα),χρησιμοποιώ χειροποίητο βάλσαμο,απο μια φίλη μου.
    Δεν με ενδιαφέρει απο που είναι κάποια εταιρία.Είτε γερμανική είτε ελληνική πάλι εύποροι θα πάρουν τα χρήματα μου.Εννοείται πως λατρεύω αυτές τις ελληνικές εταιρίες που λες και έχω άπειρα προιόντα απο αυτές,αλλά δεν θα σταματήσω να επιλέγω και ξένες.Δεν βοηθάω κανέναν αν πάρω μόνο αυτά τα προιόντα,γιατί τα αφεντικά τους μαζεύουν τα χρήματα και πληρώνουν μόνο τα νόμιμα ή και καθόλου για τη χώρα,μην σου πω οτι τα βγάζουν και στο εξωτερικό.Απλά τα μαζεύουν και δεν τα ρίχνουν πάλι στην αγορά…Βασικά είναι μεγάλο θέμα για να μιλήσουμε μόνο σε σχόλια.Φιλιά! 🙂

  3. χαχα τώρα το διάβασα! Πάντως belissima έχω εγώ ρε συ που έχω μαλλί αφάνα και μου το κάνει πιο ίσιο πεθαίνεις. Άρα για σένα θα είναι πολύ καλή επιλογή.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *