Ένας μήνας για το τέλος! (Project pan)

Γεια σας!Όπως έχετε δει απο προηγούμενα άρθρα προσπαθώ να τελειώσω μερικά προϊόντα περιποίησης και καλλυντικά μέσα στο καλοκαίρι (project pan).Αυτό το μήνα κάθε φορά που χρησιμοποιούσα ένα προϊόν,ένοιωθα πολύ καλά με αυτό είτε μου άρεσε είτε όχι,γιατί βλέπω οτι φτάνω στο στόχο μου και οτι θα έχω μια ολοκληρωμένη γνώμη για αυτό στο τέλος.Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η χρήση των προϊόντων με κάνει να νοιώθω ευχαρίστηση και οτι δεν θα τα πετάξω ή δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ,είτε στο μέλλον δεν θα αγοράσω κάποιο προϊόν που δεν θα μου αρέσει.
Ας δούμε τα προϊόντα περιποίησης.
 1)Αφρόλουτρο Johnson.Λατρεύω το άρωμα του και αυτό το μήνα το χρησιμοποίησα αρκετά.
2)Απολεπιστικό απο την oriflame.Θα τελειώσει σύντομα.Το ευχαριστήθηκα και δεν ήθελα να το πετάξω χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει.
3)Planet spa Avon,απολεπιστικό σώματος.Είναι η σειρά του πλέον για να το χρησιμοποιήσω.Το δοκίμασα για λίγο μέσα στο μήνα,γιατί μου αρέσει πολύ το άρωμά του.
4) και 5)Αντηλιακά απο την Hawaiian tropic.Στο τέλος του μήνα τα χρησιμοποίησα πιο πολύ,αφού πήγα πιο συχνά στην παραλία.Φέτος δεν κάηκα καθόλου!Βέβαια έβαλα μια μικρή ποσότητα απο το αντηλιακό του σώματος στο πρόσωπο και με πείραξε λίγο.Θα τα τελειώσω και αυτά σύντομα.
6)Μάσκα προσώπου απο την σειρά Planet spa της Avon.Ταυτόχρονα με αυτή δοκιμάζω και μερικές άλλες.Νομίζω πως λειτουργεί καλύτερα απο όλες.
7)Η αγαπημένη μου κρέμα χεριών απο την Avon.Δεν θέλω να την τελειώσω.Είναι πάρα πολύ καλή.
8)Λάδι για το μπάνιο και το σώμα απο την σειρά Planet spa απο την Avon.Τελικά δεν κατάφερα να το τελειώσω μέσα στον Ιούλιο,γιατί άρχισα να δοκιμάζω μια άλλη κρέμα σώματος.Μου αρέσει πάρα πολύ και ίσως στο μέλλον επιλέξω ξανά κάποιο άλλο λάδι σώματος και όχι κρέμα.
9)Lipbalm bubble gum απο Victoria silk touch.Απλά θέλω να το τελειώσω σίγουρα μέσα στον Αύγουστο  και δεν θα το επιλέξω ξανά.
10)Tender care απο την Oriflame.Σε ένα άρθρο διάβασα οτι είναι για τα χέρια και τα πόδια.Πάλι καλά που το χρησιμοποιώ μόνο εκεί,γιατί η μυρωδιά του με ενοχλεί πάρα πολύ.
11)Lipgloss με δείκτη προστασίας απο την Hawaiian tropic.Είναι το αγαπημένο μου!Θα το αγοράσω ξανά για το χειμώνα.ΑΛΛΑ…το έχασα στην παραλία.Το είχα φτάσει λίγο πάνω απο το καπάκι του.Θα το αντικαταστήσω με ένα χειροποίητο lipbalm που θέλω να το τελειώσω.Δεν έχει μεγάλη ποσότητα,αλλά σίγουρα θα τελειώσει μέσα στο μήνα.
Προϊόντα μακιγιά.
Χείλη:1)Κραγιόν Velvet matte απο Golden Rose,το 02.Απο τα αγαπημένα μου κραγιόν για το χειμώνα και το καλοκαίρι.
2)Lip pen απο τα  H&M,το Passionata pink.Τελικά δεν βγήκα πολύ συχνά αυτό το μήνα για να το βάλω.Μέσα στον Αύγουστο θα το έχω τελειώσει όμως.Μου αρέσει αρκετά και έχω και άλλα lip pen τα οποία βάζω το καλοκαίρι,αλλά θα χρησιμοποιήσω και το χειμώνα.
3)ΜC professional 11μολύβι χειλιών.Δεν μου αρέσει καθόλου και θέλω να το τελειώσω γρήγορα.
4)Lipgloss απο τα H&M,το Sea pink.Δεν είναι κακό προϊόν,ούτε κολλάει και φαίνεται άσχημα.Απλά δεν μπορώ να συνηθήσω την λάμψη του,αφού τόσο καιρό χρησιμοποιώ ματ κραγιόν.
5)XXXL longlasting lipgloss απο την Essence.Πείτε μου αν είμαι η μόνη που δεν μου αρέσει,γιατί μερικά άτομα μου έχουν πει οτι το λατρεύουν!Το βάζω συχνά το πρωί.
Μάτια:1)Παλέτα σκιών.Είναι απο τις αγαπημένες μου και είναι η δεύτερη συσκευασία που θα τελειώσω.Όπως βλέπετε η γάτα μου με βοήθησε να την τελειώσω πιο γρήγορα.
2)Μολύβι ματιών απο την Farmasi,το 114. Ελπίζω να το τελειώσω μέσα στον Αύγουστο.Το φοράω συχνά σε μακιγιάζ που κάνω το πρωί.
3)Μολύβι ματιών απο την Erre due,το 09.Το βάζω και μέσα στο σπίτι,γιατί θέλω να το τελειώσω.Έκανα λάθος επιλογή στην απόχρωση που πήρα και δεν φαίνεται καλό στο μακιγιάζ μου.
4)Διπλό μολύβι απο Davis eye,το 36.Όντος θα το βάλω στα αγαπημένα μου.Αυτό το μήνα το δοκίμασα και σαν σκιά.
5)Μάσκαρα της Sixteen,σε καφέ.Πολύ καλή για καθημερινό-πρωινό μακιγιάζ.
Πρόσωπο:1)Ρουζ απο Dido,το 01.Μπορεί να μη μου αρέσουν τα ρουζ,αλλά αυτό το μήνα το ευχαριστήθηκα.Θα ήθελα να το τελειώσω μέσα στον Αύγουστο,για να δοκιμάσω ένα άλλο που απέκτησα πρόσφατα.
2)Mineralize skinfinish απο τη Mac,το soft and gentle.Κάθε φορά που το βάζω σε βραδινές εξόδους μου,σκέφτομαι οτι δεν έπρεπε να το βάλω στο project pan.Είναι ένα πολύ καλό προϊόν,με πολύ καλή συσκευασία και υφή.Κάθε φορά που το βάζω το ευχαριστιέμαι και μάλλον δεν θα το τελειώσω.
3)BB cream απο την Essence. Τελειώνει!Η άποψη μου μόλις τελειώσει.
4)Primer απο την W7.Μου αρέσει αρκετά και στο μέλλον ίσως το επιλέξω ξανά.Το μόνο αρνητικό είναι οτι μετά απο 3-4 ώρες δεν κρατάει τη λιπαρότητα.Το χειμώνα ίσως είναι καλύτερο.
5)Ρουζ απο την Rilken.Μου αρέσει πάρα πολύ το αποτέλεσμα που αφήνει.Το βάζω και σαν σκιά για τα μάτια.
Αφού θα φύγω για λίγες μέρες διακοπές θα πάρω μαζί μου πολλά απο αυτά τα προϊόντα και σίγουρα θα τα τελειώσω.Το επόμενο άρθρο που θα σας γράψω είναι για το νεσεσέρ των διακοπών.Δεν θα σας μιλήσω για αυτά τα προϊόντα όμως,γιατί τα έχω ήδη στο project pan και το νεσεσέρ μου για τις διακοπές θα είναι συμβουλευτικό άρθρο.
Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας! 



 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *