10 κραγιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Γεια σας!Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για τα 10 κραγιόν που έβαλα στο μακιγιάζ μου για την άνοιξη και το καλοκαίρι.Όπως θα δείτε και εσείς τα περισσότερα είναι φούξια απο τα οποία κάποια είναι πιο έντονα και κάποια πιο ήπια.Έχω επιλέξει ματ,αλλά και ενυδατικά κραγιόν,ιδανικά για όλες τις ώρες της μέρας και όλες τις περιστάσεις.
Τα τρία πρώτα είναι απο τη Mac.Χειμώνα-καλοκαίρι πάντα θα έχω έστω και ένα απο αυτή την εταιρία.Είναι η μια απο τις δυο αγαπημένες μου.Τα τρία κραγιόν που χρησιμοποίησα είναι το craving,για πιο απλό μακιγιάζ,ειδικά το πρωί.Το επόμενο είναι το morange,το οποίο δεν το βάζω ποτέ χωρίς κάποιο μολύβι,γιατί είναι πολύ έντονο πάνω μου,αλλά είναι το ιδανικό πορτοκαλί για το καλοκαίρι.Τελευταίο είναι το girl adout town,απο τα πρώτα κραγιόν που έχω πάρει και απο την αρχή ήταν το αγαπημένο μου για το καλοκαίρι.Και τα τρία ανήκουν στην σειρά amplified.
 Η επόμενη εταιρία είναι η δεύτερη αγαπημένη μου.Γενικά μου αρέσουν αρκετά απο τα προϊόντα της,αλλά με αυτή τη σειρά κραγιόν έχω ενθουσιαστεί.Ωραία χρώματα,καλή διάρκεια πάνω στα χείλη και πολύ σταθερά…και σας μιλάω για την Golden rose.Τα τρία κραγιόν που σας δείχνω είναι απο τη σειρά velvet matte,το 26,το 13 και το 09.Το 26 και το 09 τα έβαζα συχνά σε πρωινό μακιγιάζ,ενώ το 13 το επέλεγα για τις βόλτες μου μέσα στην πόλη και τις βραδινές εξόδους.
Το επόμενο κραγιόν είναι ξανά απο την Golden rose.Είναι ένα πιο ενυδατικό κραγιόν,το οποίο έβαζα σε συνδυασμό με μολύβι για να είναι πιο σταθερό.Περιέχει βιταμίνη Ε και μου αρέσει πάρα πολύ η συσκευασία του.Το κραγιόν αυτό είναι το 110.Δεν έχω πολλά κραγιόν απο αυτή τη σειρά,αλλά σκέφτομαι να πάρω μερικά για το χειμώνα
΄Οταν άκουσα οτι η Lovie έβγαλε σειρά με ματ κραγιόν ήθελα πάρα πολύ να τα δοκιμάσω.Έτσι πήρα δυο.Το ένα το έβαλα αρκετές φορές το καλοκαίρι στο πιο ήπιο και απλό μακιγιάζ μου.Τα κραγιόν αυτά αποτελούνται απο υαλουρανικό οξύ και argon oil και είναι paraben free.Είναι σταθερά και αντέχουν για 4 ώρες,ενώ ξεθωριάζουν σιγά-σιγά τις επόμενες.Στο κατάστημα είδα οτι είχε λίγες αποχρώσεις και ελπίζω να βγουν και άλλες,ώστε να τις δοκιμάσω.
 Απο το άρθρο αυτό δεν μπορούσε να λείπει κάποιο κραγιόν απο την Avon.Τα τελευταία δυο χρόνια έχω στη συλλογή μου κραγιόν απο αυτή την εταιρία και πολλές φορές τα επιλέγω για βραδινά μακιγιάζ (οι αποχρώσεις που έχω είναι για τέτοια μακιγιάζ).Τα συνδυάζω πάντα με κάποιο μολύβι,για να είναι πιο σταθερά.Επίσης,η συσκευασία τους είναι πάρα πολύ καλή,γιατί έχουν διαφάνεια,ώστε να βρίσκω εύκολα την απόχρωση που θέλω.Για το καλοκαίρι επέλεξα την απόχρωση hibiscus.
Για το τέλος άφησα την Peggy saze.Απο την εταιρία αυτή έχω αρκετά κραγιόν,αλλά και μολύβια χειλιών και ματιών.Νομίζω πως σε αυτά τα προϊόντα τα πάει πάρα πολύ καλά,γιατί έχει πάρα πολλές αποχρώσεις και υφές.(Φυσικά έχω δοκιμάσει και άλλα προϊόντα,τα οποία μου άρεσαν,αλλά δεν ταιριάζουν στο άρθρο).Τα κραγιόν αυτά τα συνδυάζω πάντα με κάποιο μολύβι χειλιών,για να είναι πιο σταθερά και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια πάνω στα χείλη.
Στη άρθρο αυτό θα προσθέσω άλλα δυο κραγιόν.Ένα κραγιόν απο τη Mac,το Candy yum yum,το οποίο απέκτησα πρόσφατα και δεν πρόλαβα να βάλω πολλές φορές,αλλά πιστεύω οτι ταιριάζει στην άνοιξη και το καλοκαίρι και άλλο ένα κραγιόν απο την Golden rose,το 02,το οποίο είναι για μένα το ιδανικό καθημερινό κραγιόν.Το φοράω στο πιο απλό μακιγιάζ μου και το έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου.
Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

5 Σχόλια

  1. Τα κραγιόν της golden rose τα αγαπώ κι εγώ! Απο την Lovie έχω πολλά χρώματα αλλά ακόμα δεν πήρα απο την ματ σειρά. Κάποια στιγμή θα πάρω να δοκιμάσω και κάποιο απο την Mac που λατρεύουν όλες! Όμορφες οι αποχρώσεις που διάλεξες.

  2. Έχω κολλήσει με τα κραγιόν της Golden rose!Απο τα απλά κραγιόν της Lovie έχω και εγώ πολλά και τα ματ τα πήρα πριν λίγους μήνες,για να τα δοκιμάσω!Τα κραγιόν της Mac τα λατρεύω,αν και θα ήθελα να αποκτήσω κάποια στιγμή μια συλλογή απο αυτές που βγάζει…Όμορφες είναι οι αποχρώσεις,αλλά είναι όλα σχεδόν φούξια!χαχα!

  3. Μωρέ κι εγώ το καλοκαίρι (και το χειμώνα μη σου πω) όλα σε κοντινές με το φούξια αποχρώσεις τα παίρνω. Είτε λίγο πιο ροζ είτε λίγο πιο μοβ αλλά πάντως σε φούξια μοιάζουν.

  4. Επειδή ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή,έχω περισσότερες χρωματικές επιλογές.Για παράδειγμα,βάζω κόκκινο,καφέ,μπορντό.Μου αρέσουν τα nude χρώματα για κάθε μέρα χειμώνα-καλοκαίρι!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *