Το τέλος…project pan!

Γεια σας!Φτάσαμε στο τέλος του project pan!Άργησα όμως να σας μιλήσω για αυτό,επειδή είχα ένα ατύχημα και χτύπησα και τα δυο χέρια μου.Κάποια προϊόντα όντος τα τελείωσα και τα ευχαριστήθηκα,μερικά άλλα τα έφτασα σε ένα καλό σημείο και θα τα χρησιμοποιήσω τους επόμενους μήνες και λίγα δεν κατάφερα να τα τελειώσω.Αποφάσισα project pan να κάνω μια φορά το χρόνο,γιατί όντος έχει αποτέλεσμα και όντος απολαμβάνω τα προϊόντα που επιλέγω.Θα το έκανα πιο συχνά,αλλά λυπάμαι να βλέπω τα άλλα καλλυντικά και προϊόντα που έχω,χωρίς να μπορώ να τα δοκιμάσω.Σε αυτό το άρθρο για να είναι πιο εύκολο να πω τη γνώμη μου ,θα βάλουμε βαθμό απο το 1 μέχρι το 5.
Προϊόντα περιποίησης.
1)Αφρόλουτρο Johnson.Λατρεύω το άρωμα του,αλλά θα δοκιμάσω και άλλα μέχρι να το πάρω ξανά.Βαθμός 4!

2)Απολεπιστικό απο την oriflame.Το τελείωσα μέσα στο μήνα.Μου άρεσε αρκετά,αλλά έχω δοκιμάσει άλλο ένα που με καλύπτει περισσότερο.Βαθμός 3.

3)Planet spa Avon,απολεπιστικό σώματος.Τελικά δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω αρκετά λόγο του ατυχήματος,αλλά θα το χαρώ σίγουρα το φθινόπωρο.Μόνο για τη μυρωδιά του του βάζω 5!

4) και 5)Αντηλιακά απο την Hawaiian tropic.Στο αντηλιακό προσώπου μου έχει μείνει μικρή ποσότητα για μια χρήση ακόμα,ενώ του σώματος το τελείωσα.Βαθμός και στα δυο 5!

6)Μάσκα προσώπου απο την σειρά Planet spa της Avon.Πάρα πολύ καλό προιόν,με καλό αποτέλεσμα.Άφηνε το πρόσωπο μου καθαρό και ενυδατωμένο.Βαθμός 5!

7)Η αγαπημένη μου κρέμα χεριών απο την Avon.Τελικά δεν την τελείωσα.Την κράτησα για να την βάζω στα τραύματα μου,γιατί είχαν αφυδατωθεί και έσκαγαν.Δεν κατάφερα να πάρω μια φαρμακευτική,αλλά αυτή ήταν πάρα πολύ καλή.Βαθμός 5!

8)Λάδι για το μπάνιο και το σώμα απο την σειρά Planet spa απο την Avon.Πάρα πολύ καλή ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα!Νομίζω πως απο δω και πέρα θα αγοράζω μόνο λάδια σώματος.Βαθμός 5!

9)Lipbalm bubble gum απο Victoria silk touch.Μέτα απο μερικές χρήσεις άρχισε να πικρίζει,οπότε ήθελα να το τελειώσω γρήγορα.Δεν θα το επιλέξω ξανά επειδή έχει μεγάλη ποσότητα και εγώ θέλω να δοκιμάζω και άλλα.Βαθμός 2.

10)Tender care απο την Oriflame.Ούτε στα πόδια,ούτε στα χέρια ούτε πουθενά.Μου δημιουργούσε απίστευτο πονοκέφαλο.Δεν θα το επιλέξω την επόμενη φορά.Βαθμός 1.

11)Χειροποίητο lip balm.Το τελείωσα και αυτό.Νομίζω πως είναι καλύτερο απο αυτά που υπάρχουν στην αγορά,γιατί αυτό φτιάχτηκε ειδικά για τις δικές μου ανάγκες.Ελπίζω να βρω ξανά ένα τέτοιο.Βαθμός 4.
 Προϊόντα μακιγιάζ.
Χείλη:1)Κραγιόν Velvet matte απο Golden Rose,το 02.Απο τα αγαπημένα μου κραγιόν για το χειμώνα και το καλοκαίρι.Βαθμός 5!

2)Lip pen απο τα  H&M,το Passionata pink.Μπορεί να μην είναι σταθερό,όταν το χρησιμοποιώ μόνο του,αλλά μου άρεσε πάρα πολύ η απόχρωση του.Βαθμός 4!

3)ΜC professional 11μολύβι χειλιών.Δεν μου αρέσει καθόλου,γιατί ήταν πάρα πολύ μαλακό και καθόλου σταθερό και “έτρεχε” γύρω απο τα χείλη.Βαθμός 1.

4)Lipgloss απο τα H&M,το Sea pink.Δεν κολλάει στα χείλη και είναι διαφανές με πολύ όμορφη λάμψη.Δεν το τελείωσα,γιατί το πινελάκι του δεν έφτανε μέχρι κάτω.Έχει μείνει ελάχιστο στην συσκευασία.Βαθμός 4!

5)XXXL longlasting lipgloss απο την Essence.Το έβαζα όταν έβγαινα για λίγες ώρες.Δεν είναι σταθερό και δεν μου άρεσε η υφή του.Επίσης,δεν το έφτασα μέχρι το τέλος,γιατί έχει κολλήσει πάνω στην συσκευασία.Βαθμός 3.
Μάτια:1)Παλέτα σκιών.Είναι απο τις αγαπημένες μου και είναι η δεύτερη συσκευασία που τελειώνω.Μπορεί να μου έσπασε το ένα χρώμα η γάτα μου,αλλά χρησιμοποίησα και τελείωσα τα αλλα χρώματα.Έφυγα στην αγορά να την πάρω ξανά.Βαθμός 5!

2)Μολύβι ματιών απο την Farmasi,το 114.Υπέροχο χρώμα και υπέροχη υφή.Θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα απο αυτή την εταιρία.Βαθμός 4!
3)Μολύβι ματιών απο την Erre due,το 09.Είναι μια απο τις αγαπημένες μου εταιρίες.Γενικά για αυτό το μολύβι δεν μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη γνώμη,γιατί έκανα λάθος την απόχρωση.Βαθμός 2.
4)Διπλό μολύβι απο Davis eye,το 36.Δεν το τελείωσα.Το κράτησα για να κάνω μερικά μακιγιάζ ακόμα που έχω σκεφτεί,είτε για το blog μου είτε γενικά.Βαθμός 4!
5)Μάσκαρα της Sixteen,σε καφέ.Έφυγα για την επόμενη καφέ μάσκαρα.Την χρησιμοποιούσα συχνά για καθημερινό-πρωινό μακιγιάζ.Έδινε ένα φυσικό αποτέλεσμα,χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες,όσες στρώσεις και αν έβαζα.Βαθμός 5!
Πρόσωπο:1)Ρουζ απο Dido,το 01.Άρχισα να το βάζω πιο συχνά στο μακιγιάζ μου,γι’ αυτό και κατάφερα να το τελειώσω.Μερικές φορές το χρησιμοποιούσα και σαν σκιά.Μου άρεσε πολύ,αλλά δεν θα επιλέξω ξανά ρουζ σε μεγάλη συσκευασία.Βαθμός 4!

2)Mineralize skinfinish απο τη Mac,το soft and gentle.Όσο και αν το χρησιμοποίησα το ευχαριστήθηκα σαν προϊόν.Φυσικά,δεν το τελείωσα,αλλά μου άρεσε πάρα πολύ.Στα επόμενα βραδινά μακιγιάζ μου θα είναι μέσα στις επιλογές μου.Βαθμός 5!
3)BB cream απο την Essence. Όταν την δοκίμασα πρώτη φορά μου άρεσε πάρα πολύ,πλέον όμως έχω βρει κάποια που μου ταιριάζει περισσότερο.Στην δεύτερη συσκευασία που άνοιξα και τελείωσα,μόλις έβγαινα έξω και πέρναγε η ώρα άρχισε να φαίνεται πορτοκαλί.Βαθμός 3.
4)Primer απο την W7.Μετά απο 3 ή 4 ώρες δεν κρατάει τη λιπαρότητα,ίσως φταίω εγώ που το έβαλα το καλοκαίρι.Δεν το τελείωσα,αλλά αυτό θα γίνει σύντομα,γιατί άφησα μια μικρή ποσότητα για τρία τέσσερα μακιγιάζ ακόμα.Βαθμός 4!
5)Ρουζ απο την Rilken.Η λάμψη που έδινε στο πρόσωπο μου μου άρεσε.Είχε πολύ καλή υφή και το χρησιμοποιούσα και σαν σκιά.Ήταν αρκετά σταθερό όσες ώρες ήμουν έξω.Βαθμός 5!
 Μετά το ατύχημα δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω μερικά προϊόντα και να φτάσω τον στόχο μου.Είμαι όμως χαρούμενη για το αποτέλεσμα,αφού τελείωσα 17 προϊόντα,άφησα λίγη ποσότητα σε 7 και δεν τελείωσα 2.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το post και πολύ ενδιαφέρον το project σου!!
    Δεν πειράζει αν δεν τα τελείωσες όλα…τα χρησιμοποίησες αρκετά ώστε να σχηματίσεις άποψη και να τη μοιραστείς μαζί μας!!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *