Επιστροφή στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο!

Γεια σας!Βλέπω πολλά άρθρα και video που αναφέρονται σε ρούχα.μακιγιάζ και τιπς για το σχολείο.Γενικά δεν μου αρέσει να βλέπω μικρά παιδιά με μακιγιάζ στο σχολείο και έτσι δεν το προτείνω.Αυτό που προτείνω είναι οτι έκανα και εγώ στο σχολείο,μια μάσκαρα,ένα μολύβι ματιών,ένα κοσνίλερ και ένα lipbalm.Φυσικά μερικές ιδέες θα δείτε παρακάτω μαζί με σετ ρούχων και αξεσουάρ.Στο πανεπιστήμιο τα πράγματα είναι διαφορετικά,οπότε το μακιγιάζ μπορεί να αποτελείτε απο περισσότερα προϊόντα.Θα δούμε τρία σετ για το σχολείο και τρία σετ για το πανεπιστήμιο.
Σχολείο!
Σε κάθε σετ μπορείτε να προσθέσετε και ένα πανωφόρι αν έχει δροσερό καιρό ή βρέχει.
Στο σχολείο είναι καλό να επιλέγουμε τζιν παντελόνι για να είμαστε άνετα.Σε αυτό το σετ προτείνω ένα μακό μπλουζάκι,με all star ή εσπαντρίγιες ή σαγιονάρες-σανδάλια.
 Αν θέλουμε να ντυθούμε πιο κομψά επιλέγουμε μια μπλούζα,τζιν και φοράμε σανδάλια,αν μας το επιτρέπει ο καιρός.
 Δεν θα επέλεγα σορτσάκι για την πρώτη μέρα στο σχολείο,αλλά ξέρω οτι πολλά κορίτσια θα το επιλέξουν,οπότε σας δίνω μια ιδέα με αυτό.Αν βρέχει ή ο καιρός είναι χάλια,επιλέξτε ξανά ένα τζιν.
Πανεπιστήμιο!
Στο πανεπιστήμιο μπορούμε να επιλέξουμε περισσότερα ρούχα και να κάνουμε το μακιγιάζ που θέλουμε.Εννοείται πως αν ο καιρός είναι βροχερός ή κάνει κρύο μπορείτε να έχετε μαζί σας και ένα πανωφόρι.
Στο σετ που σας προτείνω βλέπουμε ένα τζιν με μια μπλούζα σε συνδυασμό με μπαλαρίνες και μεγάλη τσάντα,για να χωράει οτι χρειαστούμε.

Το σετ αυτό θα το επέλεγα και για μένα κάποια μέρα στη δουλειά.Αν έχει άσχημο καιρό θα το συνδυάσω με μποτάκια.

Όσες έχουμε κολλήσει στο καλοκαίρι,μπορούμε ένα καλοκαιρινό ρούχο να το φορέσουμε και το φθινόπωρο,αλλά και το χειμώνα,με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.
Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα σετ με ρούχα και αξεσουάρ.Τα λέμε σύντομα!Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας! 
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

  1. Πάρα πολύ όμορφες επιλογές! Εγώ στο σχολείο χρησιμοποιούσα concealer, μολύβι ματιών, μάσκαρα και ρουζ πάντα… Μόνο στην τρίτη λυκείου βαφόμουν κανονικά επειδή είχα σπυράκια από το άγχος!

    Φιλάκια ♥

  2. Σε ευχαριστώ! 🙂 Κάπως έτσι και εγώ,αλλά συνέχισα και στο λύκειο έτσι.Η αλήθεια είναι πως έχω κανονικό,ξηρό δέρμα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με σπυράκια,οπότε μπορώ μέχρι σήμερα να μην βάζω βάση και πλήρες μακιγιάζ.Το μόνο πρόβλημά μου είναι η συχνή αφυδάτωση.
    Φιλάκια!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *