Μακιγιάζ με πέντε προϊόντα!

Γεια σας!Σήμερα θα παίξουμε με το μακιγιάζ!Για να κάνω μακιγιάζ αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσω πέντε προϊόντα.Επέλεξα τρία προϊόντα βάσης,γιατί πιστεύω οτι είναι το πιο σημαντικό σε ένα μακιγιάζ και για τα χείλη θα κάνω ένα κόλπο με το κονσίλερ και το μπρόνζερ.
Τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα είναι:
1)Make up,Rilken cromatics medium
2)Κονσίλερ Kryolan
3)Πούδρα H&M 11 ivory mist
4)Rilken cromatics Trio rouge 02
και 5)Μάσκαρα Golden Rose perfect lashes.
Αφού έχω τοποθετήσει το make up και το κονσίλερ με το πινέλο,βάζω πούδρα με το σφουγγαράκι και τη φτιάχνω να είναι καλή.Βάζω το μπρόνζερ για κοψίματα και με το ίδιο υλικό κάνω το μακιγιάζ και στα μάτια.Προσθέτω μάσκαρα και με ένα κοφτό πινέλο βάζω και λίγη στο περίγραμμα του ματιού.Περνάω  λίγο κονσίλερ στα χείλη και με ένα πινέλο παίρνω λίγη ποσότητα απο το μπρόνζερ και το βάζω και αυτό πάνω στα χείλη.Σιγά-σιγά προσπαθώ να το κάνω να φαίνεται ομοιόμορφο και όχι με κομμάτια ή με λεκέδες.
Και το τελικό αποτέλεσμα είναι…
Ο στόχος μου σε αυτό το μακιγιάζ ήταν να βγει ένα αποτέλεσμα που να μπορώ να κάνω και στην καθημερινότητα μου και όχι μόνο σαν δοκιμασία.Όντος μου έχει τύχει να έχω στο νεσεσέρ μου τόσα λίγα προϊόντα και να πρέπει να βαφτώ,ενώ ήμουν στο δρόμο.Βέβαια όταν βγαίνω για βόλτα ή όταν πάω στη δουλειά μου πάντα βάφομαι και αυτό το μακιγιάζ θα είναι η εύκολη λύση σε μια δύσκολη στιγμή,Σας ετοιμάζω άλλες δυο δοκιμασίες μια για γρήγορο μακιγιάζ και μια με την χρήση μόνο ενός πινέλου.
Ελπίζω να σας άρεσε.Τα λεμέ σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

18 Σχόλια

  1. Σε ευχαριστώ πολύ! 🙂 Είναι πολύ καλή,όποτε την βάζω δεν μου βγάζει λιπαρότητα,τοποθετείτε και με πινέλο,αλλά και με σφουγγαράκι για πιο έντονο αποτέλεσμα και είναι η 6 ή η 7 συσκευασία που τελειώνω.Επειδή τα H&M άλλαξαν συσκευασίες και πρόσθεσαν προϊόντα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και αν έχει την ίδια σύσταση και συσκευασία.

  2. Σε ευχαριστώ!Σε πληροφορώ οτι όσοι το έκαναν σαν δοκιμασία,τους βγήκε χάλια…Έγω προσπάθησα να το κάνω να ταιριάζει σε μια δύσκολη στιγμή που όντος μπορεί να τύχει!Μερικές φορές δεν έχουμε κοντά μας οτι χρειαζόμαστε! 🙂

  3. Πολύ ωραίο, απλό και γρήγορο μακιγιάζ! 🙂 Εγώ θα αντάλλαζα το foundation με primer ματιών, γιατί έχω πολύ λιπαρά βλέφαρα και πολύ λιπαρό δέρμα στο κόκκαλο του φρυδιού, οπότε χωρίς primer δε μπορώ ούτε μάσκαρα να βάλω, μουτζουρώνεται! #δράμασουλέω

    Φιλάκια Γεωργία μου! 🙂 x

  4. Χμ!Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το σχόλιο δεν ήξερα τι να απαντήσω.Μάλλον επειδή δεν μου αρέσει το καλοκαίρι,δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό!Υπομονή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και θα το μελετήσω!Όσον αφορά την κάθε εποχή έρχονται μακιγιάζ με τέτοιο θέμα!Ευχαριστώ και εγώ!

  5. Χμ!Εχει και πολλές παραλλαγές…με οτι βολεύει τον καθένα να έχει μαζί του σε μια δύσκολη στιγμή!Δεν το είχα σκεφτεί το primer ματιών,αν έχει και ήπια απόχρωση κοντά στο δέρμα μπορεί να μπει και σε μερικά σημεία σε όλο το πρόσωπο και να σεταριστεί με πούδρα!Απαπαπαπα….Με την ζέστη και τον ήλιο πως τα καταφέρνεις?

    Φιλάκια! 🙂

  6. Μου δίνεις ιδέες για πειράματα!Και ήδη τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω διάφορα!Νομίζω με είχες ρωτήσει για το primer της Radiant….τελικά ποιο χρησιμοποιείς?Αδιάβροχη μάσκαρα δεν είχα βάλει ποτέ ξανά (πάνω μου) και έβαλα φέτος το καλοκαίρι της Golden Rose!Μέχρι στιγμής βγήκε πολύ καλή! 🙂

  7. Mipos tha mporouses na mas dixis se parakalo an den sou kani kopo kapio make up pou na foriete oles tis ores; kai episis an vinete kai ena make up pou na piveni, me oti xroma rouxo kai an foras; Episis tha mporouses na mas dixis kai ena make up pou na piveni via vradines exodous; Me sivxoris an vinome kourastiki, alla rotao epidi esi ise o idikos kai empistevome tis simvoules pou dinis. Efxaristo poli.

  8. Δεν γίνεσαι κουραστική,εγώ δεν είχα ασχοληθεί σωστά με τη δουλειά μου!Αυτό το μήνα,αλλά και μέχρι το Δεκέμβρη στο blog θα ανεβαίνουν μόνο μακιγιάζ και συμβουλές.Οπότε σίγουρα θα δεις φυσικό μακιγιάζ για όλες τις ώρες,ανάλογα με τα ρούχα που φοράμε μέσα στη μέρα και σίγουρα θα δεις αρκετά βραδινά μακιγιάζ!Θα τελειώσω με μια θεματική ενότητα και ξεκινάμε… 🙂

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *