Μακιγιάζ για το φθινόπωρο και το χειμώνα!

Γεια σας!Σήμερα σας έχω ετοιμάσει δυο μακιγιάζ για το φθινόπωρο και το χειμώνα.Αποφάσισα οτι μέχρι τα Χριστούγεννα θα σας ετοιμάζω και θα σας παρουσιάζω μακιγιάζ,γιατί τα έχω αφήσει στην άκρη και δεν θέλω.Έκτος απο ένα δυο άρθρα με διαφορετικό θέμα που ήδη έχουν προγραμματιστεί να ανέβουν μέσα στο μήνα,όλα τα υπόλοιπα θα είναι μακιγιάζ.
Και για τα δυο μακιγιάζ χρησιμοποίησα,βάση και κονσίλερ Kryolan,πούδρα Βell protect 2skin No043,μπρόνζερ L.A. Angel,ρούζ Lovie No104.παλέτες σκιών απο την Peggy saze,παλέτα απο την  W7 10out of 10,μονή σκιά Oriflame και τζελ eyeliner Maybelline,μολύβι ματιών Avon Anew και μάσκαρα Golden Rose.
Το πρώτο μακιγιάζ που θα δούμε είναι μια παραλλαγή απο αυτά που είδαμε στην πασαρέλα φέτος.Ήπιους τόνους στα μάτια και έντονα χείλη.Για τα χείλη σε αυτό το μακιγιάζ χρησιμοποίησα,μολύβι χειλιών Peggy saze, το violine,κραγιόν Peggy saze 023 και της Mac το Russian red.
Το δεύτερο μακιγιάζ είναι ακόμα μια παραλλαγή απο αυτά που είδαμε στην πασαρέλα για φέτος.Έντονα μάτια και ήπια χείλη.Για τα χείλη σε αυτό το μακιγιάζ χρησιμοποίησα μολύβι χειλιών Lovie,το 41 και κραγιόν Peggy saze,το312.
Το τελικό αποτέλεσμα και για τα δυο μακιγιάζ είναι…
Μην ξεχάσετε να βάλετε primer και αν θέλετε να τοποθετήσετε και ψεύτικες βλεφαρίδες,για πιο έντονο εφέ.Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα δυο μακιγιάζ.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

8 Σχόλια

  1. Αχ!Μακάρι να μπορούσα να κάνω video,αλλά με έφαγαν οι ντροπές!Το να κάνω video είναι μια σκέψη,που θα ξεκινήσω να ασχολούμαι με αυτό σε λίγο καιρό,για να δω αν μπορεί να γίνει πράξη!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *