Βραδινή ρουτίνα! Night routine!

Γεια σας!Όπως σας είπα στο προηγούμενο άρθρο,τους επόμενους μήνες θα σας παρουσιάζω μόνο μακιγιάζ.Βέβαια είχα ξεκινήσει μια σειρά με άλλα θέματα και σίγουρα θα πρέπει να τα τελειώσω.Μια θεματική ενότητα είναι η ρουτίνα μου το πρωί και το βράδυ.Την πρωινή ρουτίνα σας την παρουσίασα (εδώ) και την βραδινή θα τη δούμε τώρα.
Η ημέρα που επέλεξα είναι αυτή που πήγα στην έκθεση Xeirotexnika,για χειροτεχνίες και καλλιτεχνικά.
Το μακιγιάζ μου για την έξοδο αυτή το έκανα με τα παρακάτω προϊόντα.
1)Makeup Radiant,natural fix
2)Κονσίλερ και πούδρα Kryolan
3)L.A. Angel,μπρόνζερ
4)Lovie ρουζ,Νο 104
5)Σκιά ματιών Oriflame
6)Σκιές ματιών Peggy saze
7)Μάσκαρα Golden Rose
8)Μολύβι ματιών Peggy saze
9)Μολύβι χειλιών Lovie,No 41
και 10)Lipbutter Liposan raspberry.
Αφού επέστρεψα σπίτι,καθάρισα το πρόσωπο μου απο το μακιγιάζ και ετοιμάστηκα για ντουζ.Χρησιμοποίησα τα προϊόντα που έχω επιλέξει για τη βραδινή μου ρουτίνα σε πρόσωπο και σώμα.Τα μαλλιά μου δεν τα πλένω κάθε μέρα,αλλά έτυχε σήμερα.Τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποίησα είναι:
1)Fresh line,body milk.(Αγαπημένο!)
2)Pantene spray,aqua light.(Αγαπημένο!)
3)Timotei,blond lumiere
4)L’oreal ideal fresh,gel καθαρισμού
5)Johnson’s face care,γαλάκτωμα καθαρισμού.(Το χρησιμοποιώ για να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου στην αρχή της περιποίησης.)
6)Ροδόνερο,για λοσιόν.
7)Korres wild rose,face and eyes serum.(Αγαπημένο!)
8)Aim,white system
Φόρεσα τις αγαπημένες μου πυτζάμες,αλλά και ζεστές κάλτσες.Τα ρούχα αυτά τα είχα πάρει απο τα Oysho.
Τάισα τα κατοικίδια ζωάκια που έχω και ετοίμασα το φαγητό μου.Σήμερα λόγο του καιρού,έφτιαξα φακές,τις οποίες έβαλα στο αγαπημένο μου μπολ!
Τέλος,κάθισα στο σαλόνι μου για να δω σε επανάληψη την αγαπημένη μου σειρά,αλλά και να ξεκινήσω να διαβάσω ένα καινούργιο βιβλίο.
Αφού ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω,πριν ετοιμαστώ για τη βραδινή ξεκούραση,έβγαλα βόλτα τον σκύλο.Πολύ καλή άσκηση,ειδικά όταν έχει καλό καιρό,αφού αυτό το κάνω δυο φορές μέσα στη μέρα για αρκετή ώρα.
Ελπίζω να σας άρεσε και αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι για τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης,θα περιμένω τα σχόλια σας.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας! 
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

12 Σχόλια

  1. Σε ευχαριστώ!Το είχα πάρει όταν βγήκε πρώτη φορά και μετά το σταμάτησα (δεν θυμάμαι το λόγο)…αφού το είδα το πήρα ξανά.Με αυτό έχω σταματήσει τις κρέμες μαλλιών και όντος είναι και δικό μου αγαπημένο…Κάνει τα μαλλιά και μαλακα!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *