Επιτέλους haul!

Γεια σας!Τους τελευταίους μήνες δεν μπορούσα να αγοράσω πολλά πράγματα,γιατί η δουλειά μου δεν πήγαινε καλά και τα χρήματα δεν έφταναν για περιττές αγορές.Τα πράγματα που θα σας δείξω είναι απο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα (που σας γράφω το άρθρο) και τρία δώρα που έλαβα απο μια καλή μου φίλη το ένα και τα άλλα δυο για τα γενέθλια μου.
Τα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης τα πήρα απο διάφορα καταστήματα.Τα περισσότερα απο αυτά ήθελα να τα δοκιμάσω αρκετό καιρό και κάποια άλλα κυκλοφόρησαν πρόσφατα,οπότε κάποια στιγμή θα ήθελα να τα 
 αποκτήσω.Ας ξεκινήσουμε απο τα κραγιόν,τα οποία είναι απο την Golden rose,Velvet matte,το 28 (απο τα πιο καινούργια,το μοβ) και το άλλο απο τη σειρά Vision 
 lipstick,Vitamin E,το 138 (καφέ-κόκκινο).Το βερνίκι νυχιών είναι απο την Golden Rose,το 123 και έχει μέσα μαύρα και άσπρα “κομμάτια”,το οποίο ήδη φαντάζομαι σε συνδυασμό με ένα μαύρο βερνίκι,για το χειμώνα.Φυσικά δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στα νέα Matte lipstick crayon,της Golden Rose,τα οποία ήθελα να αγοράσω και να δοκιμάσω οπωσδήποτε.Επέλεξα το 01 και το 04.σε καφέ-κόκκινες αποχρώσεις.Τα μολύβια σε γαλάζιο και κόκκινο είναι απο την Essence και είναι το 17 tutu touquoise και το 06 a girl’s dream,αντίστοιχα.Ένα ακόμα προιόν που ήθελα να δοκιμάσω οπωσδήποτε είναι το camouflage,της Catrice,γιατί είδα πολλές κριτικές για αυτό και απο άτομα που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά τέτοιες υφές.Ψάχνοντας και για άλλα προϊόντα της Essence είδα μια σειρά απο παλέτες σκιών…αυτή που επέλεξα να δοκιμάσω είναι η 02 how to make nude eyes,με καφέ και μπεζ αποχρώσεις.Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πάω για ψώνια να βρω και άλλες τέτοιες παλέτες,για να πάρω,να δοκιμάσω και να σας πω τη γνώμη μου,γιατί είχαν πολύ καλή τιμή.Τα δυο προϊόντα περιποίησης που επέλεξα είναι απο την Essence,μια κρέμα χεριών απο τη σειρα Mountain calling (συλλεκτική σειρά) και ένα γαλάκτωμα-peeling-μάσκα για καθαρισμό.Τέλος,άφησα τα δυο δώρα που έλαβα.Το ένα είναι απο μια καλή μου φίλη,το ρουζ (blush) της εταιρίας Korres,στην απόχρωση 45 (αγαπημένο!) και το άλλο είναι το δώρο που πήρα στα γενέθλια μου και είναι το κραγιόν Candy yum yum,απο την Mac.
 Αυτή η γκρι μάζα απο υφάσματα είναι όλα τα ρούχα που πήρα το καλοκαίρι.Εκτός απο το ένα γκρι φόρεμα,που μου το έκαναν δώρο.Στην φωτογραφία υπάρχουν τρεις μπλούζες,μια μαύρη,μια με σχέδια και μια που έχει στάμπα.Επίσης,βλέπετε ένα γκρι-ανοιχτό κολάν και το φόρεμα.΄Ολα τα ρούχα είναι απο τα H&M,Αν όλα πάνε ανάλογα με το πρόγραμμα που έχω ετοιμάσει,θα τα δείτε σε σύνολα,τα οποία θα φοράω.
Τέλος,πέρασα απο τα Jumbo,για να πάρω το γνωστό πλέον βαζάκι-ποτήρι-κούπα,αλλά και ένα πιο μεγάλο ποτήρι για το νερό (δέλεαρ για να πίνω περισσότερο νερό!).Φυσικά πήρα και τον κλασσικό κουμπαρά για αποταμίευση (όπως κάνω κάθε χρόνο!),αλλά και ένα σημειωματάριο,το οποίο χρειάζομαι.
Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

4 Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο άρθρο!!!! Ευελπιστώ σύντομα να κδοκιμάσω και εγώ κάποια προϊόντα της Essence! Έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και απίστευτα προσιτές τιμές!!! Νομίζω ότι τα χρώματα που αναφέρεις παραπάνω θα είναι η φετινή χειμερινή μόδα!! Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο άρθρο!!!!

  2. Σε ευχαριστώ πολύ!Όντος έχει ωραία προιόντα και λογικές τιμές.Αυτά τα χρώματα τα φορούσα και χωρίς να είναι μόδα,γιατί είναι τα αγαπημένα μου!Ελπίζω τα άλλα άρθρα με το μακιγιάζ να είναι ακόμα καλύτερα και να σου αρέσουν!

  3. Με γεια σου όλα Γεωργία, να τα χαρείς! Το 28 από τα velvet matte το θέλω κι εγώ, όπως και το camouflage της catrice, γιατί μου έληξε πρόσφατα και το πέταξα! Εννοείται ότι περιμένουμε εντυπώσεις από τα υπόλοιπα προϊόντα που πήρες, καθώς και να μας πεις πως χρησιμοποιούνται σωστά υφές όπως το camouflage. Λογικά σωστά το χρησιμοποιώ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις χαχαχα! Φιλιά 🙂 x

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *