The Blush tag!

Γεια σας!Είναι φανερό πως δεν γράφω συχνά άρθρα,αλλά έχω καλό λόγο που δεν το κάνω.Είμαι σε στάδιο πώλησης-αγοράς σπιτιού και μετακόμισης,οπότε τον λίγο χρόνο που μου μένει προσπαθώ να τον διαθέτω στην φίλη μου,σε μερικούς συγγενείς μου και στην καθημερινή μου γυμναστική.
Ας πάμε στο κύριο άρθρο μας τώρα!Όπως είδατε απο τον τίτλο σήμερα θα μιλήσουμε για blush,δηλαδή ρουζ.Αν και δεν είναι απο τα αγαπημένα μου προϊόντα έχω μερικά για προσωπική χρήση,αλλά και να βάφω τις φίλες μου.
1)Καλύτερη συσκευασία…
-MeMeMe,blush me

 2)Ομορφότερο χρώμα…

-Kryolan,παλέτα που έχω φτιάξει εγώ,με μερικές επιλογές.Το καλύτερο χρώμα το δημιουργώ με συνδυασμό δυο ρουζ.

 3)Καλύτερη απόδοση…

-Lovie,No104.Πολύ καλό,σταθερό και πολύ έντονο προϊόν και για την τοποθέτησή του χρειάζονται απαλές κινήσεις.

 4)Καθημερινό ρουζ…

-Kryolan,παλέτα που έχω φτιάξει εγώ,με μερικές επιλογές.Κάποιες μέρες όμως,βάζω και της Beauty Line Cosmetics,No 010

 5)Party ρουζ…

-Mac,peachykeen.Αφήνει ένα γλυκό χρώμα στα ζυγωματικά.

 6)Μετανιωμένη αγορά…

-Mac,dollymix.Το χρησιμοποίησα αρκετές φορές και όλοι μου έλεγαν οτι γκριζάρει ή φαίνεται το δέρμα σαν λερωμένο.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε με αυτό το προϊόν,ενώ δείχνει τόσο όμορφο.Για να μην το πετάξω θα το χρησιμοποιώ σαν σκιά.

 7)Λιγότερο χρησιμοποιημένο…

-Blusher H&M,spring flower,απο την παλιά σειρά καλλυντικών.Δεν πάει το χέρι μου ούτε η καρδιά μου να του χαλάσω το σχέδιο που έχει.Μοιάζει σαν κόσμημα.

 8)Λιγότερο πρακτικό…

-Σε αυτή την κατηγορία έχω δυο προϊόντα.Avon,colortrend spark και H&M,blush stick,coral blush.Αυτά τα προϊόντα δεν με βολεύουν καθόλου στο μακιγιάζ μου.Αν τα βάλω μετά τη βάση,εξαφανίζονται με την πούδρα και αν τα βάλω μετά την πούδρα γίνονται σαν λάσπη.Τα χρησιμοποιώ σε απλό καθημερινό μακιγιάζ στα χείλη.

 9)Περισσότερο χρησιμοποιημένο…

-Lovie,No104. Το έβαζα στο μακιγιάζ μου για ένα χρόνο και κάτι μήνες σε ότι μακιγιάζ και αν έκανα,απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

 10)Αγαπημένη εταιρία…

-Και σε αυτή την κατηγορία θα σας πω δυο,γιατί δεν μπορώ να διαλέξω.Μac,για την ποικιλία με αποχρώσεις ρουζ που έχει και Golden rose,γιατί σε αυτή την εταιρία βρήκα το πιο γλυκό ροζ κατάλληλο για το χειμώνα και το καλοκαίρι.Θέλω να δοκιμάσω και άλλα ρουζ κάποια στιγμή.

 11)Το καλύτερο ρουζ που ανακάλυψες…

– Η&Μ,12.dazzling peach (παλιά σειρά καλλυντικών).Απο τα αγαπημένα μου χειμερινά ρουζ.Είναι ένα ψυχρό ροδακινί και μου έκανε εντύπωση η αντοχή του.

 12)Περισσότερο πρακτικό…

– Korres,blush 45.Κατάλληλο για χειμώνα και καλοκαίρι,απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Είναι το μόνο ρουζ που παίρνω μαζί μου σε κάθε μου έξοδο και σε κάθε ταξίδι που πάω.

 13)Πιο ακριβό…

-Στη συλλογή μου το πιο ακριβό ρουζ που έχω,είναι η παλέτα της Kryolan,η οποία όμως αποτελείται απο ρουζ που με βολεύουν για όλα τα μακιγιάζ και σε όλες τις εποχές.

 14)Πιο οικονομικό…

-Glamorous 12.Δεν είναι απο τα αγαπημένα μου,αλλά είναι αρκετά οικονομικό.Δεν έχει μεγάλη αντοχή,αλλά για ένα απλό μακιγιάζ και για λίγες ώρες είναι μια χαρά.

 Δεν ξεχωρίζω συχνά τα ρούζ μου με την εποχή και φοράω ένα όλο το χρόνο,είτε πιο έντονο,είτε πιο ήπιο,ανάλογα το μακιγιάζ και την ώρα της ημέρας.

Επειδή είναι ένα άρθρο TAG,μπορείτε να το κάνετε όσα άτομα δεν το έχετε κάνει ακόμα και το βρίσκεται ενδιαφέρον,Πιστεύω πως είναι ένα χρήσιμο Tag,για άτομα,σαν εμένα που δεν έχω πολλά ρουζ και έτσι βλέπω μερικές ιδεές απο άλλα άρθρα.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *