Project pan 10!

Γεια σας!Σήμερα θα ξεκινήσω ένα ptoject pan με 10 προϊόντα.Είναι ένα πρόγραμμα με προϊόντα που θέλουμε να τελειώσουμε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.Το δικό μου θα έχει διάρκεια όλο το καλοκαίρι και κάθε μήνα θα βλέπετε την πρόοδο που έχω κάνει.Ξεκινά σήμερα 5/6 και θα τελειώσει 5/9.Αν θέλετε να δείτε το προηγούμενο που είχα κάνει μπορείτε να τo βρείτε Tzotzo’s wolrd Project pan 1 και Tzotzo’s World Project pan 2
Αυτή την φορά επέλεξα 5 προϊόντα μακιγιάζ και 5 προϊόντα για περιποίηση.
Προϊόντα μακιγιάζ:

 1)Bronzing powder,H&M,Dark tan.Όπως βλέπετε μου έχει σπάσει και δεν θέλω να το πετάξω.Το χρησιμοποιώ και σαν σκιά.Το έχω αρκετό καιρό και είναι το αγαπημένο μου bronzer.

2)Eye Shadow,H&M,White.Είναι μια σκιά ματιών απο την παλιά σειρά καλλυντικών των H&M.Δίνει μια πολύ όμορφη λάμψη στα μάτια και χωρίς primer.Θέλω να την τελειώσω,γιατί έχω άλλη μια.
3)Eye Shadow,Catrice,870.Είναι μια σκιά ματιών σε μπεζ χρώμα.Δεν μου αρέσει,γιατί απο την πρώτη μέρα που την πήρα,έφευγαν μεγάλα κομμάτια απο την συσκευασία και πάνω στα βλέφαρα δεν έχει μεγάλη διάρκεια.
4)Μολύβι χειλιών,Lovie,41.Το έχω πολύ καιρό και έχω πάρει πρόσφατα παρόμοιο χρώμα απο την Catrice.Τα μολύβια αυτά μου αρέσουν αρκετά,αλλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια.
5)Μολύβι ματιών,Avon,Anew.Και αυτό το μολύβι το έχω αρκετό καιρό και θέλω να το τελειώσω.Όταν το χρησιμοποιούσα πιο παλιά μου άρεσε πάρα πολύ,αλλά μου αρέσουν περισσότερο της Erre due και της Peggy Sage.
Προϊόντα περιποίησης:

 1)Johnson’s,Face care,υγρό ντεμακιγιάζ.Είναι η δεύτερη συσκευασία που έχω και θέλω να την τελειώσω.Δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε ή δεν μου άρεσε.Ήταν καλό (όχι τέλειο!),αλλά έχω δοκιμάσει και καλύτερα.Σε μένα δεν ταίριαξε,σε σας όμως μπορεί να είναι πολύ καλό.
2)Johnson’s,Face care,γαλάκτωμα καθαρισμού.Σε σχέση με το προηγούμενο μου άρεσε πάρα πολύ.Είναι η δεύτερη συσκευασία και θέλω να το τελειώσω,για να δοκιμάσω και άλλα.Στο μέλλον θα το επιλέξω ξανά.
3)Youth lab,αντηλιακό κρεμοτζέλ,spf 50.Φαίνεται σαν να έχει χρώμα μέσα και όταν την βάζω μετά απο λίγο οξειδώνεται και το πρόσωπό μου γίνεται πορτοκαλί,ενώ λέει κατάλληλη για λιπαρό δέρμα.Γενικά όμως μου αρέσει πάρα πολύ η υφή της και το άρωμά της.Θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα απο αυτή την εταιρία.
4)Sunsilk,Co-creations,Conditioner.Το είχα πάρει σε διπλή συσκευασία και θέλω να το τελειώσω για να δοκιμάσω κάποιο άλλο προϊόν.Μου άρεσε αρκετά,αν και δεν θα το επιλέξω ξανά.Δεν είδα να κάνει αναδόμηση,όπως λέει,αλλά τα μαλλιά μου ήταν μαλακά και εύκολα στο χτένισμα.
5)Κρέμα σώματος,χειροποίητη.Είναι υπέροχη!Μου αρέσει η ενυδάτωση που δίνει,όπως και το άρωμά της.Δεν είναι βαριά και απορροφάται εύκολα.Θέλω να την τελειώσω για να μην λήξει και την πετάξω.
Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

8 Σχόλια

  1. Με το αντηλιακό αν με έβλεπες στο δρόμο θα γελούσες σίγουρα…Το δοκίμασα και κάτω απο το makeup και το έκανε να μοιαζει με λάσπη.Θα το δοκιμάσω αυτό που λες!Φιλάκια!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *