Summer Clothes 2016!

Γεια σας!Τα σετ με ρούχα που θα δούμε σήμερα είναι τα ρούχα που φοράω συχνά το καλοκαίρι και θα πάρω μαζί μου φέτος στις διακοπές.Επέλεξα μερικά φορέματα, μια φούστα, δυο σορτσάκια και αν έχει πιο δροσερό καιρό θα έχω μαζί μου και ένα τζιν παντελόνι,όπως και μερικά άλλα ρούχα.
Ας δούμε πως θα τα συνδυάσω…
1)Μακρυά φούστα σε συνδυασμό με πουκάμισο και σανδάλια.Μπορούμε να τη φορέσουμε και με απλά μπλουζάκια.

 2)Το μικρό μαύρο φόρεμα.Συνήθως το φοράω κάτω απο διαφανές τοπάκια και σανδάλια.

3)Μακρύ φόρεμα.Μπορείτε να το επιλέξετε σε οτι χρώματα θέλετε και με σχέδια.Εγώ το έχω σε ένα παρόμοιο χρώμα με την εικόνα και το συνδυάζω με καφέ για πιο boho εμφανίσεις ή με χρυσές λεπτομέρειες για πιο καλές εξόδους.
4)Τζιν σορτσάκι και παστέλ τοπ.Φέτος είδαμε πολλές φορές τα παστέλ χρώματα στα ρούχα,αλλά και στα μανό.Το τζιν σορτσάκι είναι ένα βασικό κομμάτι και το παστέλ τοπ μπορείτε να το συνδυάσετε με φούστα ή με τζιν παντελόνι.
5)Ολόσωμη φόρμα.Εγώ την έχω επιλέξει σε μαύρο,λόγο σωματότυπου.Εσείς μπορείτε να την επιλέξετε σε διάφορα χρώματα,αλλά και σχέδια.
6)Κιμονό.Για ακόμα μια φορά θα το προσθέσουμε στα καλοκαιρινά σύνολα.Επιλέξτε ένα απο πιο ελαφρύ ύφασμα και μπορείτε να το φορέσετε απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
7)Τζιν παντελόνι.Δεν θα το αφήναμε στην άκρη.Είναι χρήσιμο και βασικό κομμάτι.Μπορείτε να το συνδυάσετε με ελαφριά τοπ,απλά μπλουζάκια,με σανδάλια,πλατφόρμες,αλλά και αθλητικά.
Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα σετ με ρούχα.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *